16.

17 1 0
                                    

'Ik kom al!' Riep ik toen ik de bel hoorde gaan. Ik pakte mijn spullen en rende naar de deur. 'Ik zie jullie vanavond!' Riep ik naar mijn ouders en ik deed de deur open.

'Are you ready?!' Zei Jimmy met een lachwekkend gezicht.

'Yassss! I am!' Riepen ik en Eva bijna tegelijk.

Met z'n drieën zaten we in Jimmy's auto en reden we naar het station om daar de trein naar Arnhem te nemen. Eenmaal in de trein besproken we onze plannen voor vandaag. We zouden eerst voor de kleren kijken, dan lunchen, verder kijken, even een break nemen, dan voor accessoires en schoenen kijken en tot slot zouden we gezellig ergens eten en dan nog even wat anders.

'Finally!' riep ik uit toen we uit de trein stapten. Ik begon een klein vreugde dansje te maken en Eva en Jimmy deden gezellig mee. Ik zag een aantal mensen raar naar me kijken, maar om heel eerlijk te zijn boeide me dat niet heel erg. We liepen het station af en gingen naar de stad.

'Woohoo!' Riep ik toen we in de stad aangekomen waren. Ik was echt helemaal excited hiervoor. Ik was lichtelijk hyper en druk enzo, maar ik moest rustig blijven en mijn energie sparen.

We liepen langs ontiegelijk veel winkels waar ze allemaal hele mooie spullen hadden.

Ik zuchtte. Helaas had ik een budget. Het was best wel veel, maar ik zou er wel heel veel van kopen: een jurk, schoenen, accesoires, make-up en nagellak.

We liepen een winkel binnen met een aantal mooie jurken in de etalage. Er stond een paspop inde etalage met een lange zwarte jurk(de jurk zelf was eerder een cocktail jurk, maar daarover was nog een doorzichtige stof overheen gemaakt die nog tot over de enkels rijkte waar aan de onderkant vlammen waren gemaakt die tot iets onderd mijn knieën kwamen .).

Ik pakte de jurk in mijn maat en liep naar een pashokje. Even later had ik de jurk aan en liep ok naar Eva en Jimmy.

'Hoe staat deze?' Vroeg ik toen ik de lange zwarte jurk aanhad.

'Wauw!' Eva sloeg haar hand voor haar mond. 'Ik ben echt helemaal sprakeloos. Schat echt waar hij staat je prachtig! Wacht ik maak een foto en die stuur ik dan naar Chris!' Ze pakte haar telefoon en maakte een foto van mij in de jurk.

'Ik weet het niet helemaal zeker hoor.' Zei ik een beetje onzeker. Ik was dol op deze jurk, maar ik vond het zonde om al een jurk te kopen aan het begin van de dag.

'Je moet hem gewoon in gedachten houden en als je straks nog niks hebt gevonden dat je leuker vind, neem je deze.' Zei Jimmy.

Ik liep weer terug het pashokje in en deed mijn normale kleren weer aan.

'Ik stel voor om heel even een break te nemen.' zei ik toen het ongeveer 1 uur was. 'Beter gaan we even ergens lunchen ofzo.' beide stemden ze in en we gingen op zoek naar een restaurantje.

Als snel vonden we er een en liepen we naar binnen. We gingen aan een tafel bij het raam zitten en besteleden wat drinken.

'Oké ik stel voor dat we nog 3 uurtjes doorgaan met zoeken naar kleren en daarna overgaan op de andere shizzle.' Zei Eva nadat we ons drinken hadden gekregen.

'Ik vind het helemaal goed! Helemaal geweldig. O trouwens, die jurk stond je echt fantastisch An(yay mijn bijnaam van Jimmy).' Zei Jimmy. 'Echt, als ik jou was geweest had ik hem gelijk gekocht, maar dat was niet heel slim geweest. '

'Aaahw, dankje Jimmy!' Zei ik. Jimmy was zo lief eigenlijk. Toen we die avond uit gingen leek het net alsof hij ongesteld was ofzo. I dont know. Maar als je hem echt kent is het net een verrassings ei. Hij verrast je altijd.

another meWhere stories live. Discover now