A/N

37 3 1
                                    

Λόγο διακοπών έχω να βάλω κεφάλαιο πολύ καιρό και ζητάω ειλικρινά συγγνώμη. Αύριο θα μπει καινούργιο κεφάλαιο στο Dark Angels και ίσως σήμερα να μπει και από το Dark. Αυτές τις μέρες μου έχει έρθει μια ιδέα για μια νέα ιστορία με πρωταγωνιστή στον Nathan Sykes και το πρώην συγκρότημα The Wanted. Στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ γνωστοί στο εξωτερικό όμως είχαν μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς πέρυσι διαλύθηκαν και το κάθε μέλος ακολουθεισε την δικιά του πορεία. Με αφορμή λοιπόν του πρώτου επίσημου single δίσκου του Nathan Sykes λέω να ξεκινήσω μια ιστορία που να αφορά αυτά τα άτομα.
Περίληψη:
Ο Nathan Sykes ετών 22 ξεκινάει την solo καριέρα του. Η διάλυση του συγκροτήματος στο οποίο ανήκε απο το 16 του στοίχισε πολύ όμως έπρεπε να προχωρήσει.
Η Annalise Ross έχει μόλις ξεκινήσει την διεθνείς πορεία της στον χώρο της μόδας. Ως μοντέλο γνωστού οίκου μόδας αναγκάζετε να φύγει από την Ιταλία όπου μεγάλωσε και να μεταναστεύσει στην Αμερική. Πληγωμένη απο τον πρόσφατο άδοξο χωρισμό της χτίζει τοίχους γύρο της και κοιτάει μόνο την καριέρα της μην αφήνοντας κανέναν να την πλησιάσει.
Θα συναντηθούν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όταν όμως συναντηθούν τίποτα δεν ειναι σίγουρο. Και οι δύο εγωιστές που θέλουν δόξα μα και οι δύο διψάνε για αγάπη όσο και αν δεν το δείχνουν.
Τέλος περίληψης
Αυτή λοιπόν είναι η καινούρια ιδέα μου. Γράψτε μου τις γνώμες σας και έναν πιθανό τίτλο για το καινούριο βιβλίο.  Πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ.
Φιλάκια

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jul 31, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα