13.

11 1 0
                                    

'Eef, Eef, Eef, Eef!' Riep ik door de school terwijl ik naar Eva rende die aan de andere kant van de aula stond. Ze draaide zich om en zwaaide lachend. Ik hield een flyer in mijn hand over het eind gala. Het eind gala! Het gene waar ik 6 jaar lang naar uit heb gekeken en eidelijk mag ik dit jaar ook.

Toen ik eindelijk bij haar was liet ik haar de flyer zien en begonnen we allebei te springen. 'OMG Lili(echt een prachtige bijnaam😄) we moeten echt nog zoveel doen! We moeten een jurk kopen, je haar doen, make-up halen enzo!' Ik kreeg een gevoel dat ze zich hier echt al maanden op had voorbereid! Ze noemde letterlijk alles op wat ze nodig had en geregeld moest worden!

We praatte de hele pauze door over het gala tot de bel ging. 'Aaahw. Ik moet naar Nederlands. Zie je later schattie!' Riep ik en ik liep naar Nederlands.

Na een uur dat eindeloos leek te duren was ik uit en ging liep naar de fietsenstalling. Ik zag David bij mijn fiets staan wachten en ik slaakte een zucht. Ik liep naar mijn fiets en David keek op. 'David, wat moet je?'

'Ik wil even praten.'

'Snel dan want ik wil naar huis.' Zei ik ongeduldig.

'Nou oké je heb dus wel gemerkt dat ik je leuk vind enzo, maar het spijt me van mijn gedrag van het weekend. Ik weet niet wat ik had. Je bent het eerste meisje die ik echt leuk vind! Je bent gewoon anders dan andere. Ik bedoel die andere zijn knap enzo, jij ook hoor, maar jij bent anders. Jij bent speciaal.'

'Je weet dat ik met Chris heb hè?'

'Ja ja, maak je maar geen zorgen. Ik vond alleen dat je het moest weten.'

Nou dat wilde ik ook echt weten ofzo! Niet dus. Ik had echt geen zin in dat geslijm van David ofzo.

'Oké, maar ik vind het zeg maar nog heel erg irritant als je zo doet. Voor mij ben je gewoon een vriend enzo en ik weet het zijn gevoelens bla bla bla, maar ik heb een vriendje en ik wil niet dat je dan met me zit te flirten ofzo.' Zei ik terwijl ik mijn fiets van het slot haalde.

'Het spijt me. Echt waar. Ik zou ermee stoppen. Beloofd. Als ik me er niet aan houd, dan mag je eeh, ja weet niet.'

'Ik weet wel iets.' Zei ik met een grijns op mijn gezicht. 'Als jij je niet aan je belofte houdt, dan schrijf ik je in bij een datingsite!'

Hij zuchtte. 'Oké dan. Deal?'

'Deal!' Zei ik en we schudden elkaars handen. 'Maar ik ga nu naar huis, ik heb nog wat dingen te doen.' Zei ik en ik fietste naar huis.

Ik zette mijn camera aan en begon met mijn intro voor een nieuwe video. 'Hey there turtles!" I know! Wie zegt nou "hey there turtle"? Naja ik dus. Vroeger had ik een schildpad en ik was helemaal geobsedeerd door haar. En toen had ik mijn youtube kanaal en noemde ik mijn kijkers "turtles". Echt de beste naam ooit maar ja.

Na 2 uur had ik mijn video helemaal opgenomen en ik ging hem gelijk editen. Ik startte mijn computer op, ging naar youtube en zette keihard the girl aan van Hellberg ft. Cozi Zuehlsdorff (het liedje heb ik erbij gevoegd zodat jullie m ook kunnen luisteren😏) . Ik zong keihard mee terwijl ik de video editte. Het was 16:48 toen ik klaar was met editen en ik uploadde de video gelijk.

Ik appte een tijdje met Eva over het gala en zocht naar jurken op het internet. Ik zuchtte. Chris mocht niet mee op het gala wat ik echt verschrikkelijk vond. Ik wilde dat hij bij mijn mooie avond was. Naja hij was als het goed is bij de diploma uitreiking.

Wacht, shit nee! Hij kon me niet meenemen naar het gala. Ik moest dus iemand fixen. Ik pakte mijn telefoon en ging naar whatsapp.

Ik: heey wil je met me naar het schoolgala?

another meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu