4.

27 2 0
                                    

het was 3 uur en Chris stond voor mijn huis te bellen met zijn fietsbel. ik had mijn ouders gisteren over hem verteld en ze waren blij voor me. heel blij. we gingen glijk naar de stad om nieuwe kleren te kopen, omdat ik andere kleren wilde. ik was nu wat donkerder en stoerder gekleed. ik hoopte dat hij het leuk vond natuurlijk.

ik wierp nog een laatste blik in de spiegel en ging naar buiten. hij glimlachte. god wat was hij sexy.

'wat is er?' Vroeg ik.

'niks, je ziet er gewoon heel leuk uit!' ik bloosde. alweer.

' bedankt! ik ga even mijn fiets pakken hoor.'

'nee.'

'nee?'

'nee. je gaar bij mij achterop. wel goed vasthouden hoor, ik slinger nogal!' ik lachte.

'lach je me nou uit?'

'nee, ik lach je toe. ik vind het gewoon grappig.'

' o oké.' ik pakte de bagage drager vast, maar hij pakte mijn hand en legde hem rond zijn buik.

'ik zei goed vasthouden. hij grijnsde. mijn god, hoe kon iemand zo sexy zijn?! zelfs als hij net zou opstaan was hij nog sexy! als ik opsta zie ik eruit als Einstein. mijn haar staat letterlijk alle kanten op.

ik leunde met mijn hoofd tegen zijn rug en genoot van dit moment. we fietste naar de stad en liepen dr starbucks binnen. ik verstijfde toen ik een aantal meiden uit mijn klas zag zitten.

'weet je, laten we ergens anders naartoe gaan Chris.'

'hoezo?' het was al te laat. Rachel had me al gezien en kwam naar me toe lopen.

'zo Lianne' ze keek me heel verwaand en truttig aan. 'ik zie dat je je haar geverfd hebt. mooi hoor.' ze lachte als een vals kreng naar me. ik kon haar wel wurgen.

'en wie is die jongen? die is toch veel te knap voor jou?' ze lachte vals.

iedereen kon het horen. ik werd rood. heel rood.

'als jij nou gewoon die kut klep van je dichthoud, kan iedereen tenminste weer een normaal leven leiden.' zei Chris.

ik keek hem aan. Rachel keek hem aan alsof hij zojuist iets had gezegt wat verboden was.

'pardon? niemand kan zo'n lelijk kind als Lianne leuk of knap vinden. kijk nou naar die pukkels?!'

hij pakte mijn hand vast en ik keek baar onze handen die perfect in elkaar pasten. 'toevallig vind ik haar wel heel leuk. het boeit mij niet of ze pukkels heeft. dat is menselijk. beter dan dat ze dat volstopt met allemaal make-up waardoor je dat juist beter gaat zien.' hij keek me heel lief aan en ik bloosde.

'kom Lianne, we gaan. weg bij die trut.' we liepen hand in hand de starbucks uit en Rachel stond verbaasd bij de ingang.

'meende je dat echt Chris?'

'wat?'

'dat je me leuk vond?' hij stond stil en keek me aan.

'tuurlijk! bij mij op school gaat het alleen maar over jou! al die meiden zijn gewoon jaloers.' ik bloosde. heel erg. ik keek naar de grond.

'bij mij op school lacht iedereen me uit en wordt ik gepest. hoe kunnen ze bij jou het alleen maar over mij hebben? ik ken al die mensen niet eens.'

ik keek weer naar zijn gezicht. zijn gezicht was zo perfect. zijn groen-bruine ogen keken me lief aan. zijn neus was echt heel schattig. en zijn lippen waren vol en perfect gevormd. en dan heb ik het nog niet over zijn haar gehad. bruin/blond haar en een zwarte beanie op. die piercing door zijn lip maakte het geheel nog stoerder en sexyer dan het al was.

hij legde zijn hand op mijn schouder en keek me nog steeds zo lief aan. 'waarschijnlijk kennen ze jou nog niet echt. ik wel. ik volg je als sinds het begin van jouw youtube cariëre. dat is al 3 jaar. ik ken jou wel. jij mij niet. Lianne, de eerste keer dat ik je zag op youtube lachte ik. ik geloofde niet dat je een grote youtuber zou worden. je hebt nu al iets meer dan 15.000 abonnees! ik vind je leuk Lianne. ik wist het vanaf het begin al. en kijk nu is! ik sta hier gewoon met jou!'

ik glimlachte, bloosde en voelde tranen in mijn ogen tegelijk. nog nooit, maar dan ook echt nooit, had een jongen tegen me gezegt dat ie me leuk vind.

'ik vind jou ook leuk Chris.'

hij glimlachte weer. was het normaal dat je na een dag al gelijk iemands perfecte lippen wilde kussen? doe het! zei een stemmetje in mijn hoofd. maar hij was me voor. hij had met beide handen mijn hoodf vastgepakt en drukt zijn lippen zacht op die van mij. ik ging met mijn armen rond zijn nek en zijn handen gingen naar mijn heupen. ik genoot. mijn eerste kus in mijn hele leven. mijn eerste kus was van een jongen die ik pas een dag kende. het maakte me niet meer uit. het boeide me me niet dat er mensen naar ons keken. het boeide me niet dat Rachel met haar groepje naar buiten op ons af liep. wacht dat boeide me wel.

another meWhere stories live. Discover now