Kapitola 3

127 9 1
                                    


V tom se jí uviděla jako mořskou pannu. Vypadala úplně stejně jako já. Odtáhla jsem jí od skleněných dveří a použila schopnosti abych ji usušila. Říkala mi co se mnou bude dělat a já jsem jí řekla že jsem taky mořská panna. Úplně na mě civěla. ,,Hlavně to nesmíme nikomu říct jasný?" ,,Jo." Moc jsem jí nevěřila protože ona neumí udržovat tajemství ale jestli nechce bejt mrtvá tak doufám že to nikomu neřekne.

Asi po 2 hodinách co jsme si o tom vykládali jsem se konečně mohla na něco zeptat. ,,Jestli je to podle seriálu H2o tak někde tady bude ještě 3 mořská panna a musíme jí co nejdřív najít."

,,Myslíš?"

,,Proč by ses jinak ty změnila v mořskou pannu? Musí tady někde bejt. Co když je to tvá kámoška Majda?"

,,To je blbost."

,,Tak ji zavolej a řekni ji aby se dotkla vody."

Po několika minutách přesvědčování to nakonec udělala a zavolala jí. Díky bohu to brala a hned jak to vzala tak jsem zakřičela aby se dotkla vody. ,,Proč" Simča na to: ,,Prostě to udělej teď hned a když tak se zamkni. Udělala a poslední co jsme od  ní slyšely tak křik a pak to položila. Začaly jsme na sebe zírat jak blbé a Simča jí ještě napsala ať to nikomu neřekne že si o tom promluví zítra.


Tak jo doufám že vás to zatím baví tohle je trochu krátký protože někam spěchám. Budu se snažit brzo napsat další díl. :)


Nová část mého životaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang