Hfst 6 ✔

1.3K 70 3
                                    

Pov Daisy:
Het is nu al 1 uur. Wij liggen met zijn alle in mijn 2 persoonsbed. Fucking comfortable. Niet dus. Aan de enne kant naast mij ligt Luke en naast Luke ligt Michael. Aan de andere naast mij ligt Annika en naast Annika ligt Calum en naast Calum ligt Ashton. "Jongens dit gaat niet werken" zeg ik terwijl ik mezelf uit bed sleur. Ik trek Annika mee. "Wij gaan wel op de logeerkamer" "Met dat 1 persoons krakkende bed?" Vraagt Luke. Ik knik en loop de kamer uit. De logeerkamer heeft een make-over gehad. Dus hij heeft nu twee twee persoons bedden. Ik plof neer op de enne en Annika op de andere. Niet veel later vallen we in slaap.

-The next morning-
Ik word wakker op iemands borstkas. Vrij gespierd. Ik kijk omhoog en kijk een slappende Luke aan. Hij heeft zijn arm om mij heen geslagen. Ik doe heel voorzichtig zijn arm van mij af en verplaats mijn lichaam voor een kussen. Ik sta voorzichtig op. Ik zie dat Calum bij Annika ligt. Cute! Ik loop de kamer uit en loop naar mijn kamer. Ik doe voorzichtig de deur open en loop mijn kast in. Ik pak een lichtblauwe highwaisted jeans met een grijze top en een zwart vest. Ik loop de kamer weer uit. Beneden doe ik mijn zwarte vans aan en pak mijn leren jack. Ik zie op de tafel €200 euro liggen en pak het. Ik schrijf een briefje voor de mensen en ga naar het winkel centrum. Ik ga best wel vroeg want dan kan je bij leuke winkels makkelijker passen. En mijn kennende ben ik binnen een uur ofzo wel weer terug. Buiten stap ik op mijn fiets en fiets weg.

Pov Luke:
Gisteravond zijn Calum en ik nog bij Annika en Daisy gaan checken. En toen zagen we hoe de kamer was veranderd. Calum ging bij Annika liggen. En ik bij Daisy. Vroeger lag ik altijd bij haar als we een film gingen kijken. Of zij lag bij mij.
-flashback-
Luke is = 16, Daisy = 15
Ik word wakker. Daisy ligt met haar hoofd op mijn buik. Haar ogen zijn open en ze speelt met mijn vingers. "Luke?" "Ja" "Beloof mij dat onze vriendschap nooit eindigd" "Nooit" beloof ik haar. Ik ben mijn belofte niet nagekomen. De dag daarvoor hadden we een film gekeken. Mean girls 2. 1 wint sowieso alles. Maar 2 was ook heel leuk. Ze zat echt de heletijd te vertellen hoe knap ze die gast wel niet vond. Pff dat boeit mij toch niet. "Mag ik ontbijt maken? Voor jou en Liz?" Vraagt ze. Liz is alleen thuis samen met ons dan. De rest is weg. "Natuurlijk" zeg ik. "Blijf hier" zegt ze terwijl ze opstaat. Een uur later worden wij geroepen. Wij lopen naar beneden en daar liggen allemaal pannekoeken. "I am amazing I know" zegt ze terwijl ze haar been omhoog slingert. Je hoort heel hard krak en ik schriet in de lach. "Okay ik ga dood" zegt ze zielig terwijl ze op de grond gaat zitten. "Nou als jij toch dood gaat. Meer pannekoeken voor mij! WHAHAHAHA!" zeg ik terwijl ik heel snel aan tafel ga zitten. Niet veel later zit zij ook. "Ja.. dit vind ik nou weer jammer" zeg ik. "Well that sucks" zegt ze en ze steekt bijna een hele pannekoek naar binnen.

Als ik wakker word ligt Daisy er niet meer. Calum en Annika nog wel. Ik sta op en loop rustig de trap af. Ik zoek een beetje rond. Nergens. Ik loop de trap weer op naar Daisy's eigen kamer. Ook niet. Ik maak voorzichtig Annika wakker. "Hmm" "Ik hoop dat je lekker ligt op Calum.. Maar weetje waar Daisy is?" "Wat?" Zegt ze en haar ogen schieten open. Haar wangen kleuren rood. Ze vinden elkaar leuk dat is zo duidelijk. Voorzichtig komt ze uit bed en lopen we naar beneden. Ze loopt gelijk naar de tafel. Waar een briefje ligt en duwt het in mijn handen. Ze gaat op de bank zitten en zet spongebob aan. Niet veel later komt Calum ook naar beneden. Hij draagt alleen zijn jeans en trekt net zijn shirt aan. Hij richt een blik op Annika die helemaal in de tv zit. "Nee jezus die andere" mompelt ze. Calum lacht zachtjes en gaat naast haar zitten. "Hey lovebirds? Iemand een broodje?" Zeg ik terwijl ik met mijn wenkbrauwen wiebel. Ze kleuren beide rood. Ze kijken elkaar aan en worden nog roder. Ik schiet in de lach.

Pov Daisy:
Ik loop door het winkelcentrum. Ik heb wel 3 korte broeken. Een witte, een zwarte en een jeans met schuren. Allemaal high waisted. Ik heb 4 buiktopjes. Geen strakke. Maar losse. In de kleuren: baby roze, baby blauw, mint groen en zwart. Wit heb ik al. Ik heb nieuwe slippers en een nieuwe bikini: Wit broekje en een zwart bikinitopje. Amazing. "Hey! Ik ken jou!" Zegt een meisje die op me afkomt lopen. "Mag ik een foto?" Vraagt ze. "Natuurlijk. Waarom?" Vraag ik. "Jij bent de beste vriendin van Luke! Ik vind het echt zo leuk om jou te ontmoeten" zegt ze. Ik knik en wij maken een paar selfies. Dan komt er een hele meiden groep aan en ze beginnen heel hard te gillen. Ik pak de drie tassen van de grond en zet hem op rennen. Ik had echt vaker moet sporten! Ik ren door de straten als ik mij opeens iets besef. Ik was met de fiets! En waar the f ben ik?

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Where stories live. Discover now