25 // Sori Rasmus..

2.5K 169 34
                                    

Koulu loppui juuri ja olen tällä hetkellä koulun parkkipaikoilla odottamassa Lucasta jotta voisin päästä joskus kotiinkin. Olin odottanut siellä jo puoli tuntia enkä vieläkään ollut nähnyt Lucasta. Olin jo hiukan huolissani hänestä, sillä suurin osa opettajista ja oppilaista olivat jo lähteneet. Jäljellä oli enää minä ja muutama 18 vuotias poika jotka polttivat läheisessä katoksessa tupakkaa. En tiedä kuvittelinko vai tuijottivatko he minua? Olin kyllästynyt jo odottamaan joten kävin istumaan betoniselle pönikälle joka vain sattui olemaan siinä. Istuin siinä hetken katsoen puhelinta, kunnes tunsin kosketuksen kädessäni ja tietenkin minä luulin sen olevan Lucas.

"Missä vitussa sä oot kupannu?!" Huusin ja nostin sen jälkeen katseeni ihmiseen, joka paljastuikin olemaan Rasmus. Punastuin ja yritin peitellä sitä käsilläni.

"Sori Rasmus.. mä luulin sua Lucakseks.." mumisin nolostuneena. Kuulin kuinka Rasmus naurahtaa huvittuneena minulle.

"Ei se mitään.. mut jos haluut tietää ni Lucas ei varmaankaan tuu hetkeen, sillä se hengailee jonku bimbon kans siivouskomerossa", Lucas sanoi naurahtaen. Naamallani saattoi näkyä viha, sillä no ketä nyt ei ärsyttäisi jos joku idiootti ei ilmesty paikalle jonkun bimbon takia.

"Just näin.." mumisin ja painoin kädet otsalleni. Se oli minun tapani rauhoittua, miettiä rauhassa etten alkaisi huudella mitä sattuu keskellä julkistapaikkaa.

"Mut jos haluut ni mä voisin antaa sulle kyydin?" Rasmus kysyi ja sai minut nostamaan naamani pois käsistäni.

"Käy!" Sanoin ja pomppasin pystyyn betoni höskältä. Rasmus naurahti ja ohjasi minut autolleen. Ja jos olette olleet hyvin tarkkoja olette saattaneet huomata, että Rasmus on kanssani samanikäinen eli 16, eikä hänen pitäisi ajaa autoa. Niin antakaapa kun valaisen teitä. Rasmuksella on valehnkilötunnus (?), jonka avulla hän on huijannut ihmisiä. Mutta niin istuin Rasmuksen mustan BMW:n apukuskin paikalle ja aloitimme matkamme kohti kotiani.

Sorisori.. tiiän lyhyt, mutta antakaa anteeks. Mitä ootte mieltä? Onko tylsä?

Step BrotherWhere stories live. Discover now