29. İTİRAF

3.5K 190 6
                                    

Hazan Karasu

Mağazadan çıktığımda hemen bir taksiye atladım ve şirkete gittim.

Geldiğimden beri elim ayağım titriyordu ve bunu engelleyemiyordum. Nasıl olurda bana böyle bir şey söylerdi. Tam da her şey düzene giriyor derken hemde. Bunu nasıl yapardı bana!!

Başımı masadan kaldırdım ve çalan kapıya doğru baktım. Ofise geldiğim uzun süre olmuştu ve kimsenin gelmemesi için talimat vermiştim.

'' Gelin '' dedim bağırarak. Burcu elindeki belgelerle odaya dalınca kendimi asmak istedim.

'' Merhaba Hazan Hanım. Şey.. '' dedi ve elindeki belgeleri gösterdi.

'' Lütfen söyleme '' dedim ağlamaklı sesimle.

'' Merak etmeyin iş değil. Biz halletik. Sadece bazı hatırlatmaları yapmam gerek. '' dediğinde nasıl mutlu olduğumu anlatamam.

'' Tabi tabi hatırlat bakalım. '' dedim zoraki bir gülümsemeyle.

'' Öncelikle ünlü bir stilistin sizin için gönderdiği elbiseler hemen kapıda bekliyor. '' dedi ve kapıyı işaret etti.

'' Alalım '' dedim ayağa kalkarak. Kapıyı açtı ve içeri giren 3 kıza gülümsedi.

'' İkincisiyle istediğiniz organizatörler şuan evinizde görevlerini yerine getiriyorlar. '' dedi belgeye bakarak.

'' Ve ? '' dedim elbiselere bakarken.

'' Ve size söylediğimiz, holdingimize ortak olmak isteyen şirket haftaya burada olacak. Ayrıca bir kutlama da bu yüzden yapacağız. İş yemeği için ayrıca randevunuz alındı ve şirketin sahibi sizinle ayrıca görüşmek istiyor. '' Elbiselerden gözlerimi ayırdım ve Burcu'ya baktım.

'' Zaten yemekte görüşmeyecek miyiz ? Ne bu ısrarcılık ? Kendisi bir bayandı değil mi ? '' dedim merakla.

'' Evet. Kendisi bir bayan. Ve sizin çok gizli bir hayranınızmış kendisi. '' dedi ellerini birleştirip bana hayran hayran bakarak.

'' Bu nasıl iş anlamadım. Kendileri bizimle ortak olmak istiyor. Bu ortada. Israrcılar belli. Ama sahibi ne ismini veriyor ne de soyismini. Nasıl olurda bilinmez. !! '' dedim kuşkuyla.

'' Bakın o konuda açıklama yapayım. Ortak olmak isteyen bu şirket bir holdingten farksız. Büyük bir iflastan kurtulmuş ve sıfırdan başlamış. Bunu sağlayan da bu kadın. Henüz 1 senedir bu işte ve kimseyle daha ortak olmamış. Bu holding hariç. ''

'' Peki bu şirketin ismi ne ? '' dedim merak ederek. Hiç sormamıştım çünkü hiç ilgilenememiştim bu konuyla.

'' Şirketin ismi YALIN. Kadının soyadı sanırım. '' dedi dosyalara bakarken. '' Kimliğini gizli tutması sorun olur mu ? '' dedi merakla.

'' Böyle şeylerle az karşılaşmadım. Şirketle ilgili bilgiler elimizdeyse sorun değil. ''

'' Evet elimizde. Ve cidden güzel bir şirket. ''

'' Anladım. Bu gizemli şirket sahibiyle tanışalım bakalım. Haftaya tüm hazırlıkları kesinlikle tamamlayın. Şimdi çıkabilirsin. '' dedim ve elbiselere doğru ilerledim. Şahsen bu iş pek olacak gibi durmuyordu. Şimdiye kadar kimseyle ortaklık yapmamıştım. Şimdiden sonrada gerek duymuyordum. Çünkü işlerim gayet iyi gidiyordu. Düşüncelerden sıyrıldım ve elbiselere baktım. Hepsi çok hoş duruyordu. Aralarından kırmızı ve bordo rengin muhteşem birlikteliğinden doğan bir elbise buldum. Straplez uzun bir elbiseydi. Ve garip bir şekilde hoş duruyordu. Muhteşemdi.

HAZAN VAKTİ - ZEMHERİ -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin