30

4.5K 250 14
                                    

Преди да започнете да четете искам да ви пожелая весели празници <3. Да си изкарате супер, както на Коледа, така и на Нова година. Също така, искам да ви благодаря, че следите историята ми. Знайте, че с всеки ваш вот и коментар ме карате да се усмихвам. Благодаря ви за подкрепата и интереса ви (надявам се да го задържа и за напред :D) ОБИЧАМ ВИ <3 !!!!!

Приятно четене:

-Здравей- поздравих момчето застанало пред мен. Камерън носеше черно долнище на анцуг и тениска в цвят бордо, а косата му беше рошава. Всичко си личеше, че не е очаквал гости.

-Клеъри, к-какво правиш тук?- попита, заеквайки, той.

-Джейс....той...- прехапах устна, за да не заплача. Стомаха ми се сви на топка. Чувствах се ужасно.

-Той те изхвърли?- опита се да познае Кам. Аз поклатих глава:

-Сама си тръгнах. Той...той... спа с Кейтлин.

-Кейтин- повтори невярващо Кам. Кимнах.-Задник.

-Сами каза същото.-Усмихнах се като се сетих за него. Беше ми истински приятел. Не като Джейс.

-Сами... Сам Уилкинсън ли?

-Да- възкликнах.-Това е моя Сами.

-Твоя Сами?- Кам повдигна въпросително вежда.

-Не в този смисъл. Той ми е приятел и се грижеше за мен, последните няколко дни.

-А да, беше болна.-Погледнах го учудено. От къде можеше да знае? Не му се бях обаждала от доста време. А сега се изтърсвам на прага му. Колко съм нагла само? Чак ме е срам от себе си. Как можах да стигна до тук?-Софи ми каза- обясни момчето.- Между другото искаш ли да влезеш или предпочиташ да се прибираш?

-Наш каза да не разчитам на него, когато Джейс ме предаде отново- промърморих и усетих сълзите напиращи в очите ми.

-Влизай- каза Камерън с мек и загрижен глас. Той взе част от багажа ми и тръгна навътре. Поведе ме из апартамента, който виждах за втори път. Прекосихме го и се спряхме пред една врата. По мои спомени това беше стаята на Камерън.

Той отвори вратата и ме изчака да вляза. Стаята беше подредена точно както я помнех. Единственото разхвърляно нещо бяха листове, разпиляни по бюрото.

-Нямаме стая за гости- каза той- така че може да оставиш нещата си тук и примерно да спиш в хола. Или аз да спя в хола. По- добре аз да спя в хола.

New Life (РЕДАКТИРА СЕ)Where stories live. Discover now