Hesaplaşma

94 3 0
                                    

Gabriel büyük sarayı artık kendi sarayıymış gibi kullanmaya başladı.Bunun yanında Angerde ölümler ve doğumlar artmıştı ,artık bunun konturol edilmesi gerekiyordu.Şehirin konturolünü sağlamak Gabriel için önemliydi çünki kendini ön plana atıp liderliği alması lazımdı.Bunun içinde elinden geleni yapıyordu.Angerde kutsal ayinlerin sayısı her güne çıkarılmıştı.Halk günün belli saati sadece artık Gabrielin vaazlarını dinliyordu.Bu durum Uriel ve Rapheali bazen rahatsız etsede,onlarda Gabrielin etkisi altındaydılar.Angerdaki ayinlerde, genellikle halkın bilinç altına Michael ve Luciferın günahkar olduğunu ve onlar yüzünden cezalandırıldıklarını yerleştirmeye çalışıyordu.Özelliklede Luciferın en büyük sebep olduğunu ve Michaelıda onun zehirlediğini ,bazen açıkçada ifade ediyordu.Artık Angerdeki herkes için Lucifer ve Michael lanetli varlıklardı.

Gabriel bazen odasına kapanıp çok düşünüyordu.İç hesaplaşmalarında bazen sinir krizleri geçiriyordu.Aynaya bakıp genelikle ''neden bu kadar çok şeyi biliyorsun '' diye kendine bağırıyordu.Işığın birden ortadan kaybolması onun kafasında da büyük soru işaretleri yaratıyordu.Onun hakkındaki herşeyi bilmek bazen onu korkutuyordu.Zihnindeki ikinci ışıkta ona artık yardımcı olmuyordu.Bu ara neyapacağını bilmeden sadece vaazlerinde Lucifer ve Michaelı kötülüyordu.Tara saldırırsa Odların onları koruycağına emindi ve böyle bir savaş büyük bir kısır döngü yaratabilirdi.Onun için savaşmayı ilk planda düşünmüyordu.Karanlık ormana gitmeye karar verdi,belki ikinci Işık orda zihnine tekrar girerdi.Ondan akıl almaya şuan çok ihtiyacı vardı.

Raphael ve Uriel geldi Gabrielin odasına.Uriel seslendi:

-Kardeşim sencede bu kadar kin tutmak bizim için zararlı değilmi.İçimizdeki kini büyütmek sencede Işıktan daha fazla uzaklaşmamız değilmi.

-Sevgili kardeşim Uriel sencede Işıktan yeterince uzak değilmiyiz? Işık bizi neden terk etti ,o ikisinin günahları yüzünden.Söyle bana kardeşim bunu nasıl düzeltmeyi planlıyorsun.

Raphael söze hemen girdi büyük bir hararetle:

-Işık herşeyi yapabiliyorken ,neden hepimizi cezalandırdı ? Demekki herkesin sakladığı sırlar ve günahlar var.Gabriel saklama artık her vaazde okadar net seçebiliyorumki cümlelerin içinden onlara beslediğin kin ve nefreti.Işık yokken yarattığın karmaşa hepimizin sonu olabilir Gabriel ,dikkat et!Nerfus ve Süraları çabuk etkin altına alman senin haklı olduğunu göstermez kardeşim.Sırf onların yaşadığı bir anlık şevheti ,yaşamamış gibi yapamazsın.Nerfusların dişilerinden bir kaç tanesi senden hamile ,bunları görmemek ve bilmemek sence çok mu zor Gabriel.

-Sevgili kardeşim Raphael benim hakkımda bilgi bu kadar toplamana gerek yoktu.Bunu gizlice yapmanda aslında şaşırttı beni.Aslında bakarsan ikiniz arasındaki ilişkiyide ben açıklamıyım isterseniz.Kardeşlerim kavga etmemize gerek yok bu hususlar için artık bir olup Işığın dönmesi için çabalamamız lazım.Başka çaremiz yok .

Bunları söylerken ortalığı biraz daha yumuşatıp ikisininde desteğini alması gerektiğini biliyordu.Fakat onları daha fazla nasıl oyaliyabilirdi bunuda düşünüyordu.Söze devam etti.

-Aslında bakarsanız bizim günahlarımız hep Işık kaybolduktan sonra başladı ve korkarımki sizle artık bunu paylaşmam gerektiğini düşünüyorum.Kardeşlerim bizim bilmediğimiz ve bilemiyceğimiz bazı güçlerle birleştiler onlar.

-Hangi güçler bunlar ?Bizim neden böyle şeylerden haberimiz yok.Uriel ve ben Işığın hiç kendisinden başka güçler olduğunu söylediğini duymadım.

-Hayır Kardeşim neyazıkki var.Onun için karanlık orman bize yasaktı.Fakat Michaelın bitkilere olan merakı onu oralara kadar götürdü.Malesefe devamını bende görmedim ama çoğu kez onu takip ettim.Işık kaybolmadan bir kaç gün öncesinde oraya Michael ve Lucifer beraber gittiler.Anlamadığım bir lisanda konuşmalar duydum ve orda yalnız değillerdi.3. bir şahış vardı orada .Bundan eminim.

Uriel biraz düşündükten sonra:

-Gabriel bu anlattıklarının hikaye olmadığını nerden bilelim? Ayrıca bu konu bugün burda kapansın bence.Dediklerinin doğru olduğu anlaşılana kadar Michael ve Luciferı suçlamayı bırak.Bana göre ve Raphaelin düşünceside bu yönde, Tara bir haberci gönderelim ve en kısa zamanda hepimiz tekrar Gelusta buluşup ,du durumu tekrar görüşelim.

Urielin bu sözünden sonra konu kapandı ve Raphael ve Uriel kendi sarayına döndüler.Gabriel onlar ayrıldıktan sonra tekrar bir sinir krizi geçirdi ve hemen Karanlık oramana doğru yol aldı.

Uriel o akşam Raphaelin sarayına geldi.Tüm hizmetlileri saraydan gönderdi ve tüm ışıkları söndürüp,Raphaelin ayin salonuna indi.Burası aynı zaman Raphaelin kendi özel odasıydı.Raphael bu odayı Uriele aşık olduktan sonra yaptırmıştı.Kendisinden başkasının girmesi yasaktı ve resim yeteneğini buradaki duvaralara dökmüştü.Yaşadıkları aşkı ve cinsel deneyimleri duvara resim etmeyi seviyordu.Genelde Urielin çıplak kusursuz vücudunu resim ediyordu burada.

-Raphael bu odaya başkasının giremiyceğinden eminmisin?

-Bilmiyorum nasıl öğrendi bunu, fakat Uriel ,Gabrielin gücü beni korkutmaya başlıyor.Artık konturolden çıkacak diye çok korkuyorum.Bir taraf seçecek olmak beni daha da çok korkutuyor.

-Asıl korkmamız gereken bir gün Işık dönecek Raphael ya bizim durumumuz ne olacak.Nasıl açıklıyacaz ona.Bunları düşündükçe kafamı sıyırcak gibi oluyorum.Korkum sadece seni kaybetmek Raphael yok olmaya razıyım.

-Uriel yaşadığımız yasak birşey fakat günah olamaz bu .Bunun başka bir çaresi vardır.Işık bizi yaratırken ve yaratıktan sonrada herşeyi biliyordu sence bunları göremedi mi?

Raphael konuşurken odadaki loş ışıktan dolgun esmer gögüsleri gözüküyordu.Uriel daha fazla kendine hakim olamıyarak ona doğru yaklaştı ve belinden sarıldı.Daha sonra birbirinin gözlerinin içine bakarak öpüşmeye başladılar.Uriel öpüşürken ellerini Raphaelin dolgun kalçalarına attı ve kendine doğru daha çok bastırdı.Urielin sertleşmesini kasıklarında hisseti Raphael ve Urielin gögüs ucunu ısırıp yavaş yavaş oradan kasıklarına doğru inmeye başladı.İyice sertleşen Urielin büyük erkekliğini ağzına aldı.Uriel soğuk duvara yaslanıp zevkten inlemeye başladı.Bir kaç dakika sürdükten sonra Uriel,Raphaeli kaldırıp yatağa uzattı ve bacaklarını aralıyıp pürüsüz teninde dilini kasıklarına doğru ok gibi sapladı.Raphael zevkten inliyordu ,Uriel dilini ok gibi saplarken ellerinide Raphaelin gögüslerine doğru attı.Raphael hiç durma diye inlerken,Uriel kafasını kaldırıp gece daha çok uzun dedi.

Raphael ve Uriel biribirinden geçerken,Gabriel karanlık ormana gelmişti bile .Burası her zamankinden daha soğuktu ve anlamadığı bir duygu içini kapladı içinden bir ses dağa gitmesini söylüyordu ona.Biraz daha bekledikten sonra zihnindeki Işık onla konuşmaya başladı:

-Gabriel beni iyice dinle ,tüm sorularının cevapları dağda.Dağa gitmelisin ve orada Dünyayla irtibata geçmen için bir kapı bulacaksın ,sonra dünyayla irtibata geçip ,orada size benziyen varlıkları yönlendirmen gerekecek.Bunun detaylarını sana sonra anlatacağım ve kendini büyük bir savaşa hazırla Raphael ve Urieli kendi yanına çekmen gerekiyor.Bugün konuştuğunuz herşeyi biliyorum.Tarı yok etmelisin ,bunun içinde savaş çıkarman gerek.Gelusta toplanmanız için oraya bir elçi gönder ve yolda onun öldürt, böylelikle Uriel ve Raphaelin inancı sana karşı biraz daha kuvetli olacaktır ve savaş çıkarman için bahane olacaktır sana.Gücüm az ve yorgunum Gabriel onun için her zaman yanında olamıycağım ,fakat yaptığın herşeyi görüyorum ve duyuyorum onun için kendini yalnız hissetme.Işığın bir gün döneceğini bil ona göre büyük savaşada hazırla kendini.

Ya Şeytan Masumsa?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin