Taksim'de yürürken...

14 3 0
                                    


Taksim' e varıldığında, İstiklal Caddesi'ndeki Alışveriş Merkezleri'ni dilediğinizce gezip, uygun fiyata yakın istediğiniz yerler de vardır. ( Beyoğlu İş Merkezi gibi...) Pasajlarda da yer almakta olup, her kişiye hitap eden çeşitleri görebilirsiniz. Sinema salonları olsun, karaoke, barları, kitabevi, türkü barları, tarihi sokaklarında gezerken de anı ölümsüzleştirmek istediğiniz çok yer mevcuttur.

Taksim İstiklal Caddesi'nin aşağısına doğru Galata'ya yürüyüp, Galata Kulesi'nde çıkıp, eşsiz İstanbul manzarasını izleyip,fotoğraf çekerek o günü anılarınızda saklayabilirsiniz. Yürümeye devam ettikçe Karaköy' ün graffiti sokaklarında yürüyürük sanatın güzelliğiyle karşı karşıya gelip, Eminönü Sahili'nde balık keyfi yapıp gününüzü mutlu bir şekilde bitirebilir veya enerjiniz yerinde ise, vapura binip, Boğaz Turu veya da Sahilin keyfini çıkartıp, Galata'yı uzaktan izleyebilirsiniz.

Başka bir seçeneğimiz daha vardır yürümeyi sevenler için yazıyorum bunu da :) Atatürk Kültür Merkezi Taksim Anıtı'nın tam karşısında yer almaktadır. Ve çaprazında Otel yer almakta, O sokaktan aşağıya doğru yürüyerek, ve bilmiyorsak elimizde Kroki veya Navigasyonu çıkartarak ya da Simitçi abilerimize sorarak Beşiktaş Sahili'ne veya Kabataş Sahili'ne gidilebilir, oradan da otobüs ile Ortaköy, Bebek yapabilirsiniz.



İstanbul'u geziyorumWhere stories live. Discover now