Hfst 11 ✔

1.3K 57 8
                                    

1 week later:
Pov Daisy:
De jongens gaan weer op tour. Annika en ik gaan mee. We hebben vandaag een soort feestje. Ik heb een skatersrok aan met zwarte hakken en een wit buiktopje. Luke draagt een zwarte broek met een overhemd. We lopen naar de bar waar de jongens ons al staan op te wachten. Ashton is de 'bob'. Hij gaat niet drinken en brengt ons thuis. We lopen naar binnen en Annika en ik beginnen met shotjes. Daarna nemen we cola met rum. We zijn al aangeschoten en zijn aan het dansen. Zodra er een sloom nummer komt trekken we Calum en Luke de dansvloer op. Zij zijn ook al flink aangeschoten. We worden uitgelachen door Michael en Ashton maar hebben de tijd van ons leven. Zodra het nummer is afgelopen nemen we nog een cola met rum en kunnen nu wel als dronken worden beschouwt. "Luke! Lukey! Lukeee!" Roep ik heel hard. Hij komt aangelopen. Hij lijkt al een beetje nuchter. "Ik ga je een geheimpje vertellen. Maar shhh" zeg ik en ik druk mijn hand voor zijn mond. Hij knikt. "Ik ship Cake. Maar ik vind je leuk" zeg ik en ik begin heel hard te giechelen. Okay misschien is Luke toch niet nuchter want hij valt bijna om. "En het is wel weer klaar. We gaan" zegt Ashton. "Pff nog 1tje" zeg ik met een glimlach en ik loop naar de bar. "Nee" zegt Ashton en hij trekt ons allemaal mee naar buiten. "Jij bent stom" zeg ik en ik wijs naar Ashton. Michael giechelt. Zodra we bij mijn huis zijn stappen we uit. "DOE HET VEILIG!" Roept Ashton. "Altijd" zeg ik en ik steek me duim op. We stappen in de lift en beginnen ruw te zoenen. Ik open met moeite de duur. Luke duwt mij binnen gelijk weer tegen de muur aan en drukt zijn lippen op die mijne. Ik pak Luke's hand en trek hem mee naar de slaapkamer. Ik duw Luke het bed op en ga dan op hem zitten, een been aan elke kant. Ik trek zijn shirt uit en druk mijn lippen weer op de zijne. Niet veel later zijn we beide naakt. Vul zelf maar in wat er toen gebeurde.

-Volgende ochtend-
Ik word wakker en open mijn ogen. Een steek hoofdpijn schiet door mijn hoofd. Kater. Ik kijk naast mij. Geen Luke. Damn it. Er ligt eten. OMG VOEDSEL! En er ligt een briefje bij. We moesten naar het management xL. Ik pak een chocolade broodje en eet hem op. Zoals al het andere eten. Ik drink mijn sinasappelsap op en doe dan de afwas. Ik kleed me aan in een Nirvana shirt van Luke en een witte ripped highwaisted skinny jeans. Ik zet me zonnebril ook op. Ik doe me zwarte all stars aan en loop naar de Starbucks. Ik bestel en ga zitten. Ik check twitter. Ik krijg een appje van Luke. "Coming to your place xL". "Ik kom er zo aan xD" stuur ik terug. Ik loop naar huis waar Luke zit. "Suprise motherfucker I am home" roep ik. Luke grinnikt en trekt mij op zijn schoot. "Wat weet je nog van gister?" Vraagt hij onzeker. "Alles" zeg ik. "Heb je spijt?" Vraagt hij. "Nee, heb jij spijt?" Vraag ik. "Nee" antwoord hij. "Beide geen spijt dat is opgelost! Nu wil ik eten" zeg ik en ik wil opstaan maar Luke laat mij niet los. "Whattup?" Vraag ik. Hij drukt een kus op mijn wang en laat mij los.

Pov Annika:
Calum is na het gesprek naar mijn huis gekomen. Ik woon nog bij mijn ouders maar ik en Daisy hebben het erover gehad om samen in het appartement te gaan wonen. Ik ga iets voor de tour daar al wonen. De tour is over 1 week en ik heb er echt zin in. "Waar denk je aan" vraagt Calum. "Jou, Daisy, de tour.. een beetje alles" zeg ik met een glimlach. Ik heb trouwens echt een hele erge kater, bij Daisy is dat vaak snel over mij bij mij niet... "ANNIKA!!" Gilt mijn broertje heel hard terwijl die de kamer in komt rennen. Hij is terug van school. "Niet zo hard" fluister ik en ik grijp naar mijn hoofd. Calum lacht mij uit en begint met Max op de wii te spelen.

Pov Daisy:
Ik ben al een beetje bezig met me tour spullen in pakken. Annika komt hier morgen al heen met haar spullen. Ik pak wat kleding en word dan naar beneden geroepen door Luke voor het eten. "Pannenkoeken!!" Gil ik. Hij knikt en gaat zitten. Ik ga ook zitten en kus hem op zijn wang. Ik begin met mijn 1ste pannekoek. Na mijn 3de kan ik echt niet meer.

-1 week later! Tour day-
Vandaag is de tour! Eindelijk! We beginnen in Oostenrijk in Vienna the stadthalle. We nemen de tourbus. Zodra de tourbus langs het huis van Annika en mij rijd stappen we in. Kennelijk zijn wij als eerste want de bus is leeg. "Dus wie wint er nu voor jou: Luke Hemmings of Zac Efron?" Vraagt Annika. "Luke" antwoord ik zonder twijfel. Zodra iedereen in de bus is beginnen we te rijden richting ons hotel. De rit bestaat uit Michael en Luke die fifa spelen. Ik zit op Luke's schoot en hij heeft zijn armen om mij heen geslagen zodat die nog kan spelen. Calum, Annika en Ashton zijn twister aan het spelen. Net kwam er een scherpe bocht en viel Annika bovenop Calum. How cute. "Luke mag ik van je schoot" zeg ik. "Nee" antwoord hij met een grijns maar hij houd zijn blik op de tv. "Ik ga je irriteren hoor" zeg ik. "Tuurlijk, lukt je niet" zegt Luke. Ik begin hem allemaal kleine kusjes te geven in zijn nek, mijn hand verdwijnt onder zijn shirt. Ik druk nog een kus op zijn kaak. Hij kijkt mij aan. Eindelijk. Ik druk een zachte kus op zijn lippen. En zodra er een kans is spring ik van zijn schoot. Hij kijkt mij verdrietig aan maar hoort dan Michael juichen die heeft gescoord. Ik schiet in de lach en loop naar de buschauffeur. "Hey Eva" zeg ik met een glimlach. Onze buschauffeur is een vrouw. Dat heeft de manager express gedaan zodat we ook een vrouw ofzo op tour advies konden vragen ookal is de vrouw van de visagie ook een vrouw, maar die is oud. Ik ga op de stoel naast haar zitten. "Hey Dees" zegt ze met een glimlach. Ze houd haar ogen op de weg. "Wie vind je de knapste?" Vraag ik plagerig. "Ehm.. Michael" zegt ze zacht. Ik had het wel verwacht. Ze heeft zelf bruin haar en bruine ogen. In haar bruine haar zitten allemaal verschillende kleurtjes en ze heeft een piercing in haar neus.

*-*-*-*-*-*-*-*

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu