BİLGİ EVLERİ

19 1 0
                                    

  Fatih Bilgi Evi  

Verilen Kurslar: Nakış kursu, manikür, pedükür, takı tasarım, keman, halk eğitimden ingilizce kursu, kızılay kurslarından ingilizce matematik kursları.

Detaylı bilgi için :0216 641 5207

Adres: Çekmeköy Çamlık Mah. Fatih Cad. No.61

Hamidiye Eğitim Merkezi    

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nde bulunan Eğitim Merkezimiz, Kütüphanesi Bilgisayar Salonu ve konferans salonu ile binlerce Çekmeköylü'nün uğrak mekânı durumunda. Günlük ortalama 250 ve haftalık ortalama 1300 öğrencinin hizmetinde olan eğitim merkezimizde öğrencilerimizin ödevlerini rahatça yapabilmelerini sağlamak için kütüphane ve Belnet hizmetlerimizde mevcut. Böylelikle öğrencilerimiz ödevlerini ister ansiklopediler aracılığı ile isterse internet ortamında rahatça yapabilmektedirler. Eğitim merkezimizde ayrıca Çekmeköylü'nün hizmetine sunulan çeşitli kurslarımızda bulunmaktadır. Toplam 9 ayrı branşta verilen kurslar ise şöyle;

İngilizce Kursu,

Okuma Yazma Kursu,

Tiyatro Kursu ,

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu,

Türk Sanat Müziği Kursu,

Ud kursu,

Bilgisayar Kursu,

Bağlama Kursu ile hafta içi ve hafta sonu olmak üzere toplam 7 gün boyunca tüm Çekmeköylü'nün yararlanması sağlanmaktadır. Kültür merkezimizde ayrıca vatandaşlarımıza nikâh hizmeti de verilmektedir.

Çekmeköylü vatandaşların Eğitim Merkezi'ndeki faaliyetlerden yararlanabilmesi ise çok kolay. Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık resim ve üye kayıt formu ile zengin kitap seçeneklerinden ve internetin sınırsız dünyasından diledikleri gibi faydalanabilecekler.

Detaylı bilgi için: 0216 641 87 05

Adres: Hamidiye Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi Ümit Sokak No:2

Yunus Emre Bilgi Evi 

Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde bulunan bilgi evimiz haftanın altı günü her yaştan Çekmeköylü'nün hizmetinde. Günlük ortalama 30 ve haftalık ortalama 120 öğrencinin ödevlerini yapmak amacıyla geldiği Yunus Emre Bilgievi'nde ayrıca Çekmeköylülere hizmet amacıyla çeşitli kurslar açılmıştır.

Çekmeköylü öğrencilerin Yunus Emre Bilgievi'ndeki faaliyetlerden yararlanabilmesi ise çok kolay. Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık resim ve üye kayıt formu ile zengin kitap seçeneklerinden ve internetin sınırsız dünyasından diledikleri gibi faydalanabilecekler.

Detaylı bilgi için : 0216 641 08 32

Adres: Çekmeköy Merkez Mahallesi Keçiağlı Caddesi No:31/A

Alemdağ Bilgi Evi 

Alemdağ Merkez Mahallesi'nde bulunan Alemdağ Bilgi evi günlük ortalama 110 kişi ve haftalık ortalama 700 kişiyle Alemdağlı öğrencilerin en önemli yardımcısı durumunda. Zengin kitap çeşitleri ve tam donanımlı bilgisayarları ile konusunda uzman görevliler sayesinde Alemdağlı öğrenciler için ödev yapmak artık çok kolay. Kütüphane ve Belnet olmak üzere İki bölümden oluşan Alemdağ Bilgievi'nin kütüphane bölümü hafta içi tam gün öğrencilerin hizmetine açık bulunmaktadır. Belnet kısmında ise haftanın 7 günü hizmet verilmektedir. Alemdağ Bilgi Evi'ne üye olmak ise gayet kolay durumdadır. Öğrencilerimiz bir adet kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve üye kayıt formunu doldurmaları halinde Belnet'in sayısız hizmetinden faydalanabilmektedirler.

Detaylı bilgi için: 0216 484 53 83

Adres: Alemdağ Mahallesi İlim Caddesi No:5/3

Ömerli Bilgi Evi   

Ömerli Kültür Merkezi Ömerlilerin vazgeçilmez adreslerinden biri konumunda. Haftanın 5 günü Ömerli halkının hizmetinde bulunan Ömerli Kültür Merkezinden günde yaklaşık 30, haftada ise yaklaşık 160 öğrenci yararlanmaktadır.öğrenciler ödevlerini yapmak için geldikleri bilgi evinde gerekli materyallere rahatlıkla ulaşırken, sessiz ortamda ders çalışma imkanı bulmaktadır. Öğrencilerin dışında Ömerlili yetişkinlere de hitap eden Ömerli Kültür Merkezi bünyesinde çeşitli kurslarda verilmektedir. Haftanın çeşitli günlerinde gerçekleştirilen kurslarda; Halk Oyunları Kursu, İğne Oyası Kursu bulunmaktadır. Ömerlili öğrenciler Bilgievi'ndeki faaliyetlerden yararlanabilmek için Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık resim ve üye kayıt formu ile kayıt yaptırabilirler.

Detaylı bilgi için : 0216 435 80 40

Adres : Ömerli Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ladin caddesi No:1

Kaynak : http://cekmekoy.bel.tr/tr/bilgi-evleri  

İstanbul'u geziyorumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin