Capitolul 14

680 22 0
                                    

Ma aflam la academie de cateva zile. Ma plictiseam ingrozitor de tare. Asta ar putea fi vina mea pentru ca nu am iesit deloc din camera mea, care se afla langa cea a lui Flower. Sincer, nu-mi faceam curaj sa ies si sa dau ochii cu restul adolescentilor. De fiecare data cand ma duceam la bucataria comuna sa-mi iau de mancare, eram privita ca o ciudata. Nu faceam parte din grupul lor. Flower fusese ocupata cu niste intalniri si alte chesti. Sa fi sefa cere multa responsalitate, asa zicea ea. Eram straina printre ei si pur si simplu nu ma puteam integra.

Ma odihneam in pat privind peretii incercand sa-mi fac ordine in ganduri. Se pare ca reusisem sa scap de Sebastian, nu ma mai deranjase de aproape o saptamana, poate ca, in sfarsit, ma lasase in pace.

Imi era dor de Jason. Eram stresata in privinta lui Angel. Oare chiar ma lasase in pace?

Dar Alice? Timpul care mi-l daduse ca sa ma duc cu ea la Arthur se apropia de sfarsit. Trebuia sa o gasesc pe Flower. Trebuia sa-i spun despre amenintari. Trebuia sa ies din locul asta.

Am sarit in picioare brusc gandindu-ma la cate trebuiau facute, eu statusem in camera asta zile. In mine zvacnea nerabdarea, atatea zile statusem si nici nu-mi dadusem seama cat de mult ardeam sa ies din camera asta. Mi-am insfacat geaca si am tasnit pe usa. M-am oprit imediat ce am auzit murmure. Se auzeau de dincolo de usa care dadea in sufragerie, locul unde isi petreceau de obicei timpul toti adolescenti. M-am apropiat de usa si am ascultat.

-Nu prea cred ca e interesata, am auzit spunand un baiat.

-Daca nu e inca, va fi, am auzit pe cineva.

Am recunoscut vocea, era a lui Sean. Care se pare ca era  hotarat sa ma cucerasca. Eram pregatita sa apas clanta cand am auzit o usa deschizandu-se. Pasi.

-Lily! Nu te-am mai vazut de mult! am auzit.

Mi-am asezat usor urechea pe usa, ascultand.

-Vorbiti despre nou venita?

Am recunoscut tonul veninos al lui Lily.

-De ce? Ti-e ciuda? l-am auzit intreband pe Sean.

Toti au ras la comentariul lui.

-Nu cred ca ai mai fi asa de interesat daca ai afla a cui partenera este.

Au tacut. O fata rupse tacerea.

-A cui partenera poate sa fie?

-Cine e cel mai mare spion necunoscut de oameni?raspunse Lily.

Am inghetat. Am auzit murmure de uimire.

-Nu se poate! am auzit pe cineva.

-Ba da! Se poate! Intrebati-l pe Caleb! El a vazut.

Am privit prin gaura cheii. L-am vazut pe Sean stand pe canapea cu ochi mariti de spaima, un tip cu piercing statea langa el, o fata blonda o privivea uimita pe Lily care statea in fata lor  cu mainile in solduri. In spatele lor, pe un fotoliu statea Caleb cu telefonul in maini. Isi ridicase capul imediat ce isi auzise numele. Ii privea buimacit de parca nu stia ce se intampla acolo. L-am privit speriata. Daca spunea ceva despre ce vazuse eram moarta.

Lily si ceilalti, il priveau asteptand. El ii privea confuz.

-De ce va uitati asa la mine? intreba el la un moment dat.

-Spune-ne ca e adevarat ca Ashley e ajutorul lui Sebastian! spuse nerabdatoare Lily.

Se vedea bucuria pe chipul ei. O incanta faptul ca voi fi descoperita. Atunci mi-am amintit ca Flower imi spusese despre Caleb ca era telepat. Dar cum aveam sa-i transmit ce aveam de spus? Eu nu sunt telepata. Totusi, nu pierdeam nimic daca incercam.

Schimbarea lui AshleyWhere stories live. Discover now