Hfst 41

839 43 8
                                    

Pov Daisy:
Ik word wakker. Ik draai me om maar zie niemand liggen. Was het een droom? Ik sta op en zie Luke's overhemd liggen. Ik verstop Luke's nirvana t-shirt weer in me koffer voor hij hem meeneemt. Ik trek het overhemd over me ondergoed aan en knoop hem dicht. Hij valt net over me kont dus ik doe geen broek aan. En de mouwen zijn veels te lang. Ik doe me haar in een messy bun en loop naar de keuken. "Goeiemorgen" mompel ik naar Luke. Hij glimlacht naar me. "Mooi overhemd" zegt hij lachend. Hij schijnt door. "Mhh" mompel ik en ga zitten. Luke zet een broodje ei voor me neer en een glas water. "Dankje" zeg ik met een glimlach en ik begin te eten. Luke kijkt me de hele tijd aan. Na het eten loop ik naar de badkamer en poets ik me tanden. Ik loop de badkamer weer uit en ga naast Luke op de bank zitten. Hij slaat zijn arm om me heen en ik speel met zijn vingens. "D-Daisy" stottert Luke. Ik maak een "Mhh" geluid als teken dat ik luister. "Laat maar" zegt hij en hij kijkt weer naar de tv. Ik draai me naar hem om. Hij maakt geen oogcontact met me. "Luke?" Vraag ik. Hij negeert me. Ik pak zijn kin zodat die me aan moet kijken maar hij kijkt nog steeds weg. Ik ga op zijn schoot zitten. "Wat is er?" Vraag ik hem terwijl onze voorhoofden tegen elkaar aan zitten. "Wil je.. Ehm.. Morgen.. Misschien.. Metmijopeendate?" Vraagt hij heel snel. Ik versta alleen het morgen misschien en het date gedeelte. Ik krijg een glimlach op me gezicht. Ik twijfel even maar druk dan me lippen op de zijne. Ik ga met me enne hand door zijn haar en de andere sla ik ok zijn nek. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Er word op de deur geklopt. "Hij is open" schreeuw ik voor ik me lippen weer op die van Luke duw. Ik hoor gefluit en kijk dan pas op. Annika, Eva, Rozy, Daan, Ashton, Calum en Michael staan voor me neus. Rozy en Annika beginnen te gillen. "WE DID IT!" roepen ze. Ik rol met me ogen en stap van Luke's schoot af. "In je onderbroek! Echt?!" Roept Eva lachend. Ik voel dat ik rood werd en kijk weg. Ik besluit om Luke even te pesten. Ik laat me telefoon vallen en buig voorover voor zijn gezicht. "Ik ga me even aankleden" zeg ik. Ik haal mijn elastiekje uit me haar en schud mijn haar. "Kom je mee Luke?" Vraag ik terwijl ik de knoopjes van Luke's overhemd al open doe. Ik hoor iemand vallen en dan geren en ik hoor iedereen lachen.

Pov Annika:
"Zullen we de 19 jarige verrassen?" Vraagt Eva. We stemmen in. We gaan met 2 auto's omdat we met onze -word zo genoemd door de fans- squad gaan. Niet veel later kloppen we aan bij Daisy's hotelkamer. "Hij is open" hoor ik Daisy schreeuwen. Eva doet de deur rustig open en we stappen allemaal naar binnen. Daisy zit op Luke's schoot op de bank. En ze zijn aan het zoenen. We beginnen te fluiten. Ze kijkt op en haar ogen worden groot. "WE DID IT!" roepen Rozy en ik tegelijk. Ze rolt haar ogen en stapt van Luke's schoot af. Ze heeft Luke's overhemd aan met haar lingerie eronder. "In je onderbroek! Echt?!" Vraagt Eva lachend. Ze kijkt weg. Ze laat haar telefoon vallen en buigt voorover bij Luke om hem te pakken. Hij kijkt heel duidelijk naar haar kont. "Ik ga me aankleden" zegt Daisy. Ze haalt haar elastiekje uit haar haar en schud d'r haar. "Kom je mee Luke?" Vraagt ze terwijl ze de knoopjes van Luke's overhemd al open doet. Luke komt overeind en recht achter Daisy aan. Struikelt. En rent dan verder. We schieten allemaal in de lach. "Daisy is echt gemeen" zegt Rozy lachend. We knikken allemaal. Ik hoor Daisy lachen. Sukkel.

Pov Luke:
Ik ren achter Daisy aan. In de slaapkamer duwt ze me tegen de muur en begint ze me weer te zoenen. Opeens stopt ze en loopt naar haar koffer. Ik kijk haar na met een pruillip. Ze kijkt me aan en begint te lachen. "Kom je nog van de muur af?" Vraagt ze lachend. Ze gooit me rode blouse naar me. "Die had ik ook meegenomen" zegt ze. Ik trek hem aan. Ze geeft me nog me zwarte broek die ik gister aanhad en de zwarte allstars. Zelf pakt ze ook een hele leuke outfit. (Behalve de bril 👇)

Ik glimlach naar d'r en we lopen weer naar de rest

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik glimlach naar d'r en we lopen weer naar de rest. "So why are you here?" Vraagt Daisy. "We gaan SHOPPEN!" roept Rozy. Ik begin te lachen om het gezicht dat bijna elke jongen trekt. We lopen met zijn allen naar buiten. Ik kijk naar Daisy maar ze blijft voor zich uitkijken. Ze pakt opeens me hand vast en glimlacht terwijl ze me nog steeds niet aankijkt. Ik verstrengel onze vingers en glimlach. Ze sleept me mee verschillende winkels mee maar toch ga ik met een glimlach mee. Opeens kijken de meiden elkaar aan. Ze beginnen heel hard te lachen. Rozy pakt Ashton's hand vast, Eva die van Michael en Annika die van Calum. Daisy kijkt mij aan met een grote glimlach en pakt dan ook mijn hand vast. Ze trekken ons mee een winkel in. Daan loopt er een beetje lonely achteraan. Als ik om me heen kijk besef ik pas waar we zijn. Een lingerie winkel. De meiden gaan helemaal los en pakken verschillende dingen. Michael loopt naar een rek en trekt een beha over zijn t-shirt aan. Hij gaat voor de spiegel staan. "Wat denken jullie er nou van girls?" Vraagt hij terwijl hij voor ons gaat staan. Opeens horen we een klik en schiet Michael's bh los. "Ik kan dat ook" zegt Eva terwijl ze haar haar flipt. Een half uur later zijn ze eindelijk aan het passen. Wij zitten een beetje voor de hokjes op onze telefoon. Alle hokjes gaan tegelijk open. Ze kijken naar elkaar en knikken goedkeurend. Ik kijk alleen maar met open mond naar Daisy. Ze glimlacht naar me en gaat weer in haar pashokje staan. Ze trekt het gordijn weer dicht. Damn wat doet deze meid met me...

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Heeeyy,
Hier weer een nieuw hoofdstuk 😏.
Ik heb deze week 8 toetsen dus ik denk niet dat ik veel kan updaten 😢.
But I'll try 💪!
Byeeee!! ❤

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Where stories live. Discover now