24.

6 0 0
                                    

'O meiden! Wat zien jullie er prachtig uit!' ze Anna die haar hand voor haar mond sloeg. Lisa keek op van haar laptop en haar ogen werden groot.

'Ik noem dit geen meiden meer hoor! Jullie zijn gewoon al jonge vrouwen!'

Ik en Eva keken elkaar aan. Juist ja. Waarschijnlijk ouder logica.

'Maar eh, wij gaan naar Jimmy en Chris dus we zien jullie straks wel op school.' zei ik.

'Is goed hoor schat.' zei Lisa

'Eva, jij bleef toch slapen?' vroeg Anna.

'Nee Lianne komt bij mij slapen.'

'Dan breng ik straks jouw slaapspullen wel langs bij Eva thuis.'

'Thanks.'

'En eh, houd je drankje in de gaten meiden!'

'Is goed, wij gaan nu. Doewgh!'

'Tot zo!'

We liepen de deur uit en liepen naar onze fietsen. Het was warm buiten en de zon scheen nog volop. Ik zette mijn zonnebril op en haalde diep adem.

'Wat is er?' vroeg Eva die ook haar zonnebril had opgezet.

'Ik weet het niet.' zei ik. Een raar gevoel in mijn onderbuik maakte mij misselijk. Ik werd niet ongesteld. Dat was ik die week daarvoor al. 'Het gaat wel over.'

We fietsten naar Chris' huis toe en Eva maakte de deur open met de sleutel. We groetten haar ouders die in de woonkamer zaten en liepen naar de kamer van Chris.

'You're ready?' vroeg Eva die zag dat ik best wel zenuwachtig was om Chris te zien. Dit zou de eerste keer zijn dat ik hem in pak zou zien. Ik bedoel maar. Een man in pak is heaven.

'I'm ready.'

Ze klopte op de deur en deed hem voorzichtig open. Ik keek om de deur heen en zag Chris en Jimmy staan met hun ruggen naar ons toe. Ze draaiden zich om en het waren nu spechten die nodig mijn buik uitmoesten en rond vlogen. We liepen de kamer binnen en ik liep naar Chris toe. Ik knuffelde hem.

'Je ziet er prachtig uit. Jammer dat ik je niet de hele avond kan zien.' fluisterde hij.

Ik bloosde. 'Ik blijf hier slapen. Ik overleg wel met Eva dat ik bij jou kom slapen.' fluisterde ik terug.

Hij drukte een kus op mijn hoofd als akkoord.

'Zo gaan de tortelduifjes mee? Of blijven jullie hier staan.' vroeg Jimmy.

'Laten we gaan. Anders zijn we te laat.' zei Eva.

'Ja ja. We komen al mee.' zei ik met een zucht. Ik pakte Chris' hand vast en we liepen naar buiten. Het was nogsteeds warm. Maar ja. Wat verwacht je dan ook dat er in 5 minuten kan gebeuren?

We gingen met Jimmy's auto. Ik en Chris achterin en Eva en Jimmy voorin.  Ik hield nog steeds Chris' hand vast. Ik keek hem aan. Het zonlicht liet zijn ogen glinsteren en zijn haar glanzen. Hij zag er echt enorm sexy uit met dat pak aan. Dat deed hij sowieso altijd al maar een man in pak is altijd beter toch?

We reden de parkeerplaats van school op en Jimmy zette de auto neer. We stapten de auto uit en liepen het schoolplein op. Ik zag Rachel met haar veeltste korte jurk aan en haar veel te hoge hakken. Even serieus. Ze zag er uit als een prostitue. Niet dat ik iets heb tegen die mensen, maar wel als bet Rachel is. Ik liep langs haar en negeerde haar vreselijke gelach.

another meWhere stories live. Discover now