Hfst 2

1.9K 87 3
                                    

Pov Luke:
"Ze is echt niet veranderd." zeg ik lachend. "Zullen we ze gaan zoeken?" vraagt Michael. We stemmen allemaal in en beginnen te overleggen waar ze zou kunnen zijn.

-Flashback-
"Kom je nou nog Lukey." zegt Daisy vanuit de boom. "Jij bent echt goed in klimmen." zeg ik terwijl ik naar boven kijk. Ze begint te lachen en spring uit de boom. "Kom op sukkeltje." zegt ze terwijl ze het voordoet. Ze noemde mij altijd sukkeltje, al vanaf dat we twee waren. Ze klimt weer omhoog en ik volg haar voorbeeld. "Yeeeeyy goedzo." zegt ze als ik ook boven ben en ze geeft me een knuffel. Samen kijken we over de zee uit. Ja deze boom was dicht bij de zee. De zonnestralen die al aan het wegzaken waren zag er heel mooi uit in haar gezicht. Uiteindelijk kwamen we daar nog een paar keer. Eigenlijk heel vaak het werd ons plekje. Mensen dachten dat wij een koppel waren. Ze lag tegen mijn schouder en ik had mijn arm om haar heen geslagen. Het was geweldig gewoon zo rustig met haar daar zitten.

"Luke!!" Roept Michael heel hard. "Ja?" Vraag ik verbaasd terwijl ik hem geïrriteerd aankijk. "Waar was je met je gedachten?" Alle vier de jongens kijken me aan. "Op de plek waar Daisy nu is. Ik ben zo terug blijf hier." Zeg ik waarna ik mij omdraai en wegloop. Ik loop richting het strand en zie Annika lopen. "Hey waar ga je heen?" zeg ik. "Ik moest naar huis maar zij wilde graag blijven" zegt Annika waarna ze haar schouders ophaalt en verder loopt. Ik loop richting de boom en klim naar boven. Ik kom naast haar zitten en staar naar voren. De zon gaat onder en word al oranje. "Hey" zegt Daisy zacht. "Hey" zeg ik terug. "Hoe was de tour?" Vraagt ze. "Wel oke. Ik heb je gemist" zeg ik. "Ik jou ook" zegt zij terug en legt haar hoofd op mijn schouder. Ik sla mijn arm om haar heen en trek haar dichter tegen mij aan. "Weetje wat altijd hielp?" Zeg ik. "Mhh" antwoord ze. "Mean girls" zeg ik. Daisy glimlacht naar mij, we keken die film altijd samen soms wel tien keer per maand als het niet meer was. Ze vertelt mij wat zij in de ochtend allemaal heeft gedaan. "Dacht je echt dat je hart rechts zat?" Zeg ik lachend. Ze knikt en word langzaam rood. Ik begin nog harder te lachen waardoor zij ook moet lachen. Na nog een tijdje gepraat te hebben kom ik omhoog. "Kom laten we terug gaan" zeg ik en ik spring de boom uit. "Damn dit heb ik allang niet meer gedaan" zegt ze terwijl ze naar beneden kijkt. "OMG IS DAT JUSTIN BIEBER! Ben je weer back mate" zeg ik waarna ik zwaai. Daisy springt in een keer uit de boom en staat naast mij. "Waar!?" Roept ze. "Nergens. Kom je op mijn rug?" Vraag ik. "Idiot" mompelt ze en ze springt op mijn rug. We lopen terug naar het huis waar iedereen alweer naar binnen is. De deur is open dus ik geef er een trap tegenaan en loop naar binnen. Heel voorzichtig zodat Daisy die om mijn rug zit haar hoofd niet stoot. "Guess who i found" zeg ik terwijl ik naar binnen kom gelopen. "Wisten we al" zegt Ashton. "Hoe?" Vraagt Daisy. "Kijk maar op insta en twitter" zegt Michael met een glimlach. Ik kijk op me telefoon en zie een foto van Daisy en ik in de boom. Ik heb me arm om haar heen en ze licht met haar hoofd op me schouder en we zijn heel hard aan het lachen. Er staat onder: When you found your best friend back after 2 years How cute! ❤ xoxo Calum and Annika. Calum heeft hem geplaatst en Annika heeft hem waarschijnlijk gemaakt. Ik screenshot de foto en maak hem me profielfoto van whatsapp en retweet hem op twitter.

Pov Daisy:
"Daisy we gaan. Je hebt zo een wedstrijd van Annika" zegt mijn vader. "Wedstrijd?" Vraagt Calum. Ik knik. "Mogen ze mee?" Vraag ik. "Daisy.. Ze zijn net thuis misschien willen ze even tijd door brengen met hun familie" zegt mijn vader 'streng', hij is niet goed in streng zijn. "O.. Okay later jongens" zeg ik. "Nee wacht! Ik wil mee! Ik heb Liz nog wel eens gezien tijdens de tour. Jou niet" zegt Luke. Met vervolg dat ze alle vier mee willen en meegaan. "Hey Dees leuk je weer te zien ga je weer cheerleaden" zegt de
trainer/coach. "Ja duh" zeg ik. Annika komt met een grote glimlach het veld op. Als ze deze wedstrijd wint zijn ze kampioen. Ze is echt geweldig in voetbal. Ik heb vroeger wel is aan atletiek gedaan maar lui zijn vind ik toch leuker. Haar blonde haren zitten in een staart en haar blauwe ogen glinsteren als ze ons ziet. "Okay we gaan cheerleaden!" Zeg ik enthousiast. "We gaan wat?" Vraagt Michael met grote ogen. "Beetje lenig doen en juichen" zeg ik. Ik was altijd het best in een handstand naar achter met een salto en allemaal andere dingen die er indrukwekkend uitzagen. Alleen maar omdat ze er heel moeilijk uitzagen maar heel makkelijk waren. Ik doe wat dingetjes en de jongens doen me na. Het ziet er echt niet uit maar Annika speelt echt geweldig. Ze heeft al twee keer gescoord en ze staan nu 3-1 voor. Calum lijkt van alle jongens nog het meest zijn best te doen voor Annika. "Dude dit is gay" mompelt Michael. "Als jij gay zou zijn was je echt een vieze nicht geweest" kaats ik terug. (A/N: heb niks tegen mensen die gay zijn xx) Michael mompelt wat en ik grinnik. We gaan verder een Annika scoort nog een keer. Aan het eind ben ik de enige die nog juicht en als ze eindelijk klaar zijn met spelen en met 5-3 hebben gewonnen, ga ik op het gras liggen. "R.I.P. i died" mompel ik. "Wat? Ben je dood? O cool dan mag ik wel op je zitten toch?" Vraagt Luke die op mij gaat zitten. Ik begin heel hard te lachen. "Oja! Je zwakke plek! Roept hij. Vroeger was ik al lui. Ik ging heel snel liggen gewoon op de grond like who cares. Hij drukte altijd met zijn voet zacht in mijn buik en dan moest ik heel hard lachen. Dat was echt mijn zwakke plek. Hij drukt de hele tijd op die plek en ik kom niet meer bij van het lachen.

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Donde viven las historias. Descúbrelo ahora