Μην με αγγίζεις

100 7 0
                                    

Αυτός ήταν ο MacCan

Σαστισα λίγο αλλά μετά λογικευτικα. Τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν? Η πόλη αυτή μου ανήκει και δεν θα αφήσω κανέναν να την πάρει. Όσο τα σκεφτόμουν όλα αυτά πρόσεξα ότι με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω εξεταστικά. Κοίταξα τον εαυτό μου και κατάλαβα πως φορούσα τα χθεσινά μου ρούχα.
"Αν γίνεις λίγο πιο συνεργασιμη θα περάσουμε πολύ καλά οι διό μας" είπε γλυφοντας το κάτω χείλος του.
Μα πόσο μαλακας θεέ μου.
"Άντε γαμισου, καριολη"του φώναξα καθος προσπαθούσα να λιθω. Μέσα σε λίγα δευτέρα είχε βρεθεί διπλα μου κρατώντας ένα μαχερι. Τα μάτια του είχαν γίνει σκούρο καφέ από μελί και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα νευριασμένο. Τοποθετείσε το μαχερι λίγα χιλιοστά μακριά από το μάγουλο μου και έκανε μια νοητή γραμμή προς τα κάτω. Ξαυνικα σταμάτησε και πλησίασε το αυτί μου ψυθιριζιντας μου
"Αν με ξανά αποκαλέσεις έτσι δεν θα σταματήσω εδώ"
"Άντε στο διάολο MacCan"είπα όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα.
Με έπιασε βίαια από το μαλλί και το τράβηξε προς τα κάτω απότομα κάνοντας με να μόρφασω ελαφρά από τον πόνο. Έσκυψε στον λαιμό μου και άρχισε να με δαγκωνει και να με ρουφάει δυνατά αφήνοντας μου σημάδια. Το τρίξιμο της πόρτα ξανακούστεικε κάνοντας με να καταλάβω πως οι άλλοι 4 είχαν φύγει. Το χέρι του Jason κατέβηκε προς το στήθος μου το οποίο δεν κάλυπτε εντελώς το μπλουζάκι μου. Προσπάθησα να ελευθέρωσω τα χέρια μου για να τον χτυπήσω και να τον διώξω μακριά αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Το μπουστάκι μου είχε κατέβει απειλητικά και το σουτιέν από μέσα είχε αρχίσει να φαίνεται. Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ίσα,ίσα ήταν κούκλος απλά το ότι είναι τοσο ηλίθιο με κάνει να μην θέλω ούτε να με αγγίζει. Τώρα πια είχε κατέβει στο εσωτερικό τον μυρων μου ενώ μου ψιθύρισε στο αυτί
"Θα σε γαμισω τόσο που δεν θα μπορείς να κουνηθείς. Κανείς δεν μιλάει έτσι στον McCan. ΚΑΝΕΙΣ!" Φώναξε και η αλήθεια είναι πως με τρόμαξε λίγο. Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να τον εκλιπαρω να με αφήσει. Μάταιος κόπος όμως έβαλε τα χείλοι του πάνω στα δικά μου σταματώντας τις φωνές μου.

Jason's POV#
Άκουσα τον Ράιαν να φωνάζει πως ξύπνησε η μικρή και άμεσος έτρεξα στο υπόγειο. Μπήκα μέσα γελώντας ειρωνικά κάτι που πρέπει να την εκνεύρισε.
"Ποιος στο διάολο νομίζεις ότι είσαι και με κρατάς εδώ μέσα??"είπε φανερά θυμωμένη.
Πραγματικά το διασκέδαζα.
"Jason MacCan" απάντησα με ένα ειρωνικό χαμόγελο.
Τότε πρόσεξα τα ρούχα που φορούσε.
Ένα κοντό σορτς με τον μισό κόλο έξω ενώ το εσώρουχο της διαγραφονταν. Από πάνω το μπουστάκι τις προσπαθούσε να μείνει στην θέση του χωρίς επιτυχία.
"Αν γίνεις λίγο πιο συνεργασιμη θα περάσουμε πολύ καλά οι διό μας " είπα και έκλεψα το χείλος μου. Εντάξει μπορεί να ήταν ακόμα μια πουτανα αλλά αυτό δεν σήμαινε πως δεν καβλωνα και μόνο στην θέα του κορμιού της
"Άντε γαμισου καριολη" την άκουσα να λέει και πραγματικά θα την σκότωνα αλλά για κάποιο λόγο κρατήθηκα. Ευγαλα το μαχερι απο την ζώνη μου και την πλησίασα. Έκανα μια νοητή γραμμή με την άκρη του μαχεριου χιλιοστά μακριά από το πρόσωπο της. Έσκυψα και την προειδοποίησα με τον τρόπο μου όμως εκείνη δεν άκουσε.
Μετά την τελευταία της φράση έπιασα τα μαλλιά της και τα τράβηξα βίαια προς τα πίσω. Πονεσε το είδα στο πρόσωπο της. Έσκυψα στον κενό της και μύρισα το άρωμα της. Κατευθείαν ο αντρισμός μου στάθηκε στο ύψος του. Άρχισα να της αφήνω πιπιλιες σε όλο το μήκος του λαιμού της. Μετά από αυτό τα παιδιά έφυγαν από το δωμάτιο κλείνοντας μου το μάτι. Άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος ενώ κατέβασα το μπουστάκι της το αφαίρεσα και το πέταξα κάπου μέσα στο δωμάτιο. Μετο που άγγιξα το ευαίσθητο σημείο της άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να με παρακαλάει να την λυπηθώ. Τότε έσκυψα και τησ σφράγισαν το στόμα με ένα φιλί. Συνέχισα να την χαϊδεύω παραμερίζοντας το σορτς και το εσώρουχο της. Ήταν υγρή αν και έλεγε πως δεν ήθελε, μα τι περίμενα μια πουτανα σαν και αυτή πάντα θέλει και σήμερα θα την ξεσκισω. Της κατέβασα απότομα το σορτς και εσκισα το μαυρο δαντελοτο εσώρουχο της. Κατευασα το τζιν μου και το μποξερακι και κλίκα μέσα της γρήγορα απότομα και βίαια. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως την άκουσα να αναστενάζει καθώς έκανα βίαιες διεισδύσεις μέσα της.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή και έτσι ίσος σταματήσω την ιστορία παντός θα το εκτιμούσα πολύ αν όσοι ή όσες το διαβάζεται αφήνεται και ένα σχόλιο από κάτω. Ελπίζω να σας άρεσε <3

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα