10.| THE PINK ONE

2.3K 204 22
                                    

L A Y L A' S   P O V

Nikdy nezavírejte oči před tím, co se kolem vás děje.

Nebuďte slepý vůči realitě jen proto, že skutečnost je až příliš krutá a pomluvy bolestivé, neodvracejte se od svých nepřátel, čelte jim přímo.

Tak, jako jim čelím já.


LIAM PAYNE NEMRHÁ ČASEM, NÁHRADU SI NAŠEL MĚSÍC PO ROZCHODU-hlásí titulek.

Nejsou tomu ani čtyři týdny, kdy čelen Britsko-Irského boy bandu One Direction Liam Payne (22) oficiálně potvrdil rozchod se svojí přítelkyní zavdávajíc tak svým fanynkám důvod k pláči i radosti, která se velmi brzy ukázala jako předčasná.

Liamovi očividně nevyhovovalo být singl, a proto si velice rychle našel náhradu. Žádná z fanynek se jeho princeznou bohužel ani tentokrát nestala a titul nové Directioner girl si vysloužila mladičká Layla Rees, dcera šéfredaktory módního magazínu VOGUE* a spolumajitele automobilky Aston Martin.

Co dodat? Liam si zkrátka umí vybrat a co si budeme povídat-od posledního vztahu si polepšil ve všech směrech. Otázkou ovšem zůstává, co z tohoto románku plyne pro Laylu? Že by ji pracovně vytížení rodiče neposkytovali dostatečnou pozornost a proto se ji rozhodla vyhledávat u bulvárem bedlivě sledované hvězdičky, ke které se upírají oči celého světa?


"Nečteš ty stupidní články na internetu, že ne?"

Vzhlédnu od obrazovky Liamova McBooku opětující vyčítavý pohled jeho čokoládově hnědých očí urputně se snažící nedívat na jeho odhalené břišní svaly, které mi tu drze vystavuje na obdiv producírující se po ložnici jen s huňatou osuškou omotanou kolem pasu.

"Um-ne." Zahuhlám s plnou pusou zmrzliny v rychlosti zavírající veškeré záložky internetového prohlížeče.

"Nezapomeň vymazat historii." Poradí mi s úšklebkem rukou zajíždějících do vlhkých vlasů. "A jestli si chceš skočit do sprchy, je celá tvoje. Najdu ti zatím něco na sebe." Z jeho strany to není otázka, ani nabídka, ale pouhé konstatování skrývající jasný příkaz.

"Ty radši najdi něco na sebe sobě." Zamumlám téměř neslyšně cpoucí si do pusy vrchovatou lžíci zmrzliny smíchané s nutellou.

"Říkala jsi něco?" Povytáhne zvídavě obočí svalnaté paže založené na vypracované a STÁLE NAHÉ hrudi.

Dělá mi to naschvál?

Pravděpodobně ano.

"Ne-měla bych?" Odvětím nezaujatě záměrně se vyhýbající jeho upřenému pohledu, činícímu mi značné nepohodlí.

"Ayle?"

Neochotně vzhlédnu.

"Koupelna." Pronese autoritativním hlasem ve tváři výraz jasně říkající, že nehodlá strpět námitky a pokud mu nevyhovím dobrovolně, jednoduše mě do sprchy odtáhne.

"Ano TATI." Zafučím nasupeně se hrabající z vyhřátých peřin, které jsem původně neplánovala opustit několik příštích hodin.

"Directioners mi říkají daddy princezno." Poučí mě s laškovným mrknutím.

"Používáš taťovské výstřednosti? Oh můj bože-a já doufala, že bys třeba mohl být normální." Zatvářím se otráveně zavírající za sebou dveře koupelny.

R E A L |One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat