☔️On A Rainy Day☔️

7.1K 333 34
                                    

Yağmurlu bir gün... Sıradan sayılabilecek yağmurun bunaltıcı havası... Islanan saçlar, yapışan kıyafetler bir gün daha ne kadar kötü olabilirdi ki?

☔️
Eski kız arkadaşın ve lanetli yağmurun hayatını değiştirebilir sırları açığa çıkarabilir miydi? Sırlar, yıllarca üstü kapatılmış, tozlu sayfalar arasında saklanmış mürekkep izleri... Küçük hayatlar ,büyük sırlar. Üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen açığa çıkan duygular sadece iki bireyin değil, diğer neslin de hayatını değiştirecek.

Bu basit bir hikaye değil, bu gerçeklerle bezenmiş, eski bir kitabın umursanmayan sayfası. Göz önünde duran ama değeri bilinmeyen köşeye atılan duyguların yansıması. Bu kitap basit bir aşk kitabı değil, bu vazgeçmeme hikayesi. Bu kitap herkesin ağzında sakız olmuş 'aşk' kelimesinin, basit bir aşk kitabı değil. Bu kitap unutulan ama kalpte hapsolan karakterlerin hikayesi. Her şeyden vazgeçmiş insanların okuyabileceği bir kitap değil bu, gerçekle harmanlanmış, kendi potansiyelinin farkında olan kişilerin okuyabileceği bir kitap. Günümüz 'iyi kız, kötü oğlan' , 'kötü kız kötü oğlan' olan basit ve saçma bir kitap ise hiç değil.

Biliyor musunuz?

Bu kendini bilen, iki erkeğin sımsıkı kenetlenen kalplerinin hikayesi.

☔️

On A Rainy Day // kaisooHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin