30 Gün Önce

1.4K 125 9
                                    



 Harry sıkıntılı bir şekilde yanında duran annesine baktı. "Buna ihtiyacım yok benim." Anne ona hafif endişeli hafif kızgın bir bakış attı. "Neye ihtiyacın olduğunu sen değil ben bilirim Harry." Harry ona gözlerini devirdi. "Anne çoktan 22 yaşımı doldurdum. Ben reşidim." Anne ona kısa bir an alayla baktı. "22 yaşını doldurmuş olabilirsin fakat fala benim evimde yaşıyorsun." Harry bir an kalakalmış göründü. "Her neyse işte. Birkaç seferden sonra zaten işe yaramadığını fark edeceksin."

Anne sessiz kaldı fakat gizlice oğluna bakmayı ihmal etmedi. Son bir hafta boyu işinden izin almış ve oğlu ile kalmıştı. Tüm bu süre içerisinde ise onun düzenli yemek yediğinden ve uyuduğundan emin olmuştu. Bu süre içerisinde Harry 'nin yakınmalarına, geceleri gözyaşları içerisinde uyanmasını ve diğer tüm küçük krizleri hakkında bilgi toplamıştı.

Harry ve Louis 'nin arasının kötü olduğunu zaten biliyordu. Hatta Louis 'nin hastaneye Harry 'yi ziyarete mor bir göz ve kanayan bir burunla gelmesinden onu Zayn 'in zorladığını söyleyebilirdi fakat aldatmak, tecavüz ve şiddet kesinlikle tanıdığı centilmen Louis 'den çok uzaktı.

Anne bir gece önce Harry 'Ye artık Louis ile görüşmesini yasakladığını söylediğinde, oğlanın kelimenin tam anlamı ile çıldırışını hatırlıyordu. Çığlıklar atarak etrafa saldırmıştı. Ağlamış ve Anne 'ye yalvarmıştı. Anne ona nasıl yardım edebileceğini bilmiyordu. Bu yüzden tek çareyi terapi de bulmuştu.

Gemma 'nın eski arkadaşlarından birisi olan Jocleany 'in psikoloji okumuş olduğunu biliyordu. Güvenilir birisi olması her zaman daha iyiydi. Kapı açıldığından içeriden kızıl saçlı genç kadın çıktı. Anne 'ye ve Harry 'ye gülümsedi. "Harry, lütfen içeriye geç." Anne söylediğinde oğlan sıkıntılı bir şekilde üfleyip odanın içerisine yürüdü. Kızıl saçlı kadın, Jocleany, kendisine baktı. "Seni yeniden görmek güzel Anne," Anne genç kadına gülümsedi. "Seni de öyle Jocleany," derin bir nefes aldı. "Bana Harry 'nin ne sorunu olduğu hakkında detaya fazla girmeden anlatabilir misin lütfen?" Dudağını ısırdı. "Detayları Harry 'den öğrenmek istiyorum." Anne başını salladı. Olayları kısaca genç kadına özetledi.

Kadın düşünceleri görünüyordu. "Eğer dediğin gibi kriz geçiriyorsa bunun ileri derece depresyon olabileceği hakkında bir şüphem var fakat onunla konuşmadan kesinleştiremem." Anne başını üzgünce sallayınca kadın elini onun omzuna koyup okşadı. "Oh, Anne, sakın kendini üzme. O iyi olacak."

Anne 'de buna inanmak istiyordu. Başını salladı ve genç kadın içeriye girip kapıyı kapatana kadar izledi. Ardından bekleme odasına geçerken telefonunu çıkarttı. Zayn ile konuşması gerekti. O Harry 'ye yardım edebilecek sayılı kişilerden birisiydi. O Harry 'ye yardım edebilirdi.



Tell Me I 'm Pretty|| Larry Stylinson [#2]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang