Η απαγωγή

98 5 0
                                    

Έχουμε φτάσει εδώ και ώρα στο μπαρ και η κάθε μια έχει πάρει από ένα χαπάκι. Αχ πόσο μου αρέσει αυτή γη αίσθηση. Δεν καταλαβαίνω και πολλά αλλά περνάω γαμάτα. Χορευα με ένα αρκετά όμορφο παιδί. Είχε τοποθετήσει τα χέρια του κάτω από το σορτς μου και ένοιωθα την καυτή του ανάσα στον λέμο μου. Κατευθυνθήκαμε στις τουαλέτες και άρχισε να με φιλάει παντού. Μπήκαμε σε μια από τις τουαλέτες και κλείδωσε την πόρτα μου έβγαλε το σορτς και εγώ κατέβασα το τζιν και το μποξερακι του με μια κίνηση. Παραμερισε το εσώρουχο μου και μπήκε μέσα μου γρήγορα και βίαια.το όλο σκηνικό συνεχίστηκε περίπου ένα τεταρτο και αφού τελειώσαμε και οι δύο έφυγε αφήνοντας με μόνη μου να επιδιόρθωνω το μακιγιάζ μου. Ξαφνικά μια γνωστή αντρική φιγούρα σχηματίστηκε στον καθρέφτη και ένα σπαστικό γέλιο ήχησε παντού. Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω για να καταλάβω πως ήταν ο τύπος από την αποβάθρα. "γεια σου γατούλα." είπε γεμάτος ειρωνία .
Πραγματικά δεν την γλιτώνει αυτός σήμερα , θα τον σκοτώσω. Ενστικτωδώς άρχισα να ψάχνω το όπλο μου. Μα που στο διάολο είναι? Δεν γαμιετε αυτόν εδώ τον έχω σίγουρα και χωρίς όπλο.
" χαχαχα πόσο αφελής" είπα σαρκαστικά και έκανα κίνηση για να τον χτυπήσω όμως με απέφυγε.
" Το καλσόν πρόσεχε μην σκίσεις γατούλα" με ειρηνευτικέ για μια ακόμα φορά και έσπασε τα νεύρα μου. Χωρίς να το σκεφτώ και με μεγάλη μου ευχαρίστηση το πόδι μου βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του ακριβός πάνω στο ευαίσθητο σημείο του κατι που το έκανε να ζευλωσει από τον πόνο. Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία έπεσα σχεδόν πάνω του και άρχισα να τον χτυπάω και να τον κλωτσαω χωρίς να σταματάω καθώς τον έβριζα. Όταν ήταν σχεδόν αναίσθητος του είπα γεμάτη μίσος
"Νομίζεις πως είσαι κάποιος? Ξέρεις πόσοι πόλοι προσπάθεισαν πάμε νικήσουν? Πόλοι. Κανείς δεν τα κατάφερε και όλοι τους ήταν πολύ πιο ισχυροί από εσένα. Ακόμα νομίζεις ότι εσύ μπορεις? ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ " του φώναξα
Γέλασε ελαφρά και απάντησε πολύ χαλαρά κάτι που με παραξενεύσε.
"Μπορώ και θα το κάνω"
Πραγματικά ήμουν έτοιμη να τον σκοτώσω όταν ένοιωσα ένα χέρι γύρω από την μέση μου. Σε άλλη περίπτωση θα είχα αντιδράσει κατευθείαν αλλά τα χαπάκια είχαν αρχίσει να επιδρούν καιοι αντιστάσεις μου είχαν μειωθεί. Ο τύπος από πίσω μου που πρέπει να ήταν και αυτός από την αλήθεια συμμορία τους έβαλε ένα μαντίλι στο στόμα μου. Σε λιγότερο από μισό λεπτό όλα μαύρισαν.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Άνοιξα τα μάτια μου και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Το κακό με τα LSD είναι ότι αφού περάσει η επίδραση τους αφήνουν έναν τρομερό πονοκέφαλο. Πήγα να σηκωθώ για να πάρω ένα bepon όμως κάτι με εμπόδιζε. Άνοιξα καλύτερα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι δίνουν δεμένη χειροπόδαρα σε μια παλιά ξύλινη καρέκλα. Τι στο καλό??
Κοίταξα καλύτερα γύρο μου και κατάλαβα ότι βρισκόμουν σε ένα παλιό υπόγειο κάποιου παλιού εργοστασίου λογικά. Οι τοίχοι ήταν γεμάτοι γκράφιτι και παντού υπήρχαν παλιά βαρέλια δίπλα μου ήταν ένα μεγάλο σιδερένιο τραπέζι πάνω στο οποίο βρισκόταν η τσάντα μου. Το όπλο μου σκέφτηκα και προσπάθησα να σηκωθώ. Ενώ προσπαθούσα άκουσα ένα τρίξιμο από την παλιά σκουριασμένα πόρτα και κάποιος φώναξε πως ξύπνησα. Η πόρτα άνοιξε τελείως αυτή τη φορά και στο "δωμάτιο" μπήκαν 5 άντρες.
Ο ένας από αυτούς άρχισε να γελάει με αυτό το σπαστικό γέλιο. Άμεσος κατάλαβα ποιοι ήταν.
"Ποιος στο διάολο νομίζεις ότι είσαι και με κρατά εδώ μεσα?" Του είπα ενώ έβραζα από θυμό.
" Jason MacCan"μου απάντησε με ένα ηλίθιο χαμόγελο
Τώρα εξηγούνται όλα. Οι Bad Guns δεν ήταν απλά μια μικρή και ασήμαντη συμμορία από το Λονδίνο αλλά η μεγαλύτερη τον Η.Π.Α και αυτός δεν ήταν ένας αρχάριος που είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του αλλά ο μεγαλύτερος κακοποιός την Αμερικής. Αυτός ήταν ο MacCan

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα