Глава 9

52 8 2
                                    

~На сутринта, в училището~
Влезнах в класната стая. Наместих се на обичайното си място. Забелязах, че и Жан отсъстваше. Колко хубаво. Може би той сега ще планира самоубийство. Даже вече може да го е сторил. Ако планът продължава в същия дух, ще избия всичките копелета (лол, Леви, успокой се мацка О.о). Но трябваше да внимавам с другите. Армин беше лесна плячка, но Ерен и Микаса бяха силни физически. Е, не по-силни от мен, но са по-високи и ще се съпротивляват. Но те могат да почакат. Сега следващата ми цел е Армин.

~Вечерта, към 7 часа~

Слънцето залезе. Вече мога да излезна. Сложих маската, дрехите с които ловувах и тръгнах към къщата на Армин. Не, не го правя защото това е къщата на Армин и ще е най-лесно да нападна. Даже няма да е лесно, ако не измислиш добре плана. Отивам там, защото те винаги се събират в къщата му.

След известно време бях пред къщата му. Още го няма? Е, странно е, но ще почакам. Тогава чух стъпки зад мен. Обърнах се - бяха те! Обърнали са маршрута?! Те спряха и ме загледаха.
"Това е гул!" Извика Микаса, но като се загледа в мен, онемя. "Мистериозният гул..."
Погледнах в ръцете им - куфарчетата им ги няма! Беззащитни са! Тръгнах срещу тях и със всяка моя крачка напред, те отстъпваха назад .
"Да не би да ви е страх?" Изсмях се аз. "Хайде де, не съм толкова страшна!" Добре че маската малко променяше гласа ми (мисля, че е логично), иначе щяха да се усетят.
"А сега е време за вечеря!" Извиках ухилено аз и кагунето ми излезна. Точно в този момент усетих как нещо уцелва маската ми и тя пада. Край, те ме разкриха.
----- ----- ----- ----- -----
Хейтее ^^
Дано главата ви е харесала!

Можете ли да познаете кой уцели маската? хД

Go and die in a fire.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant