14.| WHEN IT'S OVER I'LL DISAPPEAR

2.3K 197 22
                                    

L A Y L A' S   P O V

Ztráta iluzí bolí.

Namlouvat si, že cesta ven stále existuje, je náročné a vyčerpávající. Vysaje vás to jako hladová pijavice a na konci stejně zjistíte, že jste celou dobu bojovali jen proto, aby jste později mohli sledovat svůj vlastní pád.


Jsou dny, kdy je vám dopřáno usínat s úsměvem na tváři a klidem v duši, jindy vás do světa snů pronásledují vaše činy měnící je v noční můry.

Bojím se, že dnes je ten den, kdy se poklidného spánku nedočkám, proto se raději v myšlenkách stále vracím k dnešnímu odpoledni, marně se snažící najít ten zlomový okamžik, kdy jsem se dopustila onoho přešlapu a způsobila tak svou bolestivou deziluzi.

Kdy jsem pochopila, že tohle je ztracené? Že světlo na konci tunelu pohltila temnota nasáklá mými lži a falší? Kdy mě opustil, ačkoli slíbil, že to spolu zvládneme? Kdy odešel? 


F L A S H   B A C K

'Kdybych Liamův šílený nápad ohledně výletu odmítla, uvažoval by o mém únosu?

Dle výrazu jeho tváře soudím, že pravděpodobně ano a proto si své námitky nechávám raději pro sebe, prozatím.


"Padej si umejt ruce Horane, jinak žádnou večeři nedostaneš!" Vyhrožuji blonďákovi hrnoucímu se k pekáči lasagní, který jsem právě vytáhla z trouby.

"Ale-" Můj jediný varovný pohled stačí k tomu, aby si modroočko vzal své námitky a spolu s nimi ruku v ruce zamířil do nejbližší koupelny.

"Hodný kluk, za to dostaneš i dezert!" Křiknu za ním s vítězným úšklebkem servírující úhledné obdélníčky lasagní na talíř

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Hodný kluk, za to dostaneš i dezert!" Křiknu za ním s vítězným úšklebkem servírující úhledné obdélníčky lasagní na talíř.

"-protože jsi podváděl!" Vzhlédnu otáčející se za hlukem vycházejícím z obýváku spojeného s kuchyní pozorující mračící se Emmu kráčející mým směrem se šklebícím se Louisem za zády.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
R E A L |One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat