11. MORAL

4K 237 4
                                    

Yeni bölümden merhaba :) Okuduktan sonra beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin :) İyi okumalar :))

-YAZARINDAN-

Tekrardan yola koyulduklarında ikiside bir şey konuşmuyordu. Hazan Poyraz'a döndü ve bir dakikalığına daldı. Poyraz'la göz göze geldiklerinde gözlerini devirdi.

Poyraz telefonunu çıkardı ve biriyle konuştu. Eve yaklaştıkları ve yarım saate orada olacaklarıyla ilgili bilgi verdi.

'' Uzun süredir konuşmuyosun ve bu beni korkuttu '' dedi Poyraz Hazan'a doğru dönerek.Hazan uyuyordu. Arabayı durdurdu ve indi. Bagajdan aldığı örtüyü Hazan'ın üzerine örttü. Saçları yüzünü kapatmıştı. Önce tereddüt etti ama daha sonra elini Hazan'ın yüzüne doğru götürdü. Saçlarını tutup geriye doğru attı. O anda Hazan ellerini kaldırıp Poyraz'ın elini tuttu ve çenesinin altına götürdü. Poyraz afallamış halde duruyordu. Çocuk gibiydi Hazan. Tam bir çocuk. Poyraz elini geri çekmek isterken daha sıkı tutuyordu. Ve Poyraz ne kadar fazla tutuyorsa elini o kadar daha fazla yanıyordu vücudu arzuyla. Böyle olmasını istemiyordu. Elini hemen geri çekti ve arabayı sürmeye başladı.

Yarım saat sonra durdurdu arabayı Poyraz. Hazan'ı sarstı ve uyandırdı.


'' Kalksana Hazan.! '' Hazan uykulu gözlerle bakıyordu.. Saçını geriye doğru attı ve Poyraz'a baktı kısık gözlerle.


'' Beni nereye getirdin ya ? '' Pencereden dışarı baktı.


'' Yaaa Sabır '' Poyraz arabadan indi ve Hazan'ın kapısını açtı. Eliyle çık işareti yaptı.


'' Öküz'' dedi Hazan dışarı çıkarken.


'' Niye buraya geldik Poyraz''


'' Sadece konuşabilmemiz için uygun bir ortam. '' Poyraz büyük bir eve yürümeye başladı.Hazan ellerini birleştirdi ve Poyraz'ın peşinden gitmeye başladı.


'' Bana konuşup konuşmak istemediğimi sormadın ama. '' dedi Hazan kapıya doğru yaslanarak.


'' Kapıya yaslanma bence. '' Kapı biranda açıldı ve Hazan geriye doğru sendeledi. Poyraz güldü.


'' Seni uyarmıştım. '' Hazan Poyraz'ın kalkması için yardım edeceğini sanmıştı ama öyle olmadı. Tutundu ve kalktı. . Kapıyı açan yaşlı bir teyzeydi.


'' İçeriye girin bakalım. Hoşgeldiniz. '' Poyraz teyzeyi yanaklarından öptü. Hazan'da tam elini öpecekken elini çekti yaşlı teyze. Hazan kaşlarını çattı.


'' Bu bahsettiğin kız mı Poyraz oğlum. '' Hazan'ın ağzı açık kaldı. Poyraz güldü.


'' Evet ta kendisi. '' Poyraz ceketini çıkardı ve içeri girdi. Hazan kapıda bekliyordu. Poyraz gelmesi için Hazan'a doğru el hareketi yaptı. Hazan hareket etmiyordu.


'' Kızım gelsene içeri. Ne dikeliyorsun orda ? '' dedi yaşlı teyze. Hazan içeriye girdi ve Poyraz'dan uzak bir koltuğa oturdu. Ardından teyzeye doğru döndü ve suratını buruşturdu.


'' Teyze bu adam manyak.Beni zorla buraya getirdi.Kendisini doğru düzgün tanımam etmem.'' Teyze Poyraz'a doğru baktı ve gülümsedi. Ardından çatık kaşlarıyla Hazan'a baktı.

HAZAN VAKTİ - ZEMHERİ -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin