20

1.2K 82 1
                                    

VŠEM PŘEJU VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA A VEČER PLNÝ ŠTĚSTÍ A LÁSKY!
"Mmmm... Tak rozkošný a přitom sexy," zavrněl mlsně kudrnatý muž stojící ve dveřích své ložnice zrovna ve chvíli, kdy na sebe Louis natáhl černou saténovou košilku. Leknutím nadskočil, načež se na něj prudce otočil. Měl pouze bílou osušku omotanou kolem pasu, tělo pořád trochu vlhké z nedávné sprchy a vlhké vlasy mu spadaly na ramena. Stále z nich odkapávaly kapičky vody a jejich konečky se opět začínaly kroutit do drovných prstýnků tak, jak toku bývá za jejich původního stavu. Když se Harry k Louisovi přiblížil, mladšího chlapce zachvátila vůně exotického ovoce, za což mohlo nejspíše aroma sprchového geluy který Harry používal. Jeho pokožka byla teď daleko hebčí a provoněná. Mámilo to Louisovi smysly a on najednou nebyl tolik nervózní. Přesto se ale začervenal, když jej Harry pohladil pod košilkou po holém zadečku.
"Tak krásný," vydechl Harry a celého si ho sjel chtivým pohledem. Louis nechápal, jak může staršího něco takového vzrušovat. Jistě, už slyšel o tom, že muži nechávají své milence, aby se oblékaly do extravagantních oblečků, a pak se jim v tom nakrucovali a nakonec je nechaly to z nich servat. Jenomže nikdy netušil, že si tohle vyzkouší na vlastní kůži.
"Řeže to," postěžoval si tiše Louis, tisknouce se k mokré hrudi svého pána, který zmáčkl jeho pravou půlku.
"Neboj se, holubičko. Dlouho to na tobě nezůstane," zavrčel mu nadrženě do ouška a skousnul ušní lalůček. Následný Louisův tichý vzdych jej donutil k tomu, aby se potěšeně pousmál a znova zmáčkl jeho- tentokrát levou- půlku. Hned po tomto činu, si k sobě Louise otočil zády a jel svýma dlaněma nahoru po jeho bocích. Brunet instinktivně natáhl ruce vzhůru.
"Tak je hodný," pochválil jej spokojeně muž a sjel rukama opět dolů. Miloval, jak jeho dlaně kloužou po Louisových křivkách. Uchopil spodní lem košilky, jedním tahem ji z maldšího chlapce svléknul a odhodil neznámo kam. Líbajíce jej na krku ho hladil po celém trupu. Obzvlášť se zaměřoval na jeho bříško a později na bradavky, které byly tolik citlivé. O tom jej ujišťovalo Louisovo kňučení a občasné vzdychání. Otočil si jej k sobě čelem a vpil se do jeho rtů. Jejich hebkost, teplost a měkkost jej uváděla do sladké agónie, ze které se mu už nikdy nechtělo. Ale další Louisovo zavzdychání, tentokrát v podobě jeho jména, ho rychle vrátilo do- vyjímečně příjemné- reality, kdy se před ním jeho chalpec svíjel slastí pouze v těsných krajkových kalhotkách s podvazky, které mu speciálně pořídil při jejich nakupování. Opět jej pohltila vlna chtíče a on se k brunetovi tesně natiskl, nedávajíce mu tak jedinou šanci na prostor.
"Řekni, budeš můj hodný chlapeček, Lou?" zavrčel mu do ouška pod které jej políbil a zároveň mezi prsty mnul jeho pravou bradavku.
"B-Budu, pane," zasténal tiše, nechávaje čelisti povolene a ústa pootevřená.
"Tak udělej Daddymu dobře," rozkázal stále jemně. Louis mu věnoval jeden pohled zastřený chtíčí a padl před ním na kolena. Hladíce jej po bocích a vypracovaném břichu, ho zbavil osušky a políbil na vytetovaného motýla. Špičkou jazyka pak tviřil vlhkou cestičku až ke kořeni jeho polovzrušeného penisu. Uchopil jej a několikrát pomalu zapumpoval rukou, aby ho vzrušil do plné své velikosti a mohl tak oblíznout špička. Zezhora se ozvalo slastné zastnénání, které vykazovalo o tom, že to Louis dělá dobře. Pousmál se a obkroužil žalud jazykem, přičemž cítil, jak mu starší vplétá své dlouhé prsty do vlasů. Nijak za ně netahal. Jen je tam měl a vískal se v nich.
Nakonec se brunet rozhodl to dále neprodlužovat, a tak celý jeho penis pojmul do úst, až cítil, jak se ho jeho žalud tlačí v krku. Téměř okamžitě začal pohybovat hlavou a užívat si spokojené mručeníf a sténání svého pána.
"A-Ano. Přesně tak, honey," vzdychal se zakloněnou hlavou, nakrčeným obočím a slastně pootevřenými ústy. Po chvíli začal lehce tahat za Louisovy hnědé vlasy a určovat si tempo sám. Jako hodný chlapec, Louis nechal svého pána, aby si s ním dělal, co jen chtěl. Chtěl mu udělat jen dobře. Harry pomalu začínal zrychlovat tempo a o několik chvil později s hrdelním zavrčením dosáhl orgasmu.
"Spolkni to," příkázal brunetovi, který si hřbetem ruky stíral zbytky spermatu z brady. Příkývl a poslušně to vše spolykal.
"Hodný chlapec. Můj hodný chlapeček," hladil jej spokojeně po vlasech, stále vydýchávajíce prožitý orgasmus. "Lehni si na postel, zlatíčko," rozkázal a pokynul k velké posteli.
Louis přikývnul a položil se na záda na měkkou matraci. Spatřil, jak Harryho jindy smaragdové oči ztmavly chtíčí, což jej donutilo se zachvět. Pociťoval něco, co bylo smíšeninou nervozity a nadržeností.

"Tak krásný," vydechl téměř okouzleně Harry a pomalu se k Louisovi přibližoval, až nakonec klekl na matraci, která se pod jeho vahou prohnula a pomalu se po čtyřech připlazil až k jeho chvějícímu se tělu. "Copak uděláme s tímhle, hm?" pohladil jej přes tenučkou krajkovou látku černých kalhotek, pod kterými se rýsoval Louisův poloztopořený úd. Odpovědí pro něj bylo Louisovo slabé zavzdychání, které Harryho jen pobídlo k tomu, aby zahákl první články obou ukazováčku za lem laciné látky, která činila Louisovo tělo ještě přitažlivějším. Harry byl ale stejně názoru, že Louisovo tělo je nejdokonalejší tak, jak jej pán bůh stvořil bez jakýchkoli ozdob, pouze s kapkami potu, třpytícími se na jeho prohnutých zádech a křivkami vlnícimi se jen pro něj. Proto si nikdy nevodil šlapky. Ty se prodaly každému, jen za pár bezvýznamných bankovek, které pro ně však byly živobytím. On ale potřeboval někoho speciálního, kdo bude patřit jen jemu. Někoho tak unikátního, jako byl Louis, který netrpělivě vyčkával, až mu jeho pán stáhne otravné kalhotky i s podvazky, které nepříjemně škrtily jeho stehna a zanechávaly na nich otlačeniny. Byl to přímo dechberoucí pohled na Louisovo tělo, ležící před ním přímo odevzdané pouze a jenom jemu. Pro tohle měl on slabost. Pro svého chlapečka.




Hostage ILSIWhere stories live. Discover now