Leo, Hyuk ve... (PART 1)

999 64 90
                                    

----
Media'daki video Hyuk&Leo arkadaşlığını en güzel gösteren videolardan biri... Dersem inanmayin hahahah çünkü bildiğin video evil maknae Hyuk'un bir zamanlar gözüne bakmaya korktuğu Leo'ya hiç çekinmeden yaptığı işkenceleri gösteriyor <3

Aslında bu bölüm ve bir sonraki bölüm birlikteydi ama watty beni çok uzun yazdığım için güncelleme yapıp bölümü silmekle tehdit edince cidden korktum hdjfkgjg o yüzden iki parça halinde yayınlıyorum :)

----

◄☼♪♪♪♪♫♫♫☼►

Yoo Jung'un gözünden:

Tüm gitmem, gidemem, nayır, nolamaz, mırak meni diye bağırmalarıma rağmen Hyuk beni bir şekilde Leo'nun banyosunda kalmak için ikna etmişti.

# kskdogoejdgy seni değil beni ikna etti o hahahaha hatta ben bir ara acaba ben mi Hyuk'u ikna ettim diye şüphe etmedim desem yalan olur zkdkgjidf ayyy inanmıyorum yaaaa neler neler yaşadık ama gene allem ettik kallem ettik bizi Leo'nun banyosuna Leo'nun kendi elleriyle götürmeyi kabul etmesini başardık xD #

Artık kim kimi ikna etmişti bilmiyorum. Ama Leo ile buluşacağımız yere gelip beş dakika bekledikten sonra Leo'da yanımıza geldi. Ama bana resmen bu bakışları görmez olaydım diyeceğim bir halde bakıyordu... İçinde olduğum durumdan haberi bile olmayan Hyuk ise hevesle koşarak Leo'nun elindekini aldı ve benim için hazırladı.

"Bak şimdi hyung." dedi heyecanla. Dikkatimi Leo'dan alıp Hyuk'a verdim. "Şimdi sen tam buraya şu şekilde kıvrılarak yatıyorsun. Bizde seni içeriye kimseye fark ettirmeden sokuyoruz, tamam mı?"

#Yoo Jung çeneni tut!
Çeneni tut kızım çenen yere düştü resmen!
Kızım tencere yuvarlandı kapağını buldu falan yapmıyoruz biz bildiğin ağzın hayvan gibi açık kaldı kapat şunu !!! O.o #

Ağzım ve gözlerim açılabilecek en açık vaziyette açılmış bir şekilde Hyuk'a ve onun parlak fikrine bakıyordum.

"P-Pardon?" diye kekeleyebildim sonunda. "Beni sokmaya çalıştığın şeyin bir valiz olduğunun farkında mısın acaba?"

"Hyunnnngggg!!!" diye yakınarak aegyo yaptı Hyuk. #Lan bak sevimli olma dayanamıyorum sonra -_- yanağını sıkasım, kafana vurasım geliyor bak! #

"Hyuuuuuk!" diye yakındım bende. "Teşekkürler. Gerçekten çok teşekkürler. Bana yardım etmek istediğini biliyorum ama... bu... biraz..." Elimle yerde açık bir biçimde resmen boylu boyunca açılmış ve beni kucaklamayı bekleyen valizi işaret ettim. "...biraz fazla." Hyuk'un bana ona güvenmem için attığı yavru köpek bakışların aynısını bende ona atıyordum.

"Bana güven. Gerçekten bak yakalanmayacağımıza emin olabilirsin. " Yalvarmanın işe yaramayacağını anlayan Hyukkie'm bu sefer erkeksi sesiyle beni ikna etmeye çalışıyordu. Birden dimdik durdu ve yerdeki valizi işaret etti. "Biz bu valizle neleri neleri çaktırmadan içeri soktuk ve hala neleri neleri içeri sokabiliriz, biliyor musun!" dedi ellerini sallayarak.

Meraklanmıştım. "Neleri neleri içeri soktunuz lan?" dedim birden parlayarak. "Allah bilir biz hayranlar, 'Oppamın valizlerine bak şimdi onun içinde pandalı, ördekli sevimli pijamaları vardır' diye komik hayaller kurarken siz kimleri kimleri içeriye sokuyordunuz!! Vururum lan kafana söyle ne yaptınız şimdiye kadar?" 

Olduğum yerde boy farkının acımasız gerçekliğini görmezden gelerek zıplayıp Hyuk'un kafasına vurmaya çalıştım.

Sanırım sahilde kafasına yediği darbeden sonra beyimiz daha dikkatli olmuştu "Hyung! " diye kızdı ve elimi havada yakaladı. "Hyung abartma! Sadece... daha önceden de kullandık demek istemiştim. Neden bu kadar fesatsın? Sen sadece bana güven ve valizin içine gir, tamam mı? Bak fermuarı tam kapatmayacağız böylece rahat nefes alabileceksin. Merak etme."

Who? of VIXXWhere stories live. Discover now