s i x

182 25 16
                                    

Multimedya: Demi <3 *_*

Bölüm Şarkısı:
Gift of a friend - Demi Lovato (Sebebini bende bilmiyorum)



DEMI

Duştan çıkıp üzerime, elime ilk geçen bornozu geçirdim. Yatak odasına gidip üstümü değiştirdikten sonra tekrar banyoya dönüp saçlarımı kuruttum. Gerekli birkaç işimi de bitirdikten sonra aşağı indim.

Yaklaşık yarım saate Marissa gelecekti. Uzun süreden beri ilk defa görüşecektik. Onunla küçüklük arkadaşıydık. Hani lisede en yakın arkadaşınız vardır ya. Biz de öyleydik. Daha doğrusu o da üç arkadaşımdan biriydi. Lisede pek popüler olduğumu söyleyemem.

Daha doğrusu benden çok hoşlanmıyorlardı. Neden benden hoşlandıklarını anlayamıyordum. Ama kilolarım yüzünden olduğunu düşünüyordum. Başka nefret edilecek bir yönümün olduğunu sanmıyordum.

Arkadaşlıkta pek iyi olduğum söylenemez. Marissa da lise den mezun olduktan sonra okuluna başka yerde devam etmek için taşındı. O zamanlar Disneyden yeni yeni teklifler gelmeye başlamıştı. Ass The Bell Rings...

Ondan önce de altı yaşımda Barney and Friends de oynamıştım. Selena ile birlikte. Onunla, Marissa gittiğinden beri en yakın arkadaş olmuştuk. Ama tüm dostluğumuz ben rehabilitasyon'a gidene kadar sürmüştü. O zaman anlamıştım onun gözünde değerimi.

Şimdi ise Marissa tekrar Los Angeles'a taşınmaya karar vermişti. Ayrıca şu aralar Iggy ile aram iyiydi. Selena ile çok seyrek, ödül törenlerinde veya film galalarında görüşebiliyorduk. Evlerimize gidip, özel buluşamayacak kadar açmıştık aramızı. Daha doğrusu o açmıştı.

Etrafa göz gezdirip dağınık olan yastıkları düzenledikten sonra kapı çalmasıyla, oraya yöneldim. Kapıyı açar açmaz Dylan'ı gördüm. Açıkcası şaşırmıştım.

Ben şaşkınca donunca, elini gözümün önünde salladı.

"Hey! Başka birini bekliyordun sanırım." Dedi. Doğrusu Marissa'yı bekliyordum.

"Şey aslında bir arkadaşımı bekliyordum. Seni görmem süpriz oldu." Dedim. O da anladığını göstermek için başını salladı. Biraz sessizlikten sonra onu bekleterek kabalık ettiğimin farkına vardım.

"İçeri geçsene." Kapının önünden çekilip içeri girmesini bekledim. Ardından kapıyı kapattım. Onunla birlikte içeri ilerledim.

Hiç belli etmesemde ondan hoşlanıyordum. Sonuçta bir dönem oyunculuk yapmıştım ve bu konuda kötü olduğumu söyleyemem.

Açıkçası ona sert ve soğuk davranmamın nedeni daha fazla bağlanmak istememem. Çünkü karşılıklı olduğunu zannetmiyorum. Olsa bile o da duygularını çok iyi saklıyor. Düşünürsek bu yeteneğini de oyunculuğa bağlayabiliriz.

İlk geldiği gün oturduğu, kırmızı tekli koltuğa oturdu tekrar. Bende karşısındaki ikiliye geçtim. Belli etmesemde neden geldiğini delice merak ediyordum.

Sessizliği bozmak istesemde nereden başlayacağımı bilmiyordum. Onun yanında böyle olmaktan nefret ediyorum.

Onu uzun zamandır tanıyorum aslında. Koyu bir Wolfian olduğumu itiraf etmeliyim sanırım. Favorim anlayacağınız üzere 'Stiles!'. Sezon olarak bence en iyisi 3. Sezondu. Çok iyi hatırlıyorum. Allison öldüğünde depresyona girip üç saat ağlamıştım. Crystal ile birkaç görüşmüşlüğümüz de vardı.

Etraftaki sessizlik, iyice kasmıştı beni. Dayanamayıp sordum.

"Bugün de mi dışarı çıkmamız gerekiyor?" sorduktan sonra ne kadar saçma bir şey sorduğumu fark ettim. Ah! Kesin yanlış anlayacak.

"Yani, yanlış anlama. Tabi normal zamanda da gelebilirsin ama belki ondandır diye düşündüm." diye düzeltim. Konuştukça battığımı anladığımda kızardım. Son olarak "Ne demek istediğimi anladın işte." diye ekledim.

Bu halimi görünce kahkaha attı. Bu halimle dalga geçmesi sinirini bozuyordu. Sanki yavaş yavaş aramızdaki buzdan duvar eriyordu.

Kahkahası gülümsemeye dönüştüktan sonra konuştu. "Yanımda bu kadar gergin olmana gerek yok. Merak etme seni yemem." bu lafı üzerine benden güldüm. En az dizideki kadar eğlenceli bir karakteri vardı.

Kapı çaldı. Marissa gelmiş olmalıydı. Dylan'ı burada görürse kesin yanlış anlardı.

Ayaklanıp kapıya ilerledim. Tahmin ettiğim gibi Marissa. Klişe, özlediğimize dair konuşmalardan sonra onu içeri davet ettim.



Kısa olduğunu biliyorum. Ama bu bölümde daha çok Deminin duygularına yer verdim. Umarım beğenmişsinizdir. :) Çok uzatmayacağım. Yeni bölüm çok yakında gelecek. Yeni bölüm de Demi den devam.

Oy vermeyi ve yorum bırakmayı unutmayın.

Sizi seviyorum <3

Waitin For You // O'Brien&LovatoWhere stories live. Discover now