home tour

19 1 0
                                    

het hele huis had veel zachte kleuren. we wonen aan een lief pastel geel huis aan het water.
de woonkamer had een muur waar wit geverfd hout op vast gemaakt was. we hadden zachte donkerbruine banken met licht rozenkussens en een witte vloer.
de keuken had ook een witte vloer en had donkerbruin houten kastjes. we hadden een kookeiland en bij het aanrecht staan een paar barkrukken. mijn slaapkamer is helemaal gebasseerd op tumblr en pinterest. mijn muren hebben ook het wit geverfde hout en mijn vloer is ook wit. ik had een tweepersoons bed en een kleine inloopkast waar ik al mijn kleren en make-up had. boven mijn bed stonden mijn pennyboards op een plank tegen muur. ik had van die sliertjes met lichtjes onder die plank hangen waar allemaal polaroid foto's hingen. ik had naast mijn inloopkast nog een andere kast waar al mijn film apperatuur was opgeborgen. ik had ook een bureau met mijn macbook en mijn tekenspullen erop. naast mijn bureau stond nog een boekenkast met al mijn schoolspullen en leesboeken. mijn kamer veranderde elk seizoen van kleuren. ik paste mijn kamer meestal aan op de kleuren die ik buiten zag.
we hadden een grote badkamer met een glazenvloer met daaronder allemaal zand en schelpen. we hadden een groot bad met een plankje waar ik mijn macbook opzet om een serie te kijken. de douche had zo'n regen douchekop wat heel erg relaxed is er is een grote spiegel en de wastafel is best wel groot met daaronder allemaal laatjes. de badkamer heeft echt zo'n beach look.
er is ook een kamer waar we kunnen sporten met allemaal fitness apperatuur en een stereo.
in de achtertuin is een ingebouwd zwembad, een party tent do geïnspireerd is op zo'n bar op curacou.
er is ook nog een schuurtje waar onze fietsen in staan, de grasmaaier en nog wat meer zooi.

thats my house👏

another meWhere stories live. Discover now