Hfst 19

941 46 4
                                    

Pov Eva:
"Zullen we met Daisy shoppen?" Vraagt Annika. Het is nu 3 uur. "Ik heb Daisy al Daisy al niet meer gezien sinds vanochtend. 11 uur" zeg ik. "Ik ook niet" zegt Annika. Luke loopt langs. "Luke heb je Daisy gezien?" Vraag ik. Hij knikt. "Ze liep rond half 12 de bus uit. Ik vroeg waar ze heen ging maar haar muziek stond te hard" zegt hij. Ik knik. "Dan met zijn 2en i guess" zegt Annika. Ik knik en we lopen richting de winkels.
-3 uur later-
"Ik ben moe" zegt Annika. Ik knik. We lopen langs een restaurant met allemaal buitenlandseten. "Hier eten?" Vraag ik. Annika knikt en we lopen naar binnnen
-Nog 2 uur later-
We lopen richting de bus. "En toen die ober viel" zegt Annika lachend. Ik schiet ook in de lach. "Hoelaat is het?" Vraag ik. "8 uur" zegt Annika. "Jammer dat Daisy er niet bij was" zeg ik. Ze knikt. "Die had die ober zo hard uitgelachen" zegt ze. "Weetje wat ik mis?" Vraagt ze. "Wat?" "Het simpele leven. Opstaan. Naar school. Naar huis. Huiswerk. Voetbal. Slapen" zegt ze. "Dat was leuk" zegt ze. Ik knik "Ik had altijd ruzie met me ouders. En toen ik via via hoorde dat ik voor een tourbus kon werken wilde ik het meteen. Gewoon weg. De wereld ontdekken" zeg ik. "Wow. Dat is pas een verhaal" zegt Annika. Ik glimlach en we lopen het terrein van de bus op. Ik trek de deur open en loop naar binnen. "Normaal zou Daisy nu heel hard roepen: We're back" zegt Annika. "DAISY! WE HEBBEN VOOR JE GESHOPT!" Roep ik. "Daisy was toch bij jullie" zegt Ashton die aankomt lopen. "Nee" zegt Annika. "Ze is hier ook niet" zegt Ashton. "WAAR IS LUKE?!" Roep ik. "Hij viel in slaap op de bank" zegt Michael. Ik druk me tassen in zijn handen druk een kus op zijn wang en loop naar de bank. "Luke wakker worden" zeg ik. Geen reactie. "LUKE!" Roep ik. Geen reactie. "LUKE!!!" Schreeuw ik. Geen reactie. Ik duw hem van de bank en hij komt met een klap op de grond. "He wat?!" Zegt hij en hij schiet overeind. "Daisy is nog niet terug!" Zeg ik hysterisch. "Hoelaat is het?" Vraagt Luke. "Half 9" zeg ik. "WAT!" Roept hij. "ZE IS NOG NIET TERUG?!" Schreeuwt hij. "WE MOETEN ZOEKEN!" Schreeuwt hij. Ik hoor Ashton ook schreeuwen. Annika heeft het verteld.

Pov Ashton:
"Wat is er nou?!" Vraag ik aan Annika. "Ehm.. Daisy is al sinds half 12 vanochtend weg. En niemand weet waar ze is" zegt Annika verdrietig. "WAT! Nee nee nee nee nee" zeg ik. "Ik.. ik.. MOET ZOEKEN" Schreeuw ik en ik wil de deur uitrennen. Michael houd me tegen. "Dude we gaan met zijn allen wacht even" zegt Michael. "Wachten?! Wachten?! Ze kan dood zijn!" Roep ik. Luke komt binnen gerend met Eva en we gaan met zijn allen naar buiten. "Als je haar vind bellen! Allemaal opsplitsen. Hou je telefoon in de beurt en als we haar om 10 uur nog steeds niet hebben bellen we de politie" zegt Annika. We stemmen allemaal in en gaan op pad. Ik loop langs allemaal winkels en zie een zwangerschap winkel. Ik steek de straat over en zie het strand. Ik loop over de stoep en kijk het strand over als ik iets zie. Ik spring over de rand het strand op en ren er heen. "DAISY!" Roep ik. Ik begin nog harder te rennen. Ik val en me been steekt. Ik sta toch op. Als ik er ben is het een hele grote steen. "Fuck" mompel ik en laat me langs de steen op de grond glijden.

Pov Luke:
Ik loop door de straten van Italië opzoek naar Daisy. Ik hoor gegil uit een steegje en ren erin. Als ik zie dat het een kat is die vast zit help ik het beestje en loop weer weg. Ik raak gefrustreerd en trap tegen een takje aan. Ik loop verder en zie haar nog steeds nergens. Waarom moest ze weggaan? Waarom kon ze niet gewoon binnen blijven? Waarom heb ik dat gesprek gehoord? Ik word gek. Ik hoor gevloek en kijk nog iets beter. Ik zie Annika. "Annika?!" Roep ik. Ze draait zich om en loopt naar me toe. "Al iets?" Vraagt ze. Ik schud me hoofd. "Mag ik wat vragen?" Vraagt ze. Ze knikt. "Vind Daisy mij nog leuk?" Vraag ik. "Nou.. Ik weet het niet.. Ik denk het wel maar luister even. Ik mag je maar ik ben Daisy's beste vriendin. Als vrienden heb je haar veel plezier gedaan. Maar toen jullie samen waren.. Meer pijn.. Denkje nou echt dat het nu handig is voor haar?" Vraagt Annika. Hoe graag ik er ook tegenin wil gaan als een klein kind. Heeft ze gelijk. Ik doe Daisy pijn. En ze is het beste meisje dat ik ken. Ik haar dit niet aan doen. Hoeveel pijn het mij ook doet. "Je hebt gelijk" zeg ik met een gebroken stem. "Sorry" zegt Annika.

Pov Michael:
Ik loop rond in de stad. Het lijkt alsof ik allemaal maar rondjes loop. Ik zie allerlei soorten mensen rond lopen. Gothic. Hip. Rijk. Oud. Jong. Kinderen. Volwassenen. Maar geen een is wie ik wil zien. Ik wil Daisy vinden. Ik heb het een paar mensen gevraagd maar die zeiden allemaal "geen idee" "niet gezien" "nee".

Pov Calum:
Toen ik het gezicht van Annika zag wist ik dat er iets goed mis was. Daisy is nergens te vinden. Niet rondom de bus. Ik moest hier blijven voor als ze terug kwam. Maar nee. Het is nu al kwart over 9. Ik voel me echt slecht. Waarom heeft niemand haar tegengehouden? Annika is zo verdrietig. Ik kan dit niet aanzien.

Pov Eva:
Ik liep express de andere kant op dan de rest. Ik ben bij allemaal huisjes. Ik zie haar nergens. Het is donker maar de straatlichten helpen. Ik kom aan bij een park maar er is niemand. Ik voel me schuldig. Ik weet dat ze zich klote voelden door Luke.. Maar nu is ze al weg. Ik kijk om de 5 minuten op me telefoon maar bellen gebeurt niet. Daisy is hier ergens in Italië. Maar niemand weet waar.

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Omg waar is Daisy.
Ik wilde snel weer updaten.
So here you go ❤

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu