365 Gün Önce -Yılbaşı Özel-

1.9K 159 57
                                    




Harry ellerini sıcak kupasına sararken çayından bir yudum aldı. Sıcaklık bedenini ısıtırken mutlulukla iç çekti. Saatlerdir dışarıda yılbaşı için ağaç ve süs seçiyorlardı. Soğuk hava yüzünden birkaç günlük burun akıntısı çekeceğini düşündü Harry. Fakat buna değerdi. O kadar da kötü değildi.

Biraz sonra kapı tekrar açıldı ve soğuktan burnu kızarmış sevgilisi içeriye girdi. Ellerini birbirine sürterek uzun olanın yanına gitti. Harry ona gülümsedi ve birkaç yudum aldığı hala sıcacık olan çay kupasını sevgilisine verdi. Louis oğlanı öptükten sonra kupayı aldı. "Teşekkürler." Harry ona gülümsedi.

"Akşam için Gemma 'nın planları var." Louis gözlerini devirdi. "Geçen yıl ki gibi olmasın yeter." Bahsi geçen zaman oldukça kötü bir kutlama yemeğiydi. Gemma 'nın seçtiği otelde yapılan kutlama yemeğinin sonu ufak bir yangınla bitmişti. Harry neden insanların gösterişçi olduğunu anlamıyordu. Yemeklerini yemek onlara yetmiyor muydu da bir de önlerinde 'şok etkisi' ile yakılarak hazırlanan bir tatlı istiyorlardı ki?

"Bu sefer, bir otele gitmeyeceğiz." Louis 'yi temin etti. "En azından öyle olmasını umuyorum." Louis oflayarak sevgilisine sarıldı. "Evde kalmak istiyorum." Küçük bir çocuk gibi yakındı. "Yılbaşını uyuyarak geçirmek istiyorum." Harry onun kafasına vurdu. "Kes sesini, o kutlamada biz de olacağız." Ardından kızararak başını eğdi. "Hm burada kalırsak uyumayacağını ikimiz de biliyoruz." Konuştuğunda Louis oyuncu bir şekilde kendisine baktı. "Daha iyi planlarım var işte!" Fakat Harry onu geçiştirdi. "Gidiyoruz."

***

Harry geldikleri için pişmandı. Saat gecenin bir yarısı olmuştu. Barın içinde hava ağır bir alkol ve sigara kokusu ile terli bedenler arasında geziniyordu. Harry tüm gece Louis 'yi barda aradı. Hatta evlerine gidip belki Louis habersiz geçmiştir diye oraya bile bakmıştı. Fakat o yılbaşı gecesinde Louis 'yi bulamamıştı.

Harry belki barın her yerine batığını düşünmüştü fakat üst katta olan odalara baksa Louis 'yi bulacağını bilmiyordu. O gece Harry, Louis ile tanıştıklarından beri ilk kez tek başına uyurken Louis ilk kez Harry 'yi aldattı. Ve farkındaydı ki bu son da değildi.




Tell Me I 'm Pretty|| Larry Stylinson [#2]Where stories live. Discover now