Capitolul 7

783 30 0
                                    

Ii pandeam pe ursi de dupa un copac. Femela statea in dreapta si avea grija de puii sai. Masculul statea de paza. Asteptam momentul potrivit ca femela sa nu se uite. Dar daca ursul va urla cand il prind, femela va auzi si va sari pe mine. Doar daca il duc pe urs in alt loc.

M-am miscat repede prin fata ursului si m-am dus in copacul din spatele lui. El se uita la tufa de sub copac. Am rupt un con din copac si l-am aruncat in tufa. Ursul de duse grabit intr-acolo. Am sarit  doi copaci mai incolo si am repetat actiunea de doua ori. Nu mai puteam sa continui, de la orice distanta ar fi venit urletul, femela il va auzi. Dar acum ii va lua mai mult sa ajunga pana la urs, trebuie sa ma misc rapid.

Ursul cauta cu botul in tufa. Am sarit in spatele lui si l-am apucat de gat. Am auzit urletul sau, apoi ma arunca de pe el. Am vazut cu coada ochiului cum se apropia ursoaica. Am sarit pe el si i-am rupt membrele din fata, apoi cele din spate, si in final l-am apucat din nou de gat. Ursoaica se oprise, se pare ca o speriasem. Am supt toata viata din urs, pana n-a mai ramas nimic. Se pare ca femela asteptase rabdatoare . M-am dat la o parte de langa urs si m-am postat in drumul ursoaicei. O voiam si pe ea, voiam sangele ei. Ea porni nervoasa spre mine, am ramas acolo, iar cand se afla aproape, iar elanul ei era de neoprit m-am dat la o parte rapid. Ea ramase nedumerita, se intoarse si merse spre pui sai care priveau de dupa un trunchi cazut de copac. Am sarit din copac in spatele ursoaicei, pui se speriara si incercara sa maraie pentru a ma speria. Nu era prea frumos sa le omor mama in fata ochilor lor, dar nu puteam s-o las pe Emily sa rada de mine, ce motiv stupid. Nu puteam sa inteleg cum Clare si Flower sunt prietene cum ea. In fine, cat eram pe spatele ursoaicei, am muscat din gatul acesteia si m-am infruptat, ea ma arunca si veni iar spre mine. Era mult mai slabita, nu mai avea atata putere ca la inceput. M-am avantat inainte si mi-am aratat coltii, ursoaica isi dadu urechile pe spate si se opri. Stateam in fata ei si o priveam, se lasase doborata. O invinsesem. Intoarse capul si se uita la pui sai, apoi la mine. Se oferea pe ea, ca sa-si salveze pui. M-am uitat la fete, care se apropiasera mai mult si priveau dintr-un copac.

-N-o pot omora, mi se supune mie. Ar putea fi ursul meu, am spus ultima propozitie mai incet.

-Omoar-o odata! striga Emily.

-Taci, Emily! spuse Clare.

-Pastreazo, Ashley. Sau macar ai grija de ea, nu stiu daca o poti domestici, spuse Flower cu un zambet pe buze. N-am mai vazut niciodata un urs care sa nu atace un vampir, care sa nu se lupte pana la moarte, mai ales cand are pui. Iar acum ea ar putea sa te atace cand nu esti atenta, dar nu o face.

M-am uitat la ea, isi privea pui. Se intoarse spre mine. Simteam afectiune pentru ea.

Am apropiat mana tremuranda de ea si am atins-o pe cap, se uita la mine cu ochii sclipind. Sangele in curgea din cele doua gauri facute de mine. Atunci isi intoarse capul si vru sa ma prinda de mana. Mi-am tras mana si am privit-o uimita. M-am infuriat si apucat-o de gat, am facut in asa fel incat sa o doara, mi-am infipt coltii adanc. Ea urla si se prabusi. Dupa ce am terminat, am privit-o din nou. Nu mai avea nicio sclipire in ochi.

Le-am simtit prezenta fetelor langa mine.

-Nu o puteai domestici, era un animal salbatic, spuse Flower si isi puse mana pe umarul meu.

-Nu-i nimic, hai sa mergem, am spus.

-Ashley?

-Da?

-Noi inca mai trebuie sa mancam si tu ar trebui sa te schimbi, spuse Clare.

M-am uitat la mine, hainele nu mai erau atat de sfasiate, dar erau pline de sange.

-Nu din nou!

-Ne vedem mai tarziu! spuse Flower. Vrei sa-ti dau numarul meu? In caz ca ne mai intalnim?

Schimbarea lui AshleyWhere stories live. Discover now