Kap 30. Sista dagen

512 18 19
                                    

Hej hej, jo nu är det så att jag hoppar lite i tiden här igen för jag har nämligen inga idéer kvar till denna bok typ så jag hoppar till slutet av terminen så att jag kan påbörja min nya bok så snart som möjligt.
Detta kapitel kommer vara skrivet i tredje personens perspektiv bara så att ni vet det. Och jag ber om ursäkt ifall att kapitlet i sig blir ganska kort men men, ha nu så kul och läs detta kapitel, om ni ens tycker det är kul😂
Vad gör jag seriöst med mitt liv?😂
👸🏼👉👈👩🏼 👸🏼👉💤👉🙇👉✍📚👉😴👉✍📚👉👏🏻👏🏻👏🏻
Så jag är en vanlig tjej men också en prinsessa betyder första, andra betyder:
Jag sover sedan vaknar jag och kommer ihåg att jag måste skriva klart mitt kapitel på WP. När jag skriver blir jag trött och är påväg att somna men jag fortsätter att skriva, när jag publicerar kapitlet blir jag sedan nöjd. Det där är typ min kväll när jag har lagt mig i sängen😅😅

Som det står i min beskrivning på profilen använder jag alldeles för mycket emojis för att må bra som ni kanske märker, för jag är i desperat behov av ett liv men kan inte hitta någon affär som säljer det!
HAHAHAHHAHAHAHHA!!😂😂😂😂😂
Okej bara jag som tyckte det var roligt... Det var pinsamt...😅😹
Okej men nu ska ni få kapitlet och jag ska sluta babbla här... För stunden...

(Tredje personens perspektiv)

Jullovet hade slutat, och dagar veckor och månader hade flugit förbi. Terminen var snart slut. På Hogwarts var alla överlyckliga för att examensproven nu äntligen var över. Sommarlovet skulle snart börja och alla längtade. Imorgon skulle alla Hogwarts elever, stora som små, sitta på det blodröda tåget som skulle ta dom till stationen i London och då skulle deras härliga långa sommarlov börja!
Imorgon skulle Lily, Hugo och Lucy sluta sitt andra år på Hogwarts och sedan återvända som tredjeårselever i september.
Imorgon skulle Albus, Rose, Scorpius, Alice och Frank sluta sitt femte år och sedan återvända i september som sjätteårselever.
Imorgon skulle James, Molly, Daisy och Alex sluta på Hogwarts och dom skulle inte återvända i September, iallafall inte som elever om dom kom tillbaka.

"Vi ska få våra betyg ikväll!" Sa Molly ängsligt när hon, James, Daisy och Alex satt inne i Stora salen och åt lunch.
"Ja och vi slutar Hogwarts imorgon så vi måste göra vårt största spratt någonsin ikväll!" Sa Daisy medan James och Alex nickade instämmande.
"Men ikväll går det ju inte! Ikväll får vi våra slutbetyg!" Sa Molly med panik i rösten.
"Men ta det lugnt Molly glöm betygen för en gångs skull, du kommer inte behöva dom efter imorgon!" Sa James men Molly gav honom en blick som sa vilken-idiot-du-är.
"Du vet väll att betygen utgör hela din framtid väll?! Bra betyg betyder bra framtid! Dåliga betyg betyder dålig framtid!" Skrek Molly upp i ansiktet på sin kusin. Många blickar i Stora salen vändes mot dom fyra sistaårseleverna men ingen av dom brydde sig särkilt mycket.
"Klart jag vet vad betygen innebär, men du måste ta och chilla lite! Ha lite kul våran sista dag på Hogwarts!" Sa James och lugnade ner sin kusin.
Molly suckade och sa sedan:
"Så vad ska vi göra?" Dom andra sken upp och dom sprang alla till biblioteket för att få vara mer enskilt. Biblioteket var nästan tomt när dom kom in, perfekt. Dom gick in bland hyllorna av böcker och satte sig ner vid ett enskilt bord och började planera.

Under den tiden som dom planerade så satt Albus, Rose, Scorpius, Alice och Frank på lektion. Dom hade lektion med professor Binns, trolldomshistora.
Professor Binns pratade bara på om något men Albus, Rose. Scorpius, Alice och Frank var inte speciellt intresserade, dom satt och skickade en stor lapp till varandra där dom skrev ner saker som dom visade för dom andra.

Vill ni komma hem till mig nästa vecka?// Scorpius
Jag kommer// Al
Det beror på vilken dag// Rose
Jag kan!// Alice
Jag kan också!// Frank
Bra! Ska vi säga att ni kommer på fredag, vi har massor av lediga rum så ni kan sova över om ni vill!// Scorpius.
Fredag blir bra// Al
Vilken tid, Al & jag ska på födelsedagskalas för Roxanne & Fred då klockan 11// Rose
Just det, dom har ju fyllt år, tror dom är nio nu// Al
Fredag funkar för mig och Frank, mamma och pappa ska ändå jobba båda två och kommer hem sent på kvällen, pappa måste stanna kvar här på Hogwarts och förbereda inför nästa termin och plocka iordning massa saker// Alice
Aa så vi är lediga på fredag// Frank
Ska vi säga att ni kommer hem till mig klockan tre på fredag då?// Scorpius
Det blir bra för mig och Rose// Al
Aa det funkar nog// Rose
Då träffas vi tre hemma hos Scorpius på fredag// Alice
Låter toppen!// Frank
Men borde vi inte fråga våra föräldrar först?// Al
Jo, vi skickar alla brev till dom efter lektionen// Rose
Jag och Alice går och pratar med pappa// Frank
Kan du göra det Frank, så skickar jag brev till mamma?// Alice
Det blir bra!// Frank
Men Scorpius har du ens frågat dina föräldrar om det är okej för dom?// Al
Dom är borta hela natten, mamma, pappa, Lucys mamma Ashely och Lucys pappa Crabbe ska på Systrarna Spöks konsert då och sedan sover dom på hotell så annars skulle jag fått vara hemma själv// Scorpius
Men helt själv skulle du väll inte vara?// Alice
Ja, Lucy då, är inte hon hemma?// Frank
Nej hon ska sova hos Lily dom bestämde det för någon vecka sedan, James, Als och Lilys mamma har tydligen bokat något Spa som Lucy och Lily ska få gå på tillsammans och sedan ska dom shoppa berättade Lucy. Så jag skulle ha varit helt själv hemma// Scorpius

Harry Potter the next generationWhere stories live. Discover now