6

6.4K 344 6
                                    

Събудих се от нечий вик. Скочих от леглото и се огледах. На вратата стоеше майка ми. Очите й щяха да изкочат от изненада и беше покрила устата си с ръка. В погледа й се четеше объркване, изненада и още нещо. Може би погнуса.

Огледах се объркано наоколо. Погледа ми се спря върху полуголото момче до мен. Завивката, с която се бяхме завили по- рано, беше паднала на пода. Погледнах към себе си. Тениската на Наш се беше вдинала и се виждаха бикините ми. Дръпнах я надолу, така, че да ги закрия.

Дадох си сметка защо майка ми гледа по този начин. Всичко изглеждаша толкова грешно.

-Какво става?- чух сънения глас на Наш. Беше по- дрезгав от обикновено и ме накара да настръхна.

-Дейв- извика майка ми. Наш се сепна, когато чу името на баща си. Огледа се наоколо и погледа ми се спря върху мен. Сините му очи показваха, че и той мисли като мен. Всичко изглеждаше толкова погрешно. 

-Мамо, това не.....- започнах аз, но бях прекъсната от идващия Дейв.

-Какво става тук?- попита той и застана до майка ми. Огледа се и на лицето му се изписа същото изражение като на майка ми.

-Наш Гриър, как не те е срам?! Та тя скоро ще ти стане сестра.

-Татко, не е ставало нищо- заоправдава се Наш.-Просто спахме заедно.

-В това е проблемът- извика яростно баща му.

-По дяволите, не сме правили секс- извиках. Дейв изсумтя разгневено и тръгна към Наш. Изплаших се, че може да го удари. Изглеждаше токова бесен. Той замахна към сина си, но майка ми хавана ръката му.

-Дейв, недей. Каквото и да е ставало няма да се опави с бой.

Отдъхнах си. Нямаше да понеса да се случи нещо на Наш. Макар че не започнахме добре, той беше много мил и се чувствах добре, когато съм около него.

Родителите ни се отдръпнаха назад. Тъкмо си помислих, че ще ни оставят, но уви- грешах.

-От сега сте наказани- заяви Дейв.- Няма да излизате, да гледате телевизия. Нищо! Ще излизате само за училище.

Наш се засмя. За разлика от него аз треперех. Никога до сега не съм виждала Дейв ядосан и ме побиваха тръпки. Точно в момента, не го харесвах още повече.

-Тате, нали се сещаш, че ако има нещо между нас- той посочи първо мен, после себе си- ще ни е по- лесно като сме заключени вкъщи и нямаме нищо друго за правене.

New Life (РЕДАКТИРА СЕ)Where stories live. Discover now