Hfst 24

972 45 4
                                    

FREAKING 1K I LOVE YOU GUYS ❤

Pov Luke:
Daisy ziet er echt mooi uit. Ze glinstert. De zon weerspiegeld in haar gezicht. "Kom" roept Calum. Ze gaf mij haar telefoon. Heeft ze vergeven? Of niet. Ik zie Ashton naar Daisy staren. En dan.. Me hart lijkt te breken als ik zijn lippen op die van haar zie. En me hart breekt echt als ze terug zoent. Een traan rolt over me wang. Ik was zo dom! Waarom heb ik het uitgemaakt. Ik duw Daisy's telefoon in Calum's handen en loop weg. Terug naar de bussen. Als ik er ben trek ik Annika mee. Ik loop met haar naar buiten waar niemand anders is. "Ik kan het niet meer" zeg ik wanhopig. Ze kijkt me vragend aan. "Ze hebben gezoend" zeg ik nog wanhopiger. "Haar lippen op zijn lippen" zeg ik. Ze lijkt het te snappen. "Leek ze gelukkig?" Vraagt Annika. "Weet ik veel Ashton's gezicht zat geplakt aan die van haar dus ik kon het niet zien" zeg ik boos terwijl ik door me hand door me haar heen haal. "Man denk na?! Als ze gelukkig is, wie ben jij omdat tegen te houden?! Ik shipte Lusy maar je ging gewoon te ver! Jullie hoorde elkaar door dik en dun te steunen maar bij de 1ste tegenslag maakte je het uit!" Roept Annika. "Ja maar dan doet het nog wel pijn!" Roep ik. "JIJ DEED HAAR OOK PIJN!" Schreeuwt Annika. Ze draait zich om en loopt weg. Ze heeft gelijk. Waarom kan ik het niet accepteren.. Ik loop onze bus in waar nu niemand is. De meisjes zijn in hun bus dus ja. Ik stap naar binnen en zie Daan zitten. O ja. "Je geeft echt om haar he?" Vraagt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Ik hoorde jullie schreeuwen" zegt hij. Ik knik. "Ik praat wel eens met haar" zegt Daan. Pf alsof hem dat lukt. Ik loop verder de bus in en ga in me bunk liggen. Fuck it all.

Pov Eva:
Daisy komt lachend binnen en Ashton loop achter haar. Ze zijn beide zeiknat. "Hello. Its me" zingt ze terwijl ze Adele na doet. Ik glimlach terwijl ze naar de inloopkast loopt. Ashton loopt achter haar aan. Ik hoor hem iets van omkleden roepen en dan komt die terug. Annika knikt en we gaan met zijn 3en voor Ashton staan. Rozy, Annika en ik. "Dont you dare to break her" zegt Annika. "Or we will break you" zeg ik. "Ja! We breken je!" Zegt Rozy erachteraan. Ik moet me lach inhouden want dit is hartstikke serieus. "Nooit. Dan doe ik mezelf pijn" zegt Ashton oprecht. We knikken en laten hem door. We gaan allemaal weer zitten en verder met wat we aan het doen waren. Niet veel later komt Daisy binnen in een zwarte korte broek met schuren en een grijs t-shirt met ons logo. Wacht! EEN T-SHIRT MET ONS LOGO! Ze staat met een grote grijns voor ons en ik begin te gillen. Annika kijkt ook gelijk op en begint ook te gillen. Na een gesprek over hoe awesome dit is gaat Daisy naar Ashton. Ja ze heeft het te pakken. Ze is verliefd op Ashton. En zwaar ook.

