Taksim Günlüğüm

13 3 0
                                    

Taksim' de sayısız anılarım var olmakla, her defasında da gider, gezer, o günün keyfini her zaman çıkartırım. Özellikle İstiklal Caddesi' nde yürümekten son derece keyif alırım.Her din, dil,  ırk , mezhepten farklı insanların bir bütün olduğu sokakta yürürken gözlemlemeyi seviyor, ünlü bir insan geçtiğinde cadde de yürüyen insanların umursamamazlığı her zaman dikkatimi çeker. Sadece ben ve Rüya arkadaşımla gezdiğimizde bir ünlüye denk gelsek

Aaaa Aysun bak kim! Hadi fotoğraf çekinelim der,

Bende boş ver derim. sadece bir defa fotoğraf çektirdik o kadar.

Hep Rüya'dan bahsediyorum neredeyse günlüklerimde o benim Üniversiteden arkadaşım dostluğumuz devam etmekte, ve sonsuza dek devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Rüya'yla da Taksim Anıtı'nın önünde birisine fotoğraf çektirirken, sebepsiz yere gülüşümüz bile olmuştu.O gün fotoğraf çekip, kahkaha atan bizdik:)

Bazen de ilginç karakterli insanlara da denk gelebilir, bakakalabilirsiniz o  an.Mesela yürüyorum İstiklal'de genç bir kızın bana 'muck' diye ağzını oynatışını şaşkınlıkla karşılayıp, özgür ruh böyle birşey dedim içimden o gün de öyle geçmişti.

Başka bir gün arkadaşlarla gezerken yine cadde de halay çekelim dedim akşam vakti idi bana uyup 3 kişi halay çekmiş, eğlenmiştik az çocuksu bir karakterim vardır, severim de :)


İstanbul'u geziyorumWhere stories live. Discover now