Hfst 36

858 43 14
                                    

Pov Luke:
Daisy is al naar de kleedkamer gegaan. Michael en Eva en Calum en Annika zijn heel close aan het doen. Ashton zit te praten met een meisje van backstage en Dave is aan de telefoon. Ik loop naar de kleedkamers en hoor gepraat. "Ik ben Jason" zegt volgens mij de presentator. "Leuke naam" hoor ik duidelijk Daisy zeggen. Dan is het stil. Ah oh. Wat nu?! Ik kan niet zo maar binnen stormen. O nee wacht dat kan ik wel. Ik ben Luke Hemmings. Ik gooi de deur open en zie dat hun lippen elkaar bijna raken. "BRAND!" schreeuw ik keihard en ik ren naar Daisy toe en til haar op. Ik ren heel hard naar buiten. Solved that problem.

Pov Daisy:
Onze lippen raakte elkaar bijna. Tot Luke binnen moest komen stormen als een mongool. "Brand" moest schreeuwen en me optillen en heel hard wegrenden. Als we buiten staan zet Luke me neer. "Er was geen brand he?" Zeg ik. Luke word rood en knikt. "Sukkel" mompel ik lachend. Ik weet het niet. Ik kan niet met hem gaan flirten om hem uiteindelijk pijn te doen. Omdat ik hem niet wil. "Zullen we met zijn allen naar een pretpark ofzo?" Zeg ik vragend. Luke knikt vrolijk. Na wat overleg gaan we met zijn allen naar Walibi België. Daan en Rozy gaan ook mee. We gaan ons eerst aankleden want het is redelijk warm en ik ga niet met hakken naar een pretpark.

(1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(1. Is Daisy 2. Is Annika 3. Is Eva 4. Is Rozy) Dave rijd ons. We zijn er bijna. Nog 30 minuten ofzo. Ik zit naast Luke. Ik gaap en laat me hoofd tegen zijn schouder aanhangen. Ik sluit me ogen.
"WAKKER WORDEN!!" roept iemand heel hard in me oor. Ik spring overeind en stoot me kop. "Kut Mickey" mompel ik. We stappen allemaal uit en mogen gelijk het park in. "Ik heb honger" zeggen Annika en ik tegelijk. We kijken elkaar aan. Trekken beide een raar gezicht en roepen tegelijk "Twins". Ik zie een suikerspin kraam en ren er samen met Annika heen. Ik neem een roze en zij ook. Rozy en Eva nemen een blauwe.
We maken met zijn 4en een selfie en zetten die op insta. Eva gaat met Michael naar een attractie, Annika met Calum, Rozy met Daan en Ashton is ook al weg. Rozy komt ineens aanrennen en fluistert wat in Luke's oor. Hij word rood en knikt. What the--?

Pov Rozy:
Ze zeiden dat Daisy vroeger altijd de liefdesdokter was. Maar helaas kan zij zichzelf moeilijk koppelen. Dus ik heb haar baan over genomen. Iedereen weet dat die 2 echt wel wat voor elkaar voelen. Dus heb ik met iedereen afgesproken dat we ze vandaag alleen gaan laten. Ashton deed eerst moeilijk maar deed uiteindelijk ook mee. Daan en ik lopen hand in hand door het park. Dit moet goed gaan. We moeten Daisy en Luke weer samen krijgen. Luke en Daisy. They are the perfect couple.

Pov Annika:
We zijn al dagen bezig om een plan te bedenken. Dat Mess up his mind was om te kijken hoelang ze het vol zou houden. Nog geen 2 dagen. Ze kan Luke niet kwetsen. En iedereen weet waarom. En toen ze voorstelde om naar een pretpark te gaan wisten we dat dit onze kans was. Weetje.. Eerst dacht ik dat Luke haar alleen maar zou kwetsen. Maar ze zijn zo leuk samen. En hij doet zo lief tegen haar. En ze zijn beide sukkels. Ik glimlach als Calum zijn arm om me heen slaat. Maar laten we nou even eerlijk zijn. Luke en Daisy. They're meant to be.

Pov Eva:
Er zijn maar bepaalde kansen in de wereld dat je de ware vind. De meeste vinden hem. Maar wij moeten Daisy een beetje helpen. Want ik wil echt niet dat zij later met 7 katten eindigd. En ja.. Als je de ware laat lopen dan eindig je wel met 7 katten. En zoals het er uitzag. Gingen Daisy en Luke langs elkaar heen. Terwijl ze perfect samen zijn. Michael stopt met lopen. Hij kijkt me recht aan. "I love you" zegt hij zacht. Ik glimlach. "I love you 2" zeg ik voor ik mijn lippen op de zijne druk. Luke en Daisy. Its true love.

Pov Daisy:
(Tip: Als het liedje nog niet aanstaat zet hem nu aan xx)
Luke rent heel hard voor me weg. De eikel.
-5 minuten geleden-
"Ga hier eens staan" zegt Luke met een glimlach. "Waarom?" Vraag ik. "Ik eh.. Ik wil een foto?" Zegt hij twijfelend. Ik haal me schouders op en ga staan. Naast een fontein. DIE OPEENS FUCKING WATER OVER ME HEEN SPUUGT!!

"LUKE KOM HIER!" schreeuw ik lachend. Ik begin harder te rennen en spring op zijn rug. Hij pakt me benen vast en blijft gewoon rennen. Ik begin heel hard te lachen. We zien Annika en Calum. Ze lachen ons uit. Ik zwaai naar ze maar Luke blijft rennen. We rennen langs een attractie en zien Eva en Michael in de rij staan. Ze beginnen naar ons te zwaaien en te roepen. Ik glimlach naar ze en we rennen weer door. "Luke niet zo snel!" Gil ik. Eigenlijk rennen we allemaal rondjes om dezelfde plek en zijn we echt nog geen 10 meter verder. Ik zie Rozy staan. Ze wijst naar ons en maakt een hartje met haar handen. Ik steek me middelvinger op. Ze grijnst en draait zich weer om naar Daan. Ik spring van Luke af die gelijk stil staat. Ik begin te lachen als ik bedenk hoe stom we eruit hebben gezien. "OMG WE GAAN DAAR IN!" gil ik en ik ren naar draaiende kopjes terwijl ik Luke meetrek. Als we eruit zijn trekt Luke me mee naar een hele grote achtbaan. "Ehm.. Luke.. Kunnen we niet in een kleinere?" Vraag ik als ik ernaar kijk. "Please Daisy" smeekt hij terwijl hij me hand vast pakt. Ik twijfel even maar knik toch. Na 10 minuten in de rij mogen we instappen. We zitten in het midden. Ik gil de longen uit me lijf maar als ik een camera zie druk ik snel een kus op Luke zijn wang. Je weet wel zo'n camera in een attractie waar je meestal HEEL lelijk opstaat. Ik heb de hele rit Luke's hand vast gehad en volgens mij bijna gebroken. We lopen naar het kleine winkeltje. We kijken naar de foto. Luke lacht heel hard en ik druk een kus op zijn wang. Hij is eigenlijk echt leuk. De foto bedoel ik. Luke koopt hem en geeft hem aan mij. Ik glimlach naar hem. "Dankje" zeg ik zacht terwijl ik zijn hand pak. Ik trek hem mee naar de zweefmolen. Ik ga voor hem zitten. Tijdens de rit draai ik me hoofd naar hem om en probeer ik zijn hand te pakken. Hij pakt mijn hand beet. Ookal zitten we best ver van elkaar. Zijn we de hele rit samen. We stappen uit. Ik glimlach naar Luke. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik leg mijn handen in zijn nek. Ik glimlach naar hem en geef hem een knuffel. Dan laat ik hem weer los en lopen we naar de volgende attractie.

*-*-*-*-*-*-*-*
Ik weet dat mensen dachten dat ze gingen zoenen. Sorry 😳❤.

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Where stories live. Discover now