Kapitola 12

66 2 1
                                    


Podle jejích pokynů jsme plavali až jsme dorazili k další díře ve zdi kde na nás čekala ředitelka. Hezky nás uvítala a pak už nám jenom říkala všechny informace o mýtickém takzvaném Fantasy světě. Třeba se tu platí galeony a to má hodnoty deseti korun, škola má 3 ročníky a poté jsou další dvě školy které nám bohužel neprozradila, nebo že mořské panny jí jenom ryby. Taky jsou prý soutěže jako focení se schopnostmi, zpívání a dokonce i tancování. 

,,Máte nějaké otázky?"

Podívala jsem se na holky jestli mám říct to o tom chlapovi jak nás sleduje. Obě to pochopily a přikyvovaly.

,,Ehm no, víte my..." Úplně jsem se zasekla ale Majda mě zachránila.

,,Sleduje nás nějaký chlap který se teleportuje a Anežka viděla jak nějaký holub má na sobě červenou tečkou a pak na ní v domě někdo zaútočil a na mě taky."

,,Víte co by to mohlo být ředitelko?"

Až v tu chvíli jsem si všimla že Majda měla otevřenou pusu a zírala na ředitelčinu hlavu. Pak ředitelka odpověděla vystrašeným hlasem. ,, Ne fakt netuším ale zkusím to nějak vyřešit, už rači běžte domů jinak vás budou rodiče hledat, ven se dostanete stejným způsobem."

Plavali jsme zpátky k jezírku a Majda se chovala stejně.  

Simča: ,,Všimly jste si holky jaký měla hlas když nám odpovídala?"

Já: ,,Spíš by mě zajímalo co Majda viděla v její hlavě."

Majda: ,,Fajn, řeknu to ale slibte že mi budete věřit."

Simča: ,,Jasňačka."

Majda: ,,Viděla jsem že ten holub je mořský muž ale je zvěromág a ten chlap který nás sleduje je Vangelis nebo tak  něco a mořské panny které mají 4 schopnosti jsou nejvzácnější a pro mořské muže nejnebezpečnější a proto je musí co nejdřív zabít."

Simča: ,,Říkala jsi že jsme nejvzácnější a nebezpečné?"

Majda jen přikývla.

Já: ,,Děláš si prdel?"

Majda: ,,Hele holky já za to nemůžu. To co jsem viděla, tak jsem teď řekla ale musíme na internetu zjistit kdo je Vangelis." Souhlasila jsem a prstenem jsem se dostala nahoru, i s holkama a pak jsme šli k Simče. Doma nikdo nebyl a tak jsme zapli počítač a naťukali do googlu Vangelis. Otevřeli jsme Wikipedii a četli. ,,Proslulý řecký instrumentalista a hudební skladatel." Podívala jsem se na fotku a hned jsem ho poznala. 

Simča: ,,Holky já bych asi šla zpátky do města a zeptala se co má Vangelis společného s Fantasy světem."

Já: ,,Já jsem pro."

Majda: ,,A co myslíte že nám řeknou?"

Simča: ,,Já nevím alespoň budeme vědět jestli se před ním máme schovávat nebo ne."

Majda: ,,Tak si běžte sami ale s mořským světem nechci mět nic společného."

Já: ,,Tak to promiň Maru ale to sis uvědomila brzo a teďka s náma hezky pudeš."

Nakonec jsem teda Majdu nepřemluvila a tak jsem se se Simčou objevili znovu ve vodě. Ředitelku jsme našli v hlavním sále a plavali jsme do její kanceláře. Začala jsem první.

Já: ,,Paní ředitelko teď se neděste ale Majda umí číst myšlenky takže bychom byly rády kdyby jste nám řekla všechno o Vangelisovi."

Ředitelka: ,,Pane bože."

Nová část mého životaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu