Глава 15

49 8 4
                                    

Имаше едно кафене, в което търсеха служители, а и предлагаха стаи. Не ми беше за парите, беше ми за подкрепата и за стаята. Да, в него работеха гулове. Но тогава нещо прекъсна мислите ми.

Обърнах се и видях CCG. Бяха насочили оръжията си към мен. Разпознах Ерен и Микаса. Хъх, келеметата са бързи.
"Леви Акерман, сестра на Ливай Акерман, нито сантиметър повече!"
"А защо да ви слушам?" Спокойното ми изражение още стоеше на лицето ми.
"Това!" Шефа им щракна с пръсти и те почнаха да ме обстрелват. Направиха ми няколко драскотини, защото не мръднах от мястото си. Бяха неточни. Не можеха да си служат добре с оръжията, които им бяха предоставени. Дигна се прах и той ме скри. Тогава ми скочи Микаса. Беше с косата на Армин.
"Мъртва си кучко!" Извика Микаса. (Сори мотори за лошите думи, които ще срещнете.)
Тръгна да замахва, но оръжието полетя и полетя отстрани. Хванах лицето и с двете си ръце и допрях челата ни. (Няма никва романтика в нашия случай.)
"Довиждане, Микаса Акерман." Обърнах главата ѝ и захапах врата ѝ. От там рукна фонтан от кръв, но аз продължавах да не пускам. Цялата кръв, която бе изпълнена с омраза към мен имаше ужасен вкус, но исках CCG да видят какво е да отнемеш член. Понеже прахта не се бе спуснала напълно, аз изкарах кагунето си и с негова помощ изтръгнах главата ѝ. Почнах да я въртя на пръста си. По лицата на всички членове на CCG бе изписан терорът. Аз се усмихнах самодоволно.
"Какво, много ли е страшно?"
Един от тях, който беше зад мен почна да тича към мен. Аз изкривих врата си малко и той изпука. Преди всички да извикат "Не!", той вече беше разполовен на две. Но тогава цяла група се затича към мен и бяха няколко пояса. Не можех да се справя със всички и не бях яла. Бях изхабила доста енергия. Един от тях ме събори и заби главата ми в земята. Други хванаха ръцете и краката ми и ги вързаха. Не можех да мръдна.
"Мразя цялото човечество." се изтръгна от устата ми и след това мигновено затворих очи.

----- ----- ----- ----- -----
Здравейте! ^ω^
Надявам се главата да ви е харесала!

Ай, ай ('・_・') Ако се чудите защо не я убиха - за да експериментират с нея хД

Go and die in a fire.Where stories live. Discover now