63 Gün Önce

1.5K 146 26
                                    


Bölüm dün gelecekti. Ama Wattpad göndermeme bir türlü izin vermedi fuck. Sıkıldıkça piçlik yapıyorum bye


"Uh-evet tabii." Harry cevap verdi sessizce. Karşı tarafın konuşmasını dinledi. "Harry, lütfen Louis 'nin bir şeyler yediğinden emin ol tatlım." Harry göremeyeceğini bilse de başını salladı. "Ah evet bana güvenebilirsin." Jay kıkırdadı. "Biliyorum tatlım." Ardından oyuncu bir şekilde mırıldandı. "Yıldönümünüz yaklaşıyor Harry, onun için ne planlıyorsunuz?"

Harry bunu hiç düşünmemişti. Aslına bakarsanız yıldönümlerine daha iki ay kadar vardı fakat bundan bir önce ki yıldönümünde işleri bok etmeden önce güzel birkaç yatak sahnesi yaşamışlardı. Sonrasında Louis 'ye gelen çok gizemli telefonlar sonucu çıktıkları tatilden dönmüşlerdi. Harry ilk günden beri biliyordu.

"Harry orada mısın?" Harry cevap vermedi. Beyninde düşünceler dönüp duruyordu. Son iki günde ilaçların dozunu çeyrek-çeyrek arttırmıştı. Yarım dozu aşmıştı ve eğer bu şekilde devam ederlerse yaklaşık iki ay sonra bir gece uykusundan asla uyanamayacaktı. Bu fikir kalbinin teklemesine neden oldu. İçinde ki mutluluk anlatılamaz derecede yükseklerdeydi.

Harry her gün beyni içinde dönen kelimeleri, hakaretleri ve fısıltıları geride bırakmak için çok ama çok sabırsızdı. Her gün aklının bir köşesinde ona olayları hatırlatan bir fısıltı olmadan yaşayabilirdi. Louis 'nin onu sevmediğini söyleyen taraf olmadan yaşayabilirdi. Hayır, yaşayamazdı. Ölürdü.

Aslında bu fikir Harry 'yi rahatsız ediyordu. Louis 'yi belki de bir daha görememe korkusu... Kalbini parçalasa da, huzura ermek diye bir şey varsa Harry bunu yaşamak istiyordu. Anne 'nin kendisinden kurtulmasını istiyordu. Gemma 'nın artık kendisini düşünmeyi bırakmasını istiyordu. Zayn 'in kendisi için endişelenmeyi kesmesini istiyordu. Lottie 'nin kendisine gününü soracak kadar vaktinden kısmasını durdurmak istiyordu. Jay 'in tatlı sohbetlerini kendi yerine eşi ile yapmasını istiyordu.

Aslına bakılırsa bir yıl önce ki Harry bunlardan asla vazgeçmezdi. Fakat o bir yıl önceki Harry değildi, değil mi? Bunlar kendisi için vazgeçilebilecek kadar sıradanlaşmıştı. "Harry?" Belki de tek aklında olan düşünce Louis olmasa daha kısa sürede gidebilirdi. Eğer Harry düzgün bir şekilde işlem yaptıysa yaklaşık olarak altmış günü kalmıştı.

Ve bu neredeyse yıl dönümleri ile kesişiyordu. Belki de dozları bir iki gün düşürüp üç günlük bir uzatma yapabilirdi. Harry herkesin görmesini istiyordu. İnsanların ona ne yaptığını görmelerini istiyordu. O zaten vazgeçmişti bu yüzden bunu göstermek istemiyordu. O vazgeçişinin sonuçlarını göstermek istiyordu. Bunun sonuçlarının sadece kemik torbası bir bedenden ve solgun bir tenden daha fazlası olduğunu görmelerini istiyordu. İnsanlar, kendisine ne yapıyor bilsin istiyordu.

"Harry iyi misin tatlım?" Harry silkelendi. "Oh evet, üzgünüm." Jay kıkırdadı. "Önemli değil tatlım. Oh ne diyorduk? Tabii, yıldönümünüz için ne planlıyorsun diyorduk?" Harry yüzüne yarım bir gülümseme koydu. "İnan bana Jay." Elini kapatmak için tuşa götürürken fısıldadı. "Onun için çok özel bir şeyim var."



Tell Me I 'm Pretty|| Larry Stylinson [#2]Место, где живут истории. Откройте их для себя