Pov Daisy:
Ashton had me beloofd een nieuw ijsje voor me te kopen. Ja het klinkt als een kleuter. Maar hun hebben mijn ijsje verpest. Ik loop de bus in en zie Daan zitten. Ik glimlach en loop verder. Ashton komt aan en trekt me mee naar buiten. Hij drukt gelijk zijn lippen op die van mij. Ik doe mee. Hij vraagt om toestemming met zijn tong die ik geef. Onze tongen spelen een spelletje tot we gegil horen. Ik draai me om en zie allemaal fans bij het hek staan. "Ah oh" zeg ik. Ashton trekt me mee aan me arm en zet ze capuchon op. Ik heb me zonnebril op dus ja ik vind het wel best. We gaan toch de andere richting van de fans op. Bij de ijssalon betaalt Ashton en gaan we samen zitten. "Ehm.. Daisy" "Ja" "Ik ehm.. Ik vind je leuk.. Echt leuk" zegt Ashton zacht en hij kijkt naar beneden. "Ash?" "Ja" "Ik jou ook" zeg ik. Hij kijkt me aan met een hele grote glimlach. Zelf krijg ik automatisch ook een glimlach op mijn lippen. Hij komt dichterbij met zijn lippen. En dan.. En dan.. Word dit mooie moment verpest door Ashton's telefoon. Ik heb eigenlijk geen idee waar die van mij nu is. Ik denk bij Calum want toen we het water uitkwamen had hij hem. "We moeten gaan we hebben zo een soundcheck" zegt Ashton. Ik knik en sta op. Hand in hand lopen we terug naar de bussen. Het is echt raar om nu een eigen bus te hebben. Maar wel chill. Ashton heeft zijn ijsje op en ik bijna. De bussen zijn al in zicht. Rozy staat te praten met Daan. "Hey Ashton?" "Ja" "Rozy en Daan zouden best wel cute samen zijn" zeg ik. "Ja ik denk het ook" zegt Ashton. Ik loop onze bus in met Ashton achter me aan. Ik wil me telefoon uit me zak pakken maar die heeft Calum nog. "Ashton zou je mijn telefoon willen halen?" Vraag ik. Sommige zouden smeken. Ik vraag het gewoon. "Sure" zegt hij en hij loopt weg. Annika en Eva zijn er niet die zijn waarschijnlijk bij Calum en Michael. Ik ga in de chillounge zitten en zet de tv aan. 16 and pregnant is op MTV. Ik was 18 and pregnant. Met nadruk op was. "Daisy?" Hoor ik iemand roepen. Ik sta op en loop terug langs de slaapruimte naar de 'zitruimte'. Ashton staat daar met mijn telefoon. "We hebben een interview" zegt Ashton. "Eva en Annika gaan mee. Rozy en Daan blijven hier. Ga je mee of blijf je hier?" Vraagt hij. "Ik ga mee" zeg ik.
-tijdens het interview-
"Dus Ashton. Jij en Daisy. Jullie staan overal" zegt de interviewer die een foto laat zien. Fuck. "Daisy kan jij anders ook even komen" zegt hij. "Ehm.." zeg ik twijfelend. Ik word vanachter het 'podium' opgeduwd. "Ga maar zitten" zegt de interviewer. Er staan niet genoeg stoelen dus ik blijf staan. "Zijn jullie officiël?" Vraagt de interviewer. "Ja" zeg ik. Ik wil niet dat fans denken dat ik een slet ben. "Luke wat vind jij van hun relatie?" Vraagt hij. Luke kijkt naar de grond. Ah oh. "Ik eh.. Ben er tegen.. Aangezien ik nog steeds iets voel voor Daisy" zegt hij zacht. "Waarom zijn jullie dan uit elkaar?" Vraagt hij. "We kregen ruzie" zegt Luke. "Waarover?" Vraagt de man. "Ehm.." zegt Luke. "En waarom lag Daisy na jullie ruzie in het ziekenhuis?" Vraagt de man. "En.. Waarom hadden ze het erover dat Daisy een baby was verloren?" Vraagt de man. Hoe weten ze dat? Luke trekt wit weg en ik staar naar me voeten. "Dus het is waar" zegt de man. "Jullie krijgen ruzie over haar zwangersschap. Daisy maakte het uit, liep weg en kreeg een auto ongeluk" zegt de man. "Nee" zeg ik zacht. Iedereen kijkt naar mij. Luke ook. Met spijt in zijn ogen. "Ik maakte het niet uit" herhaal ik net wat harder. "Maar als jij het niet uitmaakte was het Luke. En waarom date je een van zijn beste vrienden?" Vraagt de man. Dit keer trek ik bleek weg. Hoe weten ze dit allemaal? Alleen wij wisten het. Zelfs Rozy wist het niet. "Daisy?" Vraagt iemand. Ik knik afwezig. "Daisy!" Roept iemand. "DAISY!" Roept iemand. Het word me gewoon teveel! Maar dan.. Alles word zwart.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Okay jongens 1k like JEEJ
Maar ik ben mijn humor kwijt echt even kwijt. Geen inspiratie en shit. Dus ik ga even wat andere dingen doen voor inspiratie. Dus het volgende hoofdstuk komt denk ik morgen.. Doei ❤

Best Friends Tour -5sos- -Editing-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu