Η απόδραση?

59 6 0
                                    

Angel's Pov#
Αφού τελιωσε μέσα στο προφυλακτικό του βγήκε από μέσα μου, ντύθηκε και πήγε να φύγει αφήνοντας με γυμνή και δεμένη στην καρέκλα. Οοο για κάτσε μισό λεπτό, μόλις με βίασε? Όοο δεν το έκανε αυτό όχι δεν γίνετε. Τον άφησα να φύγει και μετά άρχισα παλι τις προσπάθειες για να ελευτερωθω. Προσπαθούσα όλο το βράδυ και τελικά τα κατάφερα μόλις το πρώτο φως άρχισε να μπαίνει από το μικρό και μοναδικό παράθυρο του υπόγειου. Η ώρα πρέπει να ήταν 6 οπότε δεν είχα πολύ χρόνο. Άρπαξα τα ρούχα μου από το πάτωμα και τα φόρεσα βιαστικά. Πάνω στο τράπεζι ήταν ακόμα η τσάντα μου, με γρήγορες κινήσεις την άνοιξα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα όλα μου τα πράγματα μέσα, ακόμα και το όπλο.
Και περνιεσαι για έξυπνος σκέφτηκα και στο μυαλό μου εμφανίστηκε η εικόνα του Jason. Πήρα την τσάντα μου και ελενξα αν το όπλο είχε μέσα σφερες. Προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν γεμάτο. Η πόρτα άρχισε να τρίζει και ένας από τους άλλους 4 μπήκε στο δωμάτιο. Παρεταξα το όπλο μου προς αυτόν και εκείνος έμεινε ακίνητος.

Jason's POV#
  Καθόμασταν στο "σαλόνι"  με τα παιδιά μέχρι που άκουσα έναν ήχο από το υπόγειο. Έστησα τον Ράιαν να δει τι συμβαίνει ενώ το κεφάλι μου πονούσε ακόμα από το χθεσινό μεθύσι. Έχουν περάσει 10 λεπτά και ο Ράιαν δεν έχει γυρίσει ακόμα, μα τι στο διάολο?  Πήρα το όπλο μου από το τραπέζι και κατέβηκα κάτω με  τους υπόλοιπους. Ο Ράιαν καθόταν ακίνητος ενώ η Angel είχε ένα όπλο στα χέρια της. Μα πως στο...?? Πως σηκώθηκε? Έβγαλα και το δικό μου όπλο όπως και τα παιδιά και άρχισα να την πλησιάζω.
"Άστο κάτω και δεν θα σου ρίξω" της είπα απειλητικά.
"Δεν σε φοβάμαι MacCan" είπε και φαίνετε να το ενωει. Μα πως γίνεται αυτό? Εμένα πάντα με φοβούνται. Όλοι φοβούνται τον MacCan. Πολλοί λένε πως δεν φοβούνται αλλά ο φόβος φεναιτε στα μάτια τους. Αυτή είναι ψύχραιμη σαν να μην φοβάται ούτε εμένα ούτε τον θάνατο. Τώρα πια σημαδεύε εμένα.

Angel's POV#
Είχαν μπει όλοι μέσα και με σημάδευαν αλλά δεν φοβόμουν. Έριξα μια σφαίρα στον Jason όμως την απέφυγε. Τελικά δεν ήταν όσο ηλίθιος νόμιζα στην επόμενη βολή η σφαίρα ήταν γεμάτη από άμμο αντι προδοτικό υλικό με αποτέλεσμα να του κάνει απλός μια γρατζουνια. Τις επόμενες 2 φορές συνέβη το ίδιο επομενος είχε αλλάξει όλες τις σφαίρες. Το όπλο ήταν πια άχρηστο και έτσι το πέταξα στο πάτωμα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω καθώς με πλησίαζε. Τότε ο ήχος από το όπλο του ακούστηκε και ξαφνικά όλα μαυρισαν πάλι.

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα