Hfst 10 ✔

1.3K 55 2
                                    

Pov Annika:
"Dit is zo cute" zeg ik. "Nu jij nog" zegt Daisy. "Wat nu ik nog?" Vraag ik. "Calum en jij" zegt Luke. "Yeah... No." Zeg ik. "Waarom niet jullie zijn zo cute" zegt Daisy met een mislukte pruillip. *pling*. Luke pakt zijn telefoon, het was die van hem. Hij kijkt ernaar en krijgt een grote glimlach op zijn gezicht.
"Kom we gaan" zegt hij en Daisy en ik worden meegetrokken naar beneden. Daar staat Ashton met zijn auto. We stappen in en Luke en Daisy worden gefeliciteerd. We rijden naar het huis van Luke. We stappen uit en lopen naar binnen. Tenminste.. Luke, Ashton en ik lopen. Daisy zit op Luke zijn rug. We gaan naar binnen waar alle jongens en hun vrienden en familie zitten. "SUPRISE!!" Roepen ze heel hard. Ben and Jack komen op ons af. "Dus.. De beste vrienden hebben nu een relatie" zegt Jack. "Well.. Je hebt geluk dat ze je wil Luke nice job" zegt Ben. Luke zucht tevreden. "Hey jullie hebben geluk dat ik heel misschien wel bij jullie familie hoor" roept Daisy naar Jack en Ben. Ik schiet in de lach en Daisy zelf ook. "Ze heeft wel een grote mond" zegt Jack. Ze springt van Luke's rug en gaat voor hem staan. "Ahww Jackiee dat hoor jij toch ookal te weten" zegt ze en haalt zijn haar door de war. "Welcome back Daisy" zegt Jack en hij trekt haar in een knuffel. "Idiots" zegt Liz. Ze trekt Luke in een knuffel. "Gefeliciteerd" zegt ze en ze laat los. "Daisy kom hier" zegt Liz en ze trekt haar in een knuffel. Zodra ze los is gelaten worden ze nog door vele andere gefeliciteerd. Ze staan nu voor de bank waar iedereen op zit.

Pov Daisy:
Ik zie een vrije stoel dus ik wil erheen lopen. Zodra ik een stap die kant op zet word ik terug getrokken aan mijn pols. Ik draai mij automatisch om. Luke pakt mijn hoofd vast en drukt zijn lippen op de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en zoen terug. Hij laat mij los en rent heel hard naar de stoel. "Hey! Dat is niet eerlijk!" Roep ik. Ik loop naar hem toe en ga op zijn schoot zitten. Hij slaat zijn armen om mijn middel. "Luke! Wil je taart!" Roept Liz. "Taart?" Roept hij terug. "Ja taart" zegt ze. "Ja doe maar voor Daisy en mij een stukje. "O wil ik taart?" Zeg ik tegen Luke. "Ja ja dat wil je" zegt hij. Ik zie dat Annika en Calum aan het praten zijn. En dan.. Damn! Damn! Damn! Calum zoent Annika. Ik begin heel hard te gillen. Iedereen kijkt mij aan behalve Calum en Annika. Die gaan gewoon door. Iedereen kijkt naar de richting waar ik heen kijk en ze beginnen te klappen en te fluiten. Ja nee dan stoppen ze wel.
"Koppel?" Vraag ik met grote ogen. Annika knikt. Ik begin weer heel hard te gillen. "KOPPEL!!" Roep ik. Luke begint te lachen.

Pov Annika:
Iedereen feliciteert Luke en Daisy. Ik kijk een beetje toe. Calum komt naast me staan. "Waarom was je opeens weg? Gister?" Vraagt hij. "Ik had geen zin in Layla" antwoord ik bot. "Maar kennelijk jij wel want je bent lekker bij haar gebleven" zeg ik er geïrriteerd achter aan. "Ik had niet eens door dat je weg was, sorry.." antwoord hij. "Nee dat maakt het beter!" Snauw ik. "Sorry oke. Ik ben gewoon verlegen bij je. Ik vind je leuk" zegt hij. Voor ik antwoord kan geven worden zijn lippen op de mijne geduwt.

Pov Daisy:
Ik sta op en loop naar Calum. "Luister heeeel goed mannetje! Jij breekt haar, ik breek jou! Helemaal door de midden!" Roep ik. Hij knikt en ik ga tevreden op de grond tegen de muur aan zitten. Luke trekt een pruillipje en ik steek mijn tong uit.
-Na het feestje-
"Luke ik ga naar huis!" Roep ik naar boven. "Wacht!" Roept hij terug. Hij komt terug met een koffer. Ik kijk hem met een vragende blik aan. "Ik ga nu nog vakker bij jou komen. Dus dan heb ik wat spullen daar" zegt hij. Ik knik. "Ik ga mee" zegt hij. "Je doet maar" zeg ik. Ik kan al auto rijden maar heb geen auto. Anders zou ik met de auto zijn gegaan. We pakken Luke's fiets en ik spring achterop. We rijden naar mijn huis en hij blijft slapen.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα