o n e

349 38 15
                                    

NOT: Her bölüm için multimedya ya bir şarkı koyacağım. Ama bu sözlerle alaklı olmayacak. Sadece müziğin melodisi ve hareketliliği ile alakalı olacak.

Multimedya: Dylan/ bölüm şarkısı; Demi Lovato- Something That We're Not

.................................

Daniel'ın çağrısını tekrar reddedip yatağa uzandım. Yorucu bir yılı geride bırakmıştım. Bedenen olmasa da ruhen yorgundum. Fazlasıyla. Filmler, yeni dizi teklifleri... Tarif edilemeyecek bir üşengeçlik kanıma işlemişti. Bu yıl kendimi bu kadar zorlayınca olaylara farklı bakmayı ve normal karşılamayı öğrendim.

Beni yoran şeyler tek bunlarla kalmıyordu. Britney... Ondan ayrılmıştım. Uzun uğraşlar sonucu. Psikolojik problemleri vardı ve onu incitmeden ondan ayrılmak beni epey zorlamıştı.

Problemler yine son bulmadı. Gazetecilerin, hakkımda yaptığı yalan haberler sonucu medyada sarsılmıştım. Gelen kötü mesajları saymıyorum bile. Antilerime yenileri eklenmişti. Nefret içerikli, küfür ve hakaretler...

Bu yıl benim için anlatmakla bitmez. Aynı zamanda film çekimlerimin bitmesiyle olaylar da son bulmuştu. En azından ana haber ben değildim. O çok beklenen filmimin vizyona girmesine aylar, hatta haftalar kalmıştı. Medyadaki ünüm sarsılınca film reyting oranları da yerin dibine girecekti. Kim benim gibi birinin filmini izler ki?

Buna "çare" olarak benim kendini Einstein sanan akıllı menajerimi Daniel fikrini ortaya sürmüştü. O muhteşem parlak fikri....

Sırf reklam için bir ünlü ile anlaşmalı bir sevgili haberi yayacağını söyledi. Bazılarınıza mantıklı gelebilir, bir tarafım yap gitsin derken, diğer tarafım bunun sahtekârlık olduğunu
olduğunu savunup duruyor. Sonuçta benden daha ünlü biri ile bu oyunu oynayacağım ve onun uğraşları sonucu elde ettiği şöhreti çalmış olacağım. Bu yönden bakınca çoğunuz bana hak vermiştir. Ama biri gelsin bunu Daniel'e anlatsın.

İnadı ve müthiş bahaneleri sayesinde herkesi ikna etmeyi başardı. Şu an bunun için çevremdekilerden baskı alıyorum. Defalarca aramasının sebebi de bu. Büyük ihtimalle oyunu oynayacağım kişiyi haber vermek için arıyor. Peki açar mıyım? Pek sanmıyorum. Eğer o inatçıysa bende az sayılmam. Gerçekten mantıklı bir neden bulamadığı sürece açmayı da pek düşünmüyorum.

Bu sözlerimden sonra yedi kere aradığı ve on dokuz mesaj bıraktığı için, yanıma gelip katilim olmadan açmaya karar verdim.

"Evet? Daniel." Sesim oldukça ukala çıkmıştı. Bundan nefret ettiğini biliyorum ve sinirlenince çok komik oluyor.

"Dylan! Ahh seni öldüreceğim!!"

"Tamam Dan. Sadece uyuya kalmışım. Duymadım." Kısaltmalardan da nefret ettiğini söylemiş miydim. :)

"Bana Dan demeyi kes. Ve az önce instagramda fotoğraf paylaşan da bendim zaten. Yalan söylemeyi bile beceremiyorsun."   Ah! Lanet olası sosyal medya!

"Peki teslim oluyorum. Ne istiyorsun?"

"Artık bu konuyu konuşmalıyız. Hani şu konuyu... İstemediğinin farkındayım ama elinde sonunda bana hak vereceksin."

"Daniel istemiyorumun neresi anlaşılmıyor? İstersen beş farklı dille açıklayabilirim. Yabancı dil eğitimi aldığımı biliyorsun."

"Kaçışın yok. Her konuda bana karışabilirsin fakat bu konuda dokunulmazlığım olduğunu hatırlıyorum."

"Senin menajer olarak aylık planımı filan hazırlaman gerekmiyor mu? "

"O aylık planını şu an medyadaki konumunla yaparsan daha da batarsın. Şu an herkesin önünde kötü çocuksun. Senin itibarını düzeltmeye çalışıyorum ama umrunda değil gibi."

"Tabiki umrumda. Sadece bu oyunun beni nasıl bu durumdan kurtaracağını anlamıyorum."

"Anlaman gerekmiyor zaten. Sen sadece denileni yap yeter. En azından film için yap bir ay, sadece bir ay içinde medyaya bu haberi yayarsak haberlerdesin. Herkes seni araştırmaya koyulduğunda filmini görecekler. Ayrıca çok uzun çıkmayacaksınız. En fazla üç ay." Ne kadar da az ama değil mi? Gözlerimi devirdim.

" Bana üç ay kısa bir süreymiş gibi konuşma Dan."

"Daha önce bu tür anlaşmalar çoğu ünlünün arasında oldu. Ve gazeteciler tahmin ettiğimizden daha uyanık. Fark edeceklerdir. İşimizi garantiye almalıyız. Kurtulayım derken daha da batarsın."

"Peki patron. Sen ne dersen o."

"İşte aynen böyle Dylan. Söz dinle biraz. Ha bu arada asıl anlaştığımız ünlüyü haber vermek için aramıştım."

"Bari kim onu söyle de kendimi hazırlayayım."

"Demi Lovato. Hani şarkıcı olan."

"Ne!? Demi..Lovato?"

"Evet. Neden bu kadar şaşırdın."

"Hiiç neyse ben... Görüşürüz."

Cevabını beklemeden yüzüne kapattım telefonu. Yüzümde istemsiz bir sırıtma belirdi.

Demi Lovato mu? Kaç yıldır hoşlandığım Lovato? Plantoniğim. Hani Demi olan?

.......................................

Herkese selam! İlk bölümü erken yayınladım. Daha doğrusu dayanamadım :) İlk bölüm biraz kısa oldu ama bu sadece ilk bölüme mahsus. Daha uzun bölümler sizi bekliyor. Umarım beğenmişsinizdir. Tanıtım bölümü şimdiden 13 oy almış. Ben daha az alır diye düşünmüştüm. Oy veren herkese teşekkürler. Umarım kurgu da hoşunuza gitmiştir.

Lütfen bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorumlara bırakın.... Oylamayı unutmayın.

Hepinizi çook seviyorum :) ❤️❤️❤️

Waitin For You // O'Brien&LovatoWhere stories live. Discover now