Hoofdstuk 14

416 13 0
                                    

Als ik wakker wordt ligt er een arm om me heen. Ik kijk omhoog en zie het gezicht van Wolfs die nog slaapt. Ik kan er zo van genieten om alleen naar zijn gezicht te kijken. Maakt niet uit waar we zijn of wat er aan de hand is. Als ik hem zie is het altijd goed. En nu hij zo slaapt dicht bij me kan ik nog is extra goed naar hem kijken. Zijn haren pieken wild alle kanten om, wat hem nog aantrekkelijker maakt. Ik breng mijn hand naar zijn gezicht om voorzichtig over zijn baardje te strelen. Stiekem kan ik daar zo van genieten. Het maakt hem zo ontzettend sexy en het voelt zo lekker. Ik zucht een keer diep. 'Waarom ben je zo mooi?', fluister ik. Nu kan ik het zeggen want hij slaapt toch en ik moet het een keer gezegd hebben. 'Dat is lekker wakker worden', fluistert hij na een tijdje nog zo gelegen te hebben. 'Oh sorry ik wilde je niet wakker maken', verontschuldig ik me. 'Jij mag me altijd wakker maken', knipoogt hij wat me licht doet blozen. 'Maar alleen jij hoor, de rest krijgt een kussen naar zijn hoofd', lacht hij. Met zijn hand haalt hij en pluk haar uit mijn gezicht en stopt het achter mijn oor. Vervolgens streelt hij mijn wang. 'Moet ik het scheren?', vraagt hij doelend op het feit dat ik zijn stoppelbaardje streelde. 'Nee', zeg ik resoluut. 'Dat is juist leuk.' 'Zeg nou maar dat je het onwijs sexy vindt', grijnst hij. Verlegen kijk ik weg. 'Ik vind jou ook sexy hoor', zegt hij terwijl hij zijn hand over mijn zij laat glijden en hem op mijn heup laat rusten. Hij drukt liefdevol een kus op mijn lippen. 'Zullen we maar ontbijten?', vraag ik omdat er anders niks van zou komen.

Na het ontbijt hadden we besloten om de buurt maar een beetje te verkennen. Het is toch handig om te weten hoe het hier zit als er iets zou gebeuren. We lopen nu door het parkje waar verschillende mensen zitten te picknicken. We hebben al een aardig eindje gelopen dus besluiten wij ook maar een hapje te gaan eten. 'Wat wil je vanmiddag nog doen Eef?', vraagt Wolfs als we op het terras neerploffen. 'Weet niet. Verzin jij maar wat.' 'Wil je zwemmen?' Daar was ik al bang voor. Ik wil niet dat hij me zo ziet en de hele tijd naar me kijkt. Daar word ik zo onzeker van, zeker als hij het is. Ik ben bang dat ik tegenvan en dat hij me niet meer wil. 'Hé, wat is er nou?', ziet ook Wolfs mijn stemmingswissel. 'Niks, ik vind het te koud om te zwemmen.' 'Het is dertig graden Eva. Je hoeft echt niet onzeker te zijn hè', zegt Wolfs lief terwijl hij mijn hand pakt. 'Je bent hartstikke mooi Eef. Als er iemand op deze wereld is die niet onzeker hoeft te zijn, ben jij het.' Deze woorden ontroeren me zo. Het is zo lief. Ik pak nu met twee handen zijn hand vast. Zo zitten we een tijdje als Wolfs voorstelt om terug te gaan. Hij staat op maar mijn hand laat hij niet los. Hand in hand lopen we richting het resort.

Beide pakken we onze zwemkleding uit de kast. Wolfs begint zich midden in de kamer uit te kleden. Ik zit op het bed en sms Frank, maar mijn ogen krijg ik niet van zijn lichaam. Wat heeft hij een mooi lichaam zeg. Alles is gespierd. Nou, dan moet je hem naast Frank zetten. Die stelt helemaal niets voor bij Wolfs. Hij heeft alleen zijn boxer nog aan en als ik denk dat hij weg gaat lopen naar de badkamer kijkt hij opeens naar me op. We kijken elkaar strak in de ogen. Zijn handen brengt hij naar de rand van zijn boxer en hij trekt hem naar beneden. Hij staat nu in zijn nakie terwijl ik er nog bij zit! Ik slik een keer en mijn hartslag is flink omhoog gegaan. Hij pakt zijn zwembroek van de tafel en ik kan mijn blik niet afwenden. Ik had zijn "grote jongen" nog nooit gezien. 'Zal ik hem aan trekken?', vraagt Wolfs. 'Of moet ik hem nog even uitlaten?', grijnst hij. Ik gooi mijn topje naar zijn hoofd, omdat dat het dicht bij me lag. 'Moet ik die aan?' 'Als je wil', lach ik naar hem. 'Ga jij naakt dan?', grijnst hij. 'Geef maar terug hè', loop ik naar hem toe om het uit zijn handen te trekken. Hij verstop hem achter zijn rug. 'Eerst een kus', staat hij uitdagend voor me. Ik druk een kusje op zijn lippen. 'Alsjeblieft', geeft Wolfs mijn topje terug. Ik loop naar de deur om naar de badkamer te gaan. 'Blijf je niet hier?', grijnst hij. 'Daar moet je beter je best voor doen', daag ik hem uit. Hij lacht naar me en geeft me een knipoog. 'Ga maar, lekkerding.' Blozend vertrek ik naar de badkamer. Shit, heeft hij toch gewonnen.

Even later liggen we allebei op een bedje in de zon. 'Zal ik je even insmeren mevrouw?' 'Ja, doe dat.' Zijn grote, warme handen op mijn lijf, ja daar zeg ik geen nee tegen. Hij smeert het spul over mijn rug waarbij hij met zijn handen onder mijn bandjes gaat. Als hij bij mijn zwembroek aankomt laat hij zijn hand een stukje in mijn zwembroek glijden, wat mij kriebels bezorgt. 'Wil je mij ook even doen?', vraagt Wolfs als hij klaar is. Nadat ik zijn grote, gespierde rug heb ingesmeerd kletsen we nog wat. Op een gegeven moment pakt Wolfs mijn hand. 'Kom, we gaan zwemmen.' Hij stop met lopen om naar mij te kijken. 'Jezus wat ben jij mooi.' 'Nou Wolfs kappen', geef ik hem een speelse tik op zijn buik. 'Wat ga jij mij slaan mevrouw van Dongen?' 'Moet je maar niet zo kijken meneer Wolfs', speel ik het spelletje mee. 'Dan moet jij maar niet zo mooi zijn', eindigt hij en hij gooit mij over zijn schouder. 'Nee Wolfs zet me neer!', gil ik het uit. Hij loopt naar de rand van het zwembad en zet me neer. Zelf springt hij in het water waarna ik hem achterna spring. Zo blijven we nog een paar uurtjes in en bij het zwembad waarna we rond een uur of zes naar onze kamer vertrekken om ons klaar te maken voor het eten.

Jij bent van mijWhere stories live. Discover now