t h i r t e e n

136 24 12
                                    

Multimedya: Demi <3

DEMİ

"Yine harikaydın Dems!!" sahneden indiğimde , her zamanki gibi iltifat yağmuruna tutuldum. Bunu övünmek için söylemiyorum ama gerçek. Sırayla herkesin tebriklerini aldıktan sonra kulise dönüp üzerimi değiştirdim. Hiçbir zaman hoşlanmadığım, o abartılı makyajı daha günlük sade bir hale çevirdikten sonra oradan ayrıldım.

Çoğu hayranım hala kapıda bekliyordu. Aralarından, boğulmadan kurtulmaya çabalayarak Dylan ve Mark'ın yanına döndüm.

Beni bekliyorlardı. Bu sefer, kulise gazeteciler tarafından baskın yapılmamıştı. Boşuna Dylan'ı kulise sokmuştuk. Zaten bizde şans olsa...

Ama ne yalan söyleyeyim çok iyi vakit geçirmiştik. Yine şekilden şekile girerek beni güldürmeyi başarmıştı. En sevdigim yönlerinden biri bu sanırım.

Daha fazla hayran yağmuruna uğramadan oradan hızla ayrıldık. Arabayı Mark kullanıyordu. Dylan ile önde oldukları için ben arkadaydım. Yol sıkıcıydı. Pek fazla konuşmamıştık zaten. Mark, önce Dylan'ı sonra beni eve bıraktıktan sonra işi olduğunu söyleyip gitti.

Ben yapacak hiçbir şey bulamazken Mark'ın işleri bitmiyordu. Şu anlık tüm konserlerim bitmişti. Albüm için şarkılar da hazırdı. Anlaşılan bir hafta tatilim var.

Pek tatil olduğu söylenemez aslında. Tatil rahatlamak, dinlenmek ve bir süre dünyadan uzak kalmak için yapılır. Benim tatillerim genelde Wilmer ile uğraşmakla geçiyor. Bu seferki de öyle olacak sanırım.

Yine aramasından korkuyorum. Ya da evime gelmesinden. Ondan her şey beklenir.

Uğraşlarla bulduğum anahtarı çıkarıp anahtar deliğine soktum. Birkaç tur döndürdükten sonra kapıyı açıp içeri girdim. Ayakkabılarımı çıkarmakla uğraşmadan montumu çıkardım. Vestiyere astıktan sonra çantamı girişteki şifonyere bıraktım. Üzerimden yük kalkmıştı.

"Bende seni bekliyordum."

Duyduğum sesle arkamı döndüm.



Çoooooooooooook kısa olduğunun farkındayım. Ama arada kısa bölümler geldiğini sizde biliyorsunuz. Burada kesme amacım sadece atraksyon yaratmaktı. Umarım başarılı oluşumdur.

Ve çoook uzun bir ara verdiğimi de biliyorum. Affedin lütfenYarın yeni bölüm atacağım ;)

Günün sorusu: Kim olabilir?

Yorumlarınızı bekliyorumm... ;) lütfen bolllll bol yorum yapın!

Hepinizi çook seviyorummm.

Waitin For You // O'Brien&LovatoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang