19.

12 1 2
                                    

We liepen de V&D binnen en Eva kocht een groot schildersdoek van ongeveer 2 bij 2 meter en extreem veel verf. Bij de AH kocht ze een paar rollen vershoudfolie wat echt raar was, maar Eva was heel bewust van haar zaak dus besloten ik en Chris ins er maar niet heel veel mee te bemoeien.

We liepen de V&D uit en gingen naar het park midden in het centrum.

'Ik heb fucking zin in pizza weet je.' Zei ik zuchtend. Ik heb een soort van pizza verslaving zeg maar. Pizza is mijn leven. 'Ik ga pizza halen. Fuck dat. Willen jullie ook?'

'Ja oke is goed.' Zeiden ze.

Ik liep naar Domino's wat een paar minuten lopen was en bestelde een pizza salami, tonijn en een hawaii. Ik rekende af en toen ik me omdraaide botste ik tegen iemand op.

'Tering! Kan je niet uit je ogen kijken hoer?!' Zei het meisje die half flikkerde. Oké ze zat op de grond. Ik voelde me even sterk. Maar oke. Het was Rachel. Het kut kind.

'O Rachel! Wat leuk je te zien! Ik zie dat je erg lekker zit? Nou, ik wil niet storen, maar je zit nogal in de weg. Dus ja. Opstaan is erg handig.' Zei ik met min prachtige pizzadozen in mijn handen.

Ze zuchte en trok weer zo'n bitchy face waarvan zij denkt dat het mooi is enzo, maar stiemen is het fucking lelijk. 'Ook leuk jou weer te zien Lianne. Moet jij niet wat afvallen ofzo? Pizza is juist vet. Dat is helemaal slecht voor je!'

'Ach, ik was het bijna weer vergeten.'

'Wat?'

'Dat jij aan de lijn was Rachel. Jij hoort hier niet te zijn. De hele klas had het erover. Omg Rachel is aan het lijnen! Maar toen zag Lianne haar in de pizzaria en toen bleek het allemaal nep te zijn!'

Ze keek me met open mond aan.

'O ja, ik doe niet aan lijnen. Ik ben blij met wie ik ben.' Zei ik en ik liep weg. Ik haat dat mens zo erg!

Ik zuchtte en liep weer naar Eva en Chris die het doek tegen een boom hadden gezet met de camera op een afstandje daar naartoe gericht. Ik zag dat Jimmy ons ook was gejoint en ik zwaaide. Hij zag me en rende naar me toe.

'GEFELI'

'STOOOOOP!' riep ik en hij stopte net voor me.

'Je had bijna deze heilige pizza geramd! Dan waren ze  dood geweest!'

Hij lachte. 'Gefeliciteerd met 100.000 abonnees! Dat is zoo veel!' Zei hij en we liepen naar Eva en Chris.

'I'VE GOT PIZZA BITCHES!' Riep ik en we gingen in het gras zitten en aten met z'n vieren de pizza's op.

'Oké, dit had ik even nodig.' Zei ik na ongeveer een kwartier. 'Maar Eef, wat gaan we doen?'

'Ik dacht om onszelf in te wikkelen met vershoudfolie, vervolgens allemaal verf erop te pleuren en dan tegen het doen aan te rennen.' Iedereen keek haar echt aan zo van "wat the fuck.".

Maar we gingen het wel doen. We zette de camera aan, maakten een intro en gingen elkaar in vershoudfolie wikkelen en verf op elkaar gooien. En toen kwam het leuke. Ik rende in volle vaart op het doek af en knalde er keihard tegenaan. Het was echt humor. We renden er om zijn beurt tegenaan en sprongen ook en het was echt grappig. 

Naja, tot dat ene moment. Ik voelde een vlaag van misselijkheid door me heen gaan en gaf over. Chris rende naar me toe en wreef over mijn rug. Ik werd duizelig en alles begon te draaien. Ik zag iedereen dubbel en het werd zwart voor mijn ogen. Mijn oren begonnen te piepen en ik hoorde nog vaag dat iemand mijn naam riep. Ik was out. Het was een donker gat waar ik inviel. Dat was het. Ik werd heel even wakker in een ambulance en ik zag Chris die sussende woordjes fluisterde. Daarna was ik weer weg. Weer in het donkere gat.

Heey

Eindelijk weer een nieuw hoofdstukje! Finally! Tegenwoordig ben ik zo ontiegelijk lang bezig met mijn huiswerk! Ik kan gewoon niet meer andere dingen doen, wat ik erg jammer vind. Maar ik heb nu heel even tijd gevonden om weer te updaten. Yaaay.

Comments en votes zijn altijd toegestaan😏

Ellemijn

another meWhere stories live. Discover now