Yanlış anlaşılmalar hayat kurtarır.

1K 81 48
                                    

Yoo Jung'un gözünden:

"Sana beni olur olmadık insanlarla tanıştırma demiştim JB!!" diye kızdı çocuk, ah.. yani Seung Hoon, sonrada JB'nin benimle konuşurken omzuna attığı kolunu hızla itti. "Yürü! Çocuklar bizi bekliyor! Artık çekimlere başlamamız lazım."

Bir dakika! Gerçekten bir dakika! Benim kim olduğumu umursamıyor muydu? Eh bu gerçekten çok güzel bir şeydi. Yani temel olarak onu ağzını kapalı tutması için tehdit etmeme falanda gerek kalmamıştı ama nede-... AH NEYSE!!! #cidden garip biri :S hem yurdumuza kadar geldi hem güya hayat kurtarma bahanesiyle oranı buranı açtı hemde şimdi seni görmezden geliyor!!!?#

"Neden bu kadar sinirlisin?" diye kendisini sürüklemeye çalışan menejerine karşı direnen JB # hahaha akım başlatalım '#direnJB' diye # inatla gitmemeye çalışsada Seung Hoon ondan daha güçlü olduğunu kanıtlayıp başarıyla onu yanında götürmeyi başarmıştı.

JB'nin menejeri tarafından sürüklenerek götürülmesini yüzünde kocaman bir gülümsemeyle izleyen N, arkalarından "Görüşürüz!!..." diye bağırarak el sallamaya başladığında sessizce oradan kaçmaya karar verdim. #gene neden kaçıyorsun?! Ay bence seninde hoşuna gitmeye başladı N'le kaç kovala oynamak falan. Yoksa şu anda kaçman için bir neden de yok... Sonuçta yakalanmadın bir şey etmedin falan! Neden kaçıyorsun anlamıyorum seni?!#

Kaçma sahnelerindeki kaçan kişilerin en komik özelliği nedir bilir misiniz? Bence tipleri! Evet kesinlikle tipleri! Bende kendimi dışarıdan görsem, kendime gülerdim. Çünkü bir hayli komik gözüktüğüme emindim.

Ellerimi göğüs hizama kaldırmış, dilimi daha rahat nefes alabilmek için hafifçe dışarıya çıkarmıştım. #köpek gibi &) # Belimi hafifçe eğip N'in benden yüksekte olan görüş hizasından çıkabilmek için bir hayli eğilmiştim. # 'S' biçiminde durabiliyor olman bile çok şaşırtıcı:) # Koskoca havaalanında bu hale geldiğim için kendime kızıyordum ama elimden o anda N'den kaçmak dışında birşey gelmiyordu. N'in dalgınlığından yararlanıp hırsızlar gibi adım adım ilerlemeye başlamıştım.

"Ne yaptığını sanıyorsun? Köpek misin sen?"

Ah!!! Hadi ama !! Burada action olmadan esrarlı ve heyecanlı bir sahne çekiyorum! Bir defalığına görmemiş gibi davranamaz mısın? #Sen hepten benim görevimi aldın:( o nasıl bir düşünce? Sen böyle konuşursan iç sesin olan ben ne yapacağım?!!! ben gideyim öyleyse: :''( #

N'in sesini duyduğum anda evden kaçarken annesine yakalanan kız gibi şaşkın ve korku içinde ona bakmak yerine, hemen üstümü başımı düzelttim ve hiçbir şeyden haberim yokmuş gibi davranmaya başladım. Nede olsa birbirimize küstük. Bana hala onu zorlayarak bu programa katıldığım için kızgındı ve bende beni kandırdığı ve dediklerimi dinlemediği için ona kızgındım. Az önce sadece az daha yakalanıyor olduğum için birazcık dikkatsiz davranmıştım o kadar.

"Bana mı seslendin N?" diye sordum kendinden emin bir ses tonuyla.

"Yalvarıyorum bir kez olsun beni şaşırt!" dedi bezgin bir halde.

"Ne demek istiyorsun?"diye sordum sinirle. Burada kızması gereken biri vardıysa o da bendim. Beni kandıran oydu. #Onu kandıran sensin!! -_-'#

"Az önce benden kaçmaya çalışıyordun, değil mi? Havalimanındayız! İnsanlar bizi izliyor. Bari onların önünde böyle yapma." N'in yalvaran sesi beni gerçekten şaşırtmış olsa da, söylediği sözler etrafıma bakmamı sağlamıştı.

N haklıydı. Bunu kabul etmekten nefret ediyordum ama o haklıydı. Şeridi geçmeyi başarmış olmamız hiç bir şeyi değiştirmemişti. Belki dışarıda yüzlerce içine öküz kaçmış piranadan uzaklaşmıştık. Ama burada da hala ellerinde kameralarla sessizce bizi izleyen insanlar vardı.

Who? of VIXXWhere stories live. Discover now