Hfst 5 ✔

1.4K 72 3
                                    

Pov Annika:
Het zit dus zo. Luke en Daisy hebben een discussie over welke appel lekkerder is een groene of een rode. Vraag mij niet waarom. Calum is met Ashton en Michael aan het praten. En ik kijk toe. My boring life. "BOEEE" Schreeuwt iemand heel hard in mijn oor. Ik schiet omhoog en begin te gillen. Iedereen kijkt mij aan en ik voel dat ik rood word. Daisy schiet in de lach als ze de genne achter mij ziet. Ik draai heel rustig mijn hoofd om en zie Calum daar staan. Met een grote grijns. "Hood you're going down!" Roep ik. "Zullen we een film kijken?" Vraagt Michael opeens. "Welke?" Vraagt Ashton. "Chucky" zegt Michael. "Ja doei dan gaan ik en Annika wat anders doen" zegt ze en ik knik.

Pov Daisy:
Ik heb zes pizza's besteld en hoorde de bel gaan. Ik loop naar beneden en doe de deur open. "Hey schat" zegt de pizza bezorger flirterig. "Hey" zeg ik. Hij begint met me te flirten. "Wacht even" zeg ik. "JONGENS PIZZA" Roep ik naar boven. "Er blijven mensen slapen" zeg ik. "Je vriendinnen?" vraagt hij. "Soort van" zeg ik. Als eerst komt Annika de trap af. "Als al je vriendinnen zo knap zijn" zegt hij. "O wacht maar deze zijn nog veel knapper" zeg ik met een knipoog. Luke, Calum, Ashton en Michael komen de trap afstormen en de ogen van de bezorger worden groot. Ik schiet in de lach. Ik duw twintig euro in zijn handen en sla de deur dicht. Iedereen heeft Hawaii behalve ik. Ik heb een speciale ofzo. Gewoon omdat ik special ben. "Wat was dat?" Vraagt Luke die zijn pizza aanpakt. "Nou.. Hij flirte met mij en wilden graag mijn vrienden ontmoeten" zeg ik. "Hij dacht dat het allemaal meiden waren" zeg ik. "Hij noemde mij knap" mompelt Annika zacht. "Hij had gelijk" zegt Michael met een knipoog. Ik kijk naar Calum die Michael een dodelijke blik toewerpt. Michael heeft een grote grijns op zijn gezicht. Dit is gepland! Door Michael dan. "Omg ik heb een idee! Zetten jullie de film maar op. Ik weet wat Annika en ik gaan doen" zeg ik terwijl ik Annika meetrek.

Pov Calum:
Ja.. Ik vind Annika leuk. We lopen met zijn allen en de pizza's naar Daisy's kamer waar we de film aanzetten en we doen de lichten uit. Als de film halverwege is zit ik vastgeklemd aan een kussen. De andere houden zich ook ergens aan vast. Precies als er een eng stukje komt gaat de deur langzaam open. Michael begint te gillen en de deur slaat in een keer weer dicht. Dan word er geklopt op het raam van het balkon. Het is al donker en we zien een gestalte. Met een mes. Nu begint Ashton ook te gillen. Opeens is het gestalte weg. Dan horen we de deur weer kraken. Van de kast. De tv valt uit en het is heel donker. Ashton en Michael blijven maar gillen. Ik hoor een hele harde gil naast me. Ashton! De tv springt weer aan. Er is weer een beetje ligt en we zien dat Ashton weg is. Ik druk mezelf nog dichter tegen het kussen aan. De tv springt weer uit en weer gegil. Als de tv weer aan gaat is Michael weg. Luke en ik kijken elkaar bang aan. De tv vliegt weer uit en dan weer aan. Weer uit weer aan en dan pakt iemand mii bij mijn schouders en kennelijk ook bij Luke want we beginnen beiden te gillen.

Pov Daisy:
"Je bent geniaal" zegt Annika. Ik knik en samen maken we alles klaar. Zij doet de deuren en ik de tv ik heb een extra afstandsbediening hoe slim. Annika doet de deur open en ik hoor Michael gillen. Ze doet het langzaam zodat ik met een ladder het balkon op kan klimmen. Ik ga daar staan met een mes. Ashton ziet mij en begint te gillen. De kast deur kraakt. Dit is mijn teken. Ik zet de tv uit. Ik wacht even tot ik weer gegil hoor en tel tot vijfentwintig en dan zet ik de tv weer aan. Ashton is gone. Ik wacht even. Ik zie hun bange gezichten. Geweldig. Ik doe de tv weer uit. Gegil vult de kamer. Ik tel weer tot vijfentwintig en zet de tv weer aan. Nu is Michael ook weg. Ik zet de tv uit, aan, uit en aan. Langzamerhand ben ik heel stil naar binnen gelopen en Annika is al binnen. Ik ga heel voorzichtig naast Luke staan en Annika naast Calum. Ik zet de tv weer uit. We hebben dit afgesproken. We tellen tot drie en ik pak Luke zijn schouders vast en Annika die van Calum. Ze beginnen heel hard te gillen. We schieten beide in de lach. De lampen gaan aan en Michael en Ashton komen naar binnen. Ze kijken nog steeds heel bang. Want toen Annika ze had meegenomen had ze het heel zacht uitgelegd. Ik lig met tranen in mijn ogen op bed te lachen en Annika ook. "Pay-pa--payback" giert Annika uit. "Ik schrok me dood" roept Luke naar me. Hij kijkt boos waardoor ik nog harder moet lachen. "Kom maar Lukey kom maar bij Tante Daisy op schoot" zeg ik en ik trek hem op me schoot. Ik pak zijn hand en steek zijn duim in zijn mond en wieg hem heen en weer. Annika moet nog harder lachen. Ze trekt -volgens mij deels door haar lachbui- Calum in een knuffel. Die haar terug knuffelt. Ashton en Michael zijn langzamerhand op bed gaan zitten en zitten Luke uittelachen. "I be k" zegt Luke. Tenminste dat is wat ik versta aangezien die een duim in zijn mond heeft. Ik trek zijn duim uit zijn mond. "Wat zei je?" Vraag ik. "Ik ben oke" zegt hij. Ik grinnik als ik denk aan zijn bange gezicht.

Pov Annika:
Ik trek Calum in het knuffel terwijl ik aan het lachen ben. Ik wil hem loslaten maar hij houd mij stevig vast. "Calum?" "Mhh" "Laat me los" zeg ik lachend. "Voor een kus" "Nee" "Op mijn wang" "Okay" ik druk een kus op zijn wang en hij laat mij los. Ik bloos en hij grijnst alleen maar. Jeez jongens..

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Where stories live. Discover now