Κι αν έχω αισθήματα?

44 3 0
                                    

Περασαν λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθω από το σοκ αλλά τελικά βρήκα την δύναμη να τον σημαδεψω.
"Μην πλησιάζεις McCann γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σου τιναξω τα μυαλά στον αέρα." Είπα τρέμοντας ακόμα από το κρύο. "Έτσι όπως τρέμεις αμφιβάλω αν θα καταφέρεις ακόμα και να πατεισεις την σκανδάλη" είπε με ένα ηρωνικο χαμόγελο.
Ένοιωθα τα πόδια μου να τρέμουν και να με εγκαταλείπουν. Λίγο πριν συγκρουστω με το πάτωμα ένα χέρι τυλίχτηκε γύρω από την μέση μου δημιουργώντας έναν έντονο ηλεκτρισμό.
"Τι στον πούτσο κανείς" είπα με όση δύναμη μου είχε απομείνει. Δεν ξέρω γιατί αλλά νοιώθω τόσο αδύναμη όταν είναι κοντά μου.
"Σε σώζω από σίγουρη διασιρση, τώρα ανέβα πάνω στην μηχανή. "
Δεν είχα άλλη επιλογή, δεν μπορούσα καν να κουνηθώ αλλά ακόμα και να μπορούσα δεν θα άντεχα για πολύ ακόμα με αυτό το κρύο. Σε λιγότερο από 10 λεπτά ήμασταν πίσω στην αποθήκη με αυτόν να με κρατάει βίαια από το χέρι και να με τραβάει μέσα. Η μεγάλη πόρτα άνοιξε και τέσσερα αγόρια γύρισαν προς το μέρος μας. Ο Jason δεν τους έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να με σέρνει στον πάνω όροφο. Άνοιξε thn πόρτα του δωματίου του Kai με πέταξε μέσα με αρκετή δύναμη κάνοντας με να πέσω στο κρεβάτι του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να περπατάει με αργά βήματα προς το μέρος μου. Ηταν θυμωμένος και αυτό ήταν εμφανές.
"Τι πηγές να κανείς? Ξέρεις? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΑΜΟΤΟ. ΞΈΡΕΙΣ!?" Άρχισε να φωνάζε. Μα καλά τι περιμένει ? Να τον φοβηθώ?
"Έφευγα από εσένα και από αυτή τη μαλακια που με έχεις μέσα McCann." Απάντησα με σιγουριά Kai ένα τόνο ειρωνείας δείχνοντας του έτσι πως δεν με είχε τρομάξει.
"Να φύγεις από εδώ και να σε σκοτώσει ο Bruse?" Οπα κάτσε. Τι είπε τώρα? Να με σκοτώσει ο Bruce? Αλλά ακόμα και έτσι να ειναι 1ον μπορώ να προστατεύσω Kai μόνη μου τον εαυτό μου και 2ον τι τον νοιάζει αν πεθάνω?
"Αωω!!" Εκανα με μια δοση αηδιας. "Και νοιαζεσαι για εμενα McCann? "Ειπα ειρωνικα αυτη τη φορα.
"ΣΚΑΣΕ"ουρλιαξε και το χερι του προσγειώθηκε με δύναμη στο μάγουλο μου. Ηταν τοσο ξαφνικό που έχασα την ισοροπια μου kai έπεσα πάνω στο μαλακό του στρώμα. Το στομα του είχε σχηματίσει ένα ειρωνικό χαμόγελο καθώς έψαχνε κάτι στην πίσω τσέπη του παντελονιού του. Έβγαλε το κινητό του και κινήθηκε προς το μπάνιο που υπήρχε στο δωμάτιο.Όταν έφτασε στην πόρτα, σταμάτησε,γύρισε προς το μέρος μου με ενα πραγματικά θυμωμένο βλέμμα.
"Μην ξανακάνεις καμία βλακεία"
Είπε με επιτακτικό τονο και μπήκε στο μπάνιο.
Σηκώθηκα απότομα απο το κρεβάτι και πλησίασα τα συρτάρια δίπλα στην πόρτα.
"Μμ,για να δούμε τι έχουμε εδώ" ψιθύρισα για να μην με ακούσει.
"Λοιπόν,μποξερακια,μπλούζες,παντελόνια,οπα κάτσε. Αυτό ειναι κλειδωμένο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ."συνέχισα τον μονόλογο μου τονίζοντας άθελά μου τις τελευταίες λέξεις.
"Kαι τι ακριβώς ειναι αυτό?"άκουσα την φωνή του,η οποία ειχε ειρωνικό τόνο για άλλη μια φορά,από πίσω μου.
Παγωσα στην θέση μου και για πρώτη φορά δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω.
"Πολύ περίεργη είσαι μωρό μου." Ειπαι και τότε μου ήρθε να εκραγω. Tην επόμενη στιγμή είχα γυρίσει προς το μέρος του και το χέρι μου βρίσκονταν στον αέρα έτοιμο να τον χαστουκισει. Tα χαρακτηριστικά του σκληρύναν ενώ το χρώμα των ματιών του σκουρινε επικίνδυνα. Για ακόμα μια φορά είχα καταφέρει να τον νευριασω. Με μια του κίνηση σταμάτησε το χερι ενώ βρίσκονταν ακόμα στον αέρα.
"Αυτό δεν θα το ξανακάνεις,ΠΟΤΈ.ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ? " φώναζε τόσο πολύ και σίγουρα είχε ακουστεί στον κάτω όροφο. Αυτό όμως ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Κανείς ,ποτέ δεν μου είχε φωνάξει έτσι.
"Γιατί αλλιός τι θα κάνεις McCann" ήθελα πραγματικά να τον εξοργισω.
Έσφιξε παραπάνω το χέρι μου και με πέταξε απότομα στο κρεβάτι. Αμέσως βρέθηκε απο πάνω μου φιλοντας άγρια τον λαιμό μου ενώ εξερευνουσε ,για ακόμα μια φορά, το κορμί μου. Tα δόντια του εσκιζαν την σάρκα του λαιμού μου, έπειτα φιλούσε και ρουφουσε κάθε πληγή που είχε αφήσει πριν. Το χέρι του τυλίχτηκε γύρο από την άλλη πλευρά του λαιμού μου και άγγιξε την πληγή που είχε προκαλέσει ο Bruce. Σταμάτησε απότομα και έφυγε απο πάνω μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι όλη αυτή την ώρα δεν είχα κάνει τίποτα για να τον διώξω απο πάνω μου.
"Πως τον ξέχασα τον μπασταρδο?"
Ήταν φανερά νευριασμένος και αυτή την φορά οχι μαζι μου.
"Ντύσου γρήγορα" είπε ενώ μου πέταξε ένα γυναικείο σορτς και μια δικιά του μπλούζα. Δεν απορισα που είχε γυναικεία ρούχα στο δωμάτιο του. Άρπαξα τα ρούχα και ντύθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.Με τράβηξε κοντά του και πέρασε το χέρι του γύρω απο την μέση μου. Τοποθέτησε χαμηλά στην μέση και μέσα απο το σορτσάκι κάτι σιδερένιο και κρύο που με έκανε να ανατριχιάσω. Με άφησε και ασυναίσθητα πήγα να πιάσω το όπλο που μου είχε δώσει. Για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε δώσει ένα όπλο, από μόνος του.
"Ούτε να το σκέφτεσε."είπε με επιτακτικό τόνο."Τώρα σαν καλό κοριτσάκι που είσαι θα κάθεσαι φρόνιμα και θα κάνεις ότι σου λέω"συνέχισε.
"Χαχαχα και τι σε κάνει να το νομίζεις αυτό McCann?"δεν θα ακολουθούσα τις οδηγίες του. Ποτέ δεν το έκανα και ούτε τώρα θα γίνει.
"Απλός άκουσε με για μια γαμημένη φορά,θα συνεργαστούμε και όταν ο Bruce φύγει απο την μέση όλα θα ειναι πιο εύκολα και για τους δύο μας."
Έμεινα για λίγο σιωπηλή σκεπτόμενη την πρόταση του. Μετά από λίγο κουνησα θετικά το κεφάλι μου. Όντος ο Bruce θα τελείωνε πιο εύκολα με την βοήθεια του. Αυτό ήταν το καλό κομμάτι του σχεδίου του και με αυτό συμφώνησα. Όμως είχα κάποιες αλλαγές όσο αφορά την συνέχεια που θα το έκαναν πιο ενδιαφέρον. Είχα ένα γεμάτο όπλο,ήμουν ντυμένη και σίγουρα ήξερα τον δρόμο για τα κορίτσια και το σπιτι μου απο το άθλιο μέρος του Βruce. Άνοιξε την πόρτα και προχώρησε στον κάτω όροφο χωρίς να μιλήσει τον μιμιθηκα και σε.λίγο ήμασταν έξω απο το μέρος που έμενε ο Bruce μαζί με τα υπόλοιπα μελοι τις ομάδας του Jason.
"Το μόνο που θα κανεις ειναι να μου λες που βρίσκεται ο κάθε χώρος. Θα μείνεις πίσω και" προσπάθησε να πει ο Jason αλλα τον διέκοψα.
"Tα κάνω χρόνια όλα αυτά McCann δεν θα τα μάθω τώρα απο εσένα" γέλασα ειρωνικά στο τέλος της πρότασης μου.
Αναστέναξε βαριά και στράφηκε σε κάποιον που στεκόταν σχεδόν δίπλα μου.
"John, θέλω να φύγει απο εκεί μέσα ανέγγιχτη κατάλαβες?" Δήλωσε καθώς προχωρούσε προς την πόρτα. Σε λίγο ήμασταν όλοι μέσα σε έναν μεγάλο βρόμικο χώρο σαν σαλόνι με τον Bruce να μας κοιτάζει έκπληκτος και θυμωμένος. Δέκα άτομα εμφανίστηκαν γύρο του και εσφιγγαν τις γροθιές τους έτοιμοι να παλέψουν με όποιον ήταν ανάγκη.
"Άργησες McCann" τον ειρωνεύτικαι ο Bruce.
Την αμέσως επόμενη στιγμή o Jason όρμησε πάνω του ενώ τα υπόλοιπα αγόρια επιτέθηκαν στα τσιράκια του Bruce. Έμεινα να κοιτάζω για λίγο όλο αυτό που γινόταν σκεπτόμενη τι να κάνω.Ήταν η ευκαιρία μου να φύγω και να βρω τα κορίτσια. Έτρεξα γρήγορα προς την πόρτα και προχώρησα εξω απο αυτήν. 2 εκκωφαντικοί ήχοι απο όπλα ακούστηκαν κάνοντας με να παγωσω στην θέση μου. Για έναν περίεργο λόγο η πρώτη μου σκέψη ήταν ο Jason και το αν ήταν καλά. Χωρίς να το σκεφτώ άρχισα να προχωράω πάλι προς την παλιά αποθήκη. Σταμάτησα στην πόρτα κοιτάζοντας γύρο μου. Ο Jason στο πάτωμα κρατώντας τον ώμο του ενώ έκανε εκφράσεις πόνου καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί,κάτι που κατάφερε μετά από λίγο. Ένας τύπος του Bruce ήταν επίσης στο πάτωμα με μια λίμνη αίματος γύρω από το κεφάλι του. Παρατηρώντας τον καλύτερα κατάλαβα πως ήταν αυτός που με είχε μαχερωσει λίγες μέρες πριν στο" σπίτι" του Jason.
Ένοιωσα ενα χέρι να με αρπάζει απότομα απο τον καρπό και να με τραβάει έξω. Το αμάξι με το οποίο ήρθαμε είχε έρθει στο πλαϊνό μέρος της αποθήκης. Ο Jason άνοιξε την πίσω πόρτα και με έβαλε μέσα ενώ εκείνος πήγε στην θέση του συνοδηγού.
Λίγο αργότερα ήμασταν στο σπίτι τους. Εμένα με πήγαν σε ένα δωμάτιο, που προφανώς το χρησιμοποιούσαν για όχι και τοσο αθώους σκοπούς. Στην ντουλάπα υπήρχαν αρκετά γυναικεία ρούχα ενω το συρταρακι του κομοδίνου ήταν γεμάτο με προφυλακτικά. Αυτό όμως ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Στο μυαλό μου τριγυρνούσε συνέχεια ο Jason χτυπημένος. Δεν καταλαβαίνω έχω πάθει και έχω προκαλέσει τέτοια τραύματα και πολύ χειρότερα. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους να αιμορραγούν πιο πολύ απο οτι αυτός, όμως εκείνος, η εικόνα του να πονάει κια να είναι πληγωμένος με πονάει όσο τίποτα. Μα εγώ τον μισω σωστά?
Κι αν αισθάνομαι κατι για εκείνον? Αν έχω αισθήματα?
Τότε ολα τελείωσαν,όλα καταστράφηκαν για ακόμα μια φορά Angel

------------------------------------------------------------------------------------------------------
:)

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα