83 Gün Önce

1.7K 167 42
                                    

I 'm back? Peki yine uzun değil ama sonuçta bölüm yani. Neyse şimdi ben Outcast için yeni bir bölümde çalışıyorum yarısına geldim bitirdiğim gibi onu da atacağım ve belki yarın TMIP 'ye yeni bölüm gelebilir ama BELKİ. Hatta eğer hevesim gelirse bu gün başka bir tane daha bölüm yazıp atabilirim. Fakat bu tamamen moduma bağlı yani sıçtınız skfjlsajlfsa Bir de ben hikayenin finalini kafamda tamamen oluşturdum ve geriye her zamanki gibi bok orta bölümler kaldı :( Daha bitmesine uzun zaman var ama olsun yani slakfjsl Bekleyin azıcık olayları sikiyim de geliyim luv yuuuu 



"Nasıl bu kadar aptal olabilirsin!" Bağırış karşısında Harry sessiz kaldı. "Sana neler oluyor Harry, neden böyle davranıyorsun!" Elleri ile saçlarına asıldı. "Nasıl bu kadar düşüncesiz olduğunu anlamıyorum!" Harry boş gözlerle bakmaya devam etti. Ne diyebilirdi ki? Louis haklı bile olmadığı halde kendisine tüm öfkesini kusuyordu.

"Bu düşüncesizlik değil Louis altı üstü daha az yemek yiyorum." Louis daha öfkelenmiş göründü. Sinirden kızarmış gözlerle kendisine baktı. "Altı üstü daha az yemek mi? SEN KENDİNDEN MİSİN!" Sesi olabilir gibi daha da yükselince Harry titredi. "AÇLIKTAN BAYILDIN SEN! GÜNLERDİR AĞZINA TEK LOKMA SOKMAMIŞSIN BİLE!" Çığlık atar gibi konuşuyor oluşu Harry 'yi bir adım geriletmişti.

"Sonuçta iyiyim." Umursamıyor oluşu Louis 'yi daha da delirtiyordu. "S-Sonuçta iyi misin? Harry sen benle kafa mı buluyorsun!" Derin nefeslerle sakinleşmeye zorladı kendini. "Nasıl seni benden koparak kadar düşüncesiz olabilirsin!" Umursuyor gibi davranma, diye düşündü Harry "Nasıl sensiz yaşamamı beklersin?" Tıpkı şu an yaşadığın gibi "Sen hayatımda olan tek doğru şeysin" yalancı.

Louis onun her şeyi bildiğinden habersiz yalanlarını sıralarken Harry neden böyle davrandığını merak etti. Neden umursuyordu ki? Kendisine sarılıp gün boyu koltukta film izlemek yerine barlarda takılıp geberene kadar içmenin neresi cazipti? Harry 'nin elini tutup parkta bir akşam yürüyüşüne çıkmak varken alkol kokan, herkesin elini sürdüğü bir bedenden faydalanmak neden daha güzel geliyordu Louis 'ye?

Harry karşısında duran adama baktı. Nasıl oluyor da bu kadar güzel yalan söylüyordu? Sanki her gün başkaları gününü gün eden, akşamları sadece beş dakikalığına sözde sevgilisini görmeye gelen kendisi değilmiş gibi... Harry onu bırakıp gitmek istedi. Kendisini bu kadar değersiz ve sevilmeyecek kadar kilolu hissettirdiği için Louis 'den nefret etti. Ne vardı sadece kendisini sevse?

Çok mu kiloluydu? Saçları uzun diye miydi? Yoksa boyun eğen taraf olduğu için mi? Harry asla herkese karşı çıkabilen biri olmamıştı. O hep arada kalan küçük bedendi. Asla ilk tercih değildi. Asla hep istenen değildi. Asla biri için 'her şey' olmamıştı.

Şimdi güzel olmak için çabalıyordu ve adım adım gittiği bu yolda Louis kendisini engelliyordu. Sonunda onun istediği gibi bir olacaktı neden engelliyordu? Neden sonunda Harry 'nin kendisi için mükemmel olmasını istemiyordu.

Fakat Louis ne yaparsa yapsın kendini engelleyemezdi. Harry buna izin vermezdi. Bu yüzden Louis kendisine biraz daha bağırıp gittikten sonra yapması gereken şeyi yaptı. Kustu.


Okuduğunuz için teşekkürler luv yu

-Jülide 




Tell Me I 'm Pretty|| Larry Stylinson [#2]Where stories live. Discover